A. Maldeikienė kaltina R. Karbauskį priekabiavimu dėl lytinės orientacijos: prašo įvertinti elgesį

Grįžti į straipsnį

JONAS TO JONAS

JONAS TO JONAS portretas
O TU PIDARASTĖLI JONAI GAL PARYŽIAUS MERGAS KABINĖJAI BET DABAR TAI TIKRAI TIK ŠUDA STUMDAI IR PLAUKUOTA SUBINE GLOSTAI IR AROMATA IŠ SKYLĖS UOSTAI KAIFUOJI GAILA KAS TAVE LIGONI PADARĖ TOKIE KAIP TU BUNA LABAI PIKTI KERŠTINGI NES IŠANGE TURI DAŽNAI OPERUOTI SUSIUTI IKI SEKANČIO PLYŠIMO AR NE TAIP JONAI TAI IR NERVAI PAKRIKE

RASA TO ANONIMAS

 RASA  TO ANONIMAS portretas
LABAI ŽMOGAU KLYSTI TAI KAŽKIENO IŠPERĖTA NEPROGNUOZUOJAMA AFERISTĖ PRAKIŠUSI SAVO BUKA SUNELI IR PATI PRAKIŠTA GĖJU PARTIJOS I SEIMA DABAR ATIDIRBINĖJA NU GAL DIEVAS DUOS VĖŽIUKAS GRYŽ PAS TA TAUTOS IŠGAMA PARSIDAVĖLE NES LAZDA TURI DU GALUS

Anonimas

Anonimas portretas
Na moterys eidamos link rudens darosi neprognozuojamos. Klimaksas....

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Na, prisigyvenome! Kitaip tuos 4-erius metus, matyt, ir nebus! Kas nori, tas apkaltina! Anksčiau tai teismai galėjo tą daryti! R. Karbauski, laikykis, čia jau nebejuokinga. Mes bijome ir pagalvoti kitaip, nei Seimo dauguma: kad ir nesutinkame, nes skaitėme Konstituciją, linkčiojame galvas ir viskas! 8% valdo ir Konstituciją ir .... Ššššaa..

Robertas

Robertas portretas
Jauciu jei Lietuva valdys tokie kaip Raskevicius ir i ji panasus tai... KUR MES RITAMES ?

Balamutas

Balamutas portretas
Yra toks rusiškas multikas ,,O ragana prieš". Čia toks variantas su Maldeikiene. ,,O Maldeikienė prieš". Prieš visus, prie visų priekabiauja, visus viskuo kaltina, savo šmeižimo liga kitos užkrečia. Savo atžalą, trečią brolį Joną, Jonelį. ir dar kažkiek lengvatikių, kad visos bėdos per Karbauskį, per tuos valstiečius, per vyrus, o ypač prieš tuos tikrus vyrus, kuriuos moterys gerbia ir myli. O tie, kurie atseit vyrai, pritaria Aušriniai savo cha, chi, chi.

Kis

Kis portretas
Pigi skalike,o kas tave ipareigojo spresti?Kas tokia busi,man atrodo daug kas pas tave nevisiskai tvarkoje makauleje,bet tik man taip atrodO?Pati juk sitaip nemanai. Patarimas nemokamai-tik nepersistenk,nes po to gali buti ir geda?Zinai zodi "geda"?

jonas

jonas portretas
nesistebekite takto moterims is kaimiecio kolukio pirmininko. priprates buvo kabinti savo kaimo mergas is masinos atsidares langa rekti "ei, vista, sesk i mano masina, parodysiu kaip vaziuoja" , taip ir savo vista is konservu fabriko Kirdisiene susigavo.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Karbauski, tu gi išėjai iš Seimo. Tai kokio galo rūpiniesi seimūnų moraliniu veidu? Tegul rūpinasi tas, kam užleidai savo vietą Seime. Pats geriau rūpinkis Naisių tvarto gyvulių ūkiu, o tai tie stabmeldžiai ten kergiasi be jokios tvarkos. Turi žmoną ir sugulovių krūvą, tai kodėl tau ta Stambulo konvercija taip rūpi?

linkėjimai tolerastinėms šiukšlėms

linkėjimai tolerastinėms šiukšlėms portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

jo

jo portretas
Gerbiami komentuotojai, mes ne medikai, ne psichiatrai, palikime profesionalams galimybę išklausyti ir gydyti ligonę. Tiesa, o ką reiškia profesionalus g,jus? Ta prasme, užsidirba ....ups?

Hm

Hm portretas
Man atrodo kad maldeikienei pačiai trūksta dėmesio, vyras tai paliko todėl būtent ji pati pradėjo kabinėtis prie Karbauskio.

IDIJOTĖ kaltina Karbauską, kad jis

IDIJOTĖ  kaltina Karbauską, kad jis portretas
n e p r i t a r i a STAMBULO propaguojamoms ŽMONIŲ gyvenimo k v a i l y s t ė m s;-- tokios ANOMALINĖS būtybės, su VELNIO pagalba , bando pakeisti ŽMONIJOS p r i e d e r m ę - ŽEMĖJE daugintis

Taigi

Taigi portretas
Keista,kad A.Maldeikienė tik R.Karbaukį paskundė.Turėtų mus visus,pasisakančius prieš V.Raskevičiaus pareigas seime ,paduoti į teismą.O mūsų tai labai daug ir tie priešiški pasisakymai atsirado tikrai anksčiau,nei R.Karbauskio pareiškimas.Reikia džiaugtis,kad ir R.Karbauskis palaiko normalios orentacijos žmones,nes iš dabartinės valdžios ir seimo narių to nematyti.Niekas nenori būti nustumtas nuo "lovio"

Manyčiau,

Manyčiau, portretas
jau tylėti nebegaliu ,nes per daug įsijautė į "Ypatingos ponios " vaidmenį .Seniai pastebėjau ,kad ten kur suveikia sveika logika ,p.Maldeikienei viskas atrodo atvirkščiai ,visada jai žmonės ,kurie turi savo nuomonę - durniai ir tik jinai viena protinga , jos požiūris yra teisingas.Labai konfliktiško būdo moteris.Į seimą atėjo jos sūnus ir jis suorganizavo konfliktą tarp Prezidentūros ir Premjerės ,kam važiuoti į Briuselį ,o kam ne .Manau, ponios šeimoje nėra ir nebuvo šeimyninės harmonijos,tolerancijos,todėl jinai pati pritvinkusi pykčio ir jos sūnus išaugo su ta pačia dvasia.Man nuoširdžiai gaila ,to gėjo Raskevičiaus ,kad jis toks ,bet jų tik mažuma ,todėl tegu tyliai ramiai gyvena sau ir nenori ,kad dauguma tenkintų mažumos pageidavimus ir tarnautų jai .Poniai ir jos sūnui patariu ,rimtų problemų analize ir sprendimu Lietuvos naudai ,bet nekurti dirbtinai konfliktų .Išmintingas žmogus analizuoja savo ir kitų klaidas,o kvailas - moka tik kritikuoti kitus ir sukelti konfliktus.

EdmundasTulcevičius

EdmundasTulcevičius portretas
Tu ,turgaus boba , sėdi tame Briuselyje ir sėdėk , nekišk savo dvilekio ten , kur šuo b...o nekiša , iš tavęs jokios naudos nebuvo nei Lietuvoje , nei Briuselyje , taip kad praleidai gerą progą patylėti .

Anonimas

Anonimas portretas
Is tu visu p.i.d.e.r.a.s.i.n..iu europarlamentaru durnu galvu BUTINA ISMUSTI tas iskrypeliu seksualines nesamones.NEPASIDUOKIME globalistu TERORUI. Maldeikiene ir panasus i ja is lietuviu daro avinu banda ir vergus, kelia sumaisti, bardaka ir supriesina zmones.

juokinga

juokinga portretas
Nieko nepadarysi Maldeikiene yra Maldeikiene nes ne naujiena kad nusisneka ne pirma karta o jai lygintis su Karbauskiu imanoma Maldeikienei tik SAPNE

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Šaunuolis, Ramūnai, didesniam Maldeikienės pykčiui įsitaisyk dar trečią sugulovę. Visi šaunūs vyrukai, sukantys į kairę, palaiko tave visu 100%.

pietietis

pietietis portretas
labai nemalonu.mald. nori pigiai uzdirbti tasku.kadangi p.Rask. deklaruoja -atviras gejus-logiska teikia paslaugas.apie p.Zilinska tik geriausi prisiminimai..esu norm. ir manau kas su kuo miega neturetu but viesa., nes apkalbu bus ojojoj.

TEISINGAI GINA MALDEIKIENE PEDERASTUS,NUO TRUKŠMO, NETVARKOS

TEISINGAI GINA MALDEIKIENE PEDERASTUS,NUO TRUKŠMO, NETVARKOS portretas
Ir mašinų ūžimo. Normalūs žmones ir taip išgyvens

Labai

Labai portretas
Labai žemas mūsų politikų lygis. Ne užsienio kalbos žinių, bet elementarios kultūros ir atsakomybės reikalavimas turi būti keliamas einantiems atstovauti tautai.

Demensija

Demensija portretas
Tikrai yra "rimtas pamatas" teigti, kad "poniai" dėmesio trūkumas :D :D

Ko ta tokia

Ko ta tokia portretas
nerami,vis ka puola,juk viskas gerai jai,alga gera,sunus Seime,sveikata,gal irgi geresne,linkiu gyvent sau daugiau,juk gyvenimas trumpas,kasdien vis maziau jo lieka

kuo toliau , tuo labiau r y š k ė j a KONSERVATORIŲ gauja,

kuo toliau , tuo labiau r y š k ė j a KONSERVATORIŲ gauja, portretas
jiems n e p a k a n k a GAUJOJE esamų vien landsbergizmo k g e b i s t ų, vagystėse PASKENDUSIŲ liberalų,--JIE a t s i t e m p ė į SEIMĄ ir ANOMALINIUS nukrypusius nuo normalios GYVENSENOS žmones, kuriuos konservatoriai iš m ė š l i n o VEŽIMO -- t a m p o į bet kurią pusę.--KONSERVATORIAMS n e s v a r b u žmonių gyvenimo GEROVĖS kūrimas , jiems rūpi GAUJOS savanaudiškas praturtėjimas -skurde gyvenančių sąskaita ir tai daro atvirai.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Maldeikienė - ne kvailė, nors šį kartą savo pareiškimu smarkiai apsijuokė. Tačiau, gerbiami ponai komentatoriai, kuo čia dėta jos išvaizda? Norėčiau pamatyti, kokiais gražuoliais būsite, sulaukę jos metų ar ligų!

Anonimas

Anonimas portretas
cha jie su savim nedraugauja,persirengineje i mergiskai,mergom but nori,jiems reiktu savotiska isvaizda susikurt ir apranga,o ne mergiskai atrodyt

dėl n e n o r m a l i o s psichinės laikysenos, ELGESIO,

dėl  n e n o r m a l i o s  psichinės laikysenos, ELGESIO, portretas
ilgai vargęs MALDEIKIS a t s i k r a t ė -- tai parodo , kad ji yra ne ŠEIMOS žmogus , kad nuo savo "rimtų pamatų" ,ant kurių ji įsitaisiusi --NEGEBA SUVOKTI , jog aukštinant save n e d e r a dergti , žeminant KITUS-- ir šios PERSONOS laikysena panaši į ANOMALINĮ reiškinį-- n u k r y p u s į nuo NORMALIOS ŽMONIŲ gyvensenos.

saunuolis

saunuolis  portretas
Saunuolis Ramunai tavo pasisakymas vertas 10 balu

Pagieža

Pagieža portretas
Teko ne vieną kartą bendrauti su gerbiamu poniutės buvusiu vyru Egidijumi ne tik Lietuvoje, bet ir Briuselyje, kai jis dirbo ES parlamente. Aukščiausios kultūros, ekonomikos išmanymo žmogus. Net ir būdamas Lietuvoje ministru, garbingai pasitraukė iš posto, vos tik pasigirdus kritikai dėl kelionės į Maskvą. ( "Kelionė į Maskvą- čia konservatorių partijos sąmokslų klasika, pirmą kartą išbandyta su premjere Prunskiene. Kai ptys pasiunčia, o po to puola). Niekaip negaliu suvokti, kaip ponas Maldeikis gyveno su šia isteriška, sunkaus charakterio, reto atgrasumo moterimi...

Įdomu , įdomu

Įdomu , įdomu portretas
kaltina TA ,prie kurios p. Ramūnas Karbauskis nepriekabiavo .

OOOOOIIIIII

OOOOOIIIIII portretas
Įdomus mūsų moterų protas - Maldeikienė, Šimonytė, Čmilytė, Urmonaitė, Dobrovolska. Viešpatie apsaugok nuo jų, tai kur kas blogiau nei gėjai...:)

Sėdi Briuselyje ir nuotoliniu būdu aiškina, kaip turi Lietuv

Sėdi Briuselyje ir nuotoliniu būdu aiškina, kaip turi Lietuv portretas
Gyventi. Šitą bobele gauna gerus pinigus ir durnina Lietuvos liaudį. Valdžia, tai vagys, melagiai. Kaip ir su vakcina. Patys neina, o jei eina, tai suleidžia vitaminų ar su kamsteliu. Liaudį, kaip avių banda grudzia.

Čarlis

Čarlis portretas
Jeigu taip išmaukt litrą brendžio, tada galima gundytis, bet su Karbauskiu beviltiška - žaltys negeria.

tam --svajone,,,-- neissipyldys jos svajone

tam --svajone,,,-- neissipyldys  jos svajone portretas
reikia labai daug isgert degtines ,kad uzsimanytu Karbauskis ,,prievartaut,,, sia vyza.....

Svajonė

Svajonė portretas
Guli Maldeikienė Briuselio viešbučio pūkinėje lovoje, blaškosi prisižiūrėjusi erotinių filmukų ir kad pradės rėkti "prievartauja, prievartauja". Į kambarį įsiveržia profesionalus gėjus ir nori suteikti pagalbą "kas atsitiko Maldeikiene", o parlamentarė toliau klykia "netrukdyk, mane Karbauskis prievartauja".

ACIU

ACIU portretas
Nuosirdus ACIU ir didziules stiprybes Ramunui uz jo labai teisingai ir saziningai isakyta nuomone Kaip galima suprasti ir toleroti slykstu Seimuno Rackeviciaus savo lytines orentacijos demonstravima visai Lietuvai rodant savo sijonus aukstakulnius moterisku grimu ispuosta veida Ka kalba Maldeikiene apie Karbauski tai jos ta sneka lygi nuliui nes Maldeikiene visa laika buvo ir yra neprognozuojamo elgesio moteris kuri pirmiau pasako tik paskui pagalvoja ar protingai pasake As manau kad Karbauskio pasisakymas labai stipriai uzmyne Maldeikienei ant ,,SKAUSMINGO MOZOLIO '' Didziules jums stiprybes Ramunai visi sveikos orentacijos Lietuvos zmones su JUMIS

dėl

dėl portretas
priekabiavimo, isisamoninkim vyksta viskas atvirkščiai, priekabiaujama prie naturalios tradicinės orientacijos, o ne prie LGBT.Kas prie jų (LGBT) priekabiauja? patys muša patys rėkia:ar rengiami prieš (LGBT) seks demonstracijos su vaivorykštės vėliavomis ir persilenėlių apranga? -ne?! ar ignoruojami kol nepradeda aiškinti , kad yra LGBT?- ne?! (na, sukelia pasišlykštėjima, bet ir varlę ne kiekvienas gali paimti į rankas) .Bet bendru sutarimu laikas pradėti aiškintis kodėl gamta atsigežė prieš žmogų ir atima teisę dauginti. Apdergėme? kai bandoma dabar apdergti žmonių sąmonę?

Babunė

Babunė portretas
Mano katė ne savu balsu ant visos parapijos kniaukia, patinų dėmesio šaukiasi. Morčius. Su tomis, kurios buvo moterys tas pats. Pilnatis. Jaunų vyrų dėmesio stoka. Čia bet kokiai protas nusmunka. Iš galvos stuburo kamienu žemyn.

kokia įdomi dėlionė

kokia įdomi dėlionė portretas
Tai kaip čia išeina? Pupuliukas Matukas Maldeikiukas su Tapinu sumetė skudurus? Galiu įsivaizduoti pupuliukus vagiančių katalikų sektoje "Opus dei", tik nelabai įsivaizduoju Tapino joje. :)

Dalailama

Dalailama portretas
Aš, žiūrėdamas į maldeikiene, nesuprantu, ar tai vyras ar moteris. Ar tai priekabiavimas?

Anonimas

Anonimas portretas
kas ta bjaurybe isrinko

Maldeikienei

Maldeikienei portretas
Dievas sukūrė žmones ir liepė daugintis. Velnias liepė ištvirkauti... O kas yra kako stumdymas, a Maldeikiene? Kam tarnauji?

Rinkejas

Rinkejas portretas
Geda del maldeikienes, kaip ir del karbauskio. Du neadekvatus politikai blankioj Lietuvos padangeje. Geda, jad tokie politikai atstovauja zmones.

LLL

LLL portretas
nei seniausiais laikais nei pagal krikščionių religiją vyro santykiavimas su vyru, moters su moterimi nebuvo laikomas normaliu. Tokie santykiai gali būti vadinami tik iškrypėliškais. tai kaip tokie "žmonės" gali dirbti Lietuvos valstybės vyriausiame valdymo organe seime? ir dar tokiame komitete? Košmaras.

as

as portretas
kaip iškrypėlis pateko į seimą ir kas jį rinko? Kaip nepageidaujami ir nekompetetingi asmenys patenka į seimą? Kompiuterinės technolgijos. Ar demokmafija?

Sakyčiau, atvirkščiai

Sakyčiau, atvirkščiai portretas
Tai pablūdusi Maldeikienė kabinėjasi prie heteroseksualų ir pažeidžia jų teises į normalią, neiškrypėlišką gyvenseną!

Tai kada bus jam paskutinioji diena

Tai kada bus jam paskutinioji diena portretas
Šitiek parašų surinkta ir laiko pasidėję, kaip LELĘ

Nugi

Nugi portretas
Kvankt

Kaziux

Kaziux portretas
kankretnas nedapisitas.. ajajaj

Matau

Matau portretas
Pasiuto boba visai:)

Kaunietis is kaimo

 Kaunietis is kaimo portretas
Kad priekabiauti prie tokios proto ir ne tik ,,grazuoles,, ,ir triju litru man neuztektu.

Marius

Marius portretas
Anonimai, kiek uždirbai už savo komentarus čia? Daug, daug klaidų darai. Mokykis lietuvių kalbą. Atvažiuok į Lietuvą, pamokysiu. Blogai tarnauji putinui, blogai.

Ona

Ona portretas
Kiek ta prigožino ferma knis protą lietuviams. Kur spec. tarnybos žiūri?

Maldeikiene turbūt greitu laiku pasivers į vyra

Maldeikiene turbūt greitu laiku pasivers į vyra portretas
Per dažnai iš Briuselio pradėjo durnint liaudį.

Antanas

Antanas portretas
Maldeikienė šaunuolė. O vatnyko komentarai šlykštūs. Putinas gerai tau sumokės.

PS

PS portretas
neskaičiau to šūdo.. Ale ar jau Maldeikienė užsimanė pabūti Maldeikiu, gyvenimo saulėlydyje?

kaunieteN

kaunieteN portretas
kas per durniai isrinko sia turgaus boba i EP ji tai verzesi ten del didesnes pensijos, o ne del to kad ka nors sugebetu nuveikti del Lietuvos, jei tik turguje sedeti ir laidyti gerkle, cia jos gabumai, o gal ji ten pakeite savo lytine orentacija, tai cia jai tie hormonai sukilo ir puola Karbauski,

nuomonė

nuomonė portretas
Šitai turgaus bobai neleidžia pasireikšti Europos parlamente, todėl pradėjo reikštis Lietuvoje. Moteryte, laikas pasitikrinti galvelę pas psichiatrus.

--žiniukas \\\\\.../////

--žiniukas  \\\\\...///// portretas
lezbė.

Šaunuolė

Šaunuolė portretas
Maldeikienė,tikra lietuvė,jei tik kas,tuoj reikia skųsti ir skųsti,tuoj gyvenimas prašviesėja,kai taip padarai

:)))))

:))))) portretas
O kodėl nuo smurto turi būti ginamos tik moterys ? Ir kaip mes tiek metų pragyvenimo su BK ir CK ? Nuo smurto turi būti ginami VISI , bukuti :) Ir mums nereikia Stambulo konvencijų kaip " viduramžių " šalims :) O ką dar žinai , jei skaitei Stambulo konvenciją ? Ką rašo apie socialinę lytį ? Gali nebijodamas pakomentuoti ir man ? :)))

neziniukas

neziniukas portretas
o gal kas zino, kokia Maldeikienes orientacija?

Anonimas

Anonimas portretas
skustis, skusti del tokiu menkniekių tik gali skystos dvasios žmogus, menkos vertės

Ai

Ai portretas
Juokiasi puodas, kad katilas juodas, abu labu tokiu... Aš tarp maldeikienės ir karbauskio didelio skirtumo nematau, abu įsivaizduoja esantys pasaulio bamba, tik pozicijos nevienodos.

Ko p.Karbauskis bijo Stambulo konvencijos.

Ko p.Karbauskis bijo Stambulo konvencijos. portretas
Pirmiausia ar jis skaitė.Ar palaiko psichoze.Ponas šešėlini premjiere,moterų teisės turi būti ginamos.O jums gudručiams iki p.Maldeikienės kaip iki mėnulio,ji pasako tą ką kiti nedrista ir ekonomikoj pasikausčius puikei.Sveikinu linkiu geros sveikatos.

Kaunas

Kaunas portretas
Šitoj vietoj ponia Maldeikienė teisi

Tupai Maldeikienei

Tupai Maldeikienei portretas
,,Lytine orientacija'' reiskia krusimosi buda. Iki ko nusiritai?

Siuo atveju

Siuo atveju portretas
100% palaikau kolukieti,ta jau nukvako.Maciau per tv kaip su kazkokiu pacuku koliojosi

Anonimas

Anonimas portretas
Jei smegenų vežys yra? Ar kai nupliko vėjas smegenų nebuvimą užšaldė?

Anonimas

Anonimas portretas
reiktu ir tradiciniams veleva susikurt,gales ir eitynes rengt uz tradicines paziuras ir tradicines seimas kovot,na jai vaivorykstiniams galima tai ir tradiciniams turetu but galima

Tiesiog linksminuosi :)

Tiesiog linksminuosi :)  portretas
Roze , pavytai nuo kliedesių ir pletkų , fui....Matėm , skaitėm , girdėjom ką siūlė ir ką darė ...

Anonimas

Anonimas portretas
oba vaivorykstiniai reiskesi,o ju bustine gal sostinej vasaros 5 , ar jau persikele i paupi

Tam cha cha keisk dilerį )

Tam cha cha keisk dilerį )  portretas
Nes jau nebežinai kas yra tradicinė šeima . Vyras ir moteris . O gal nori , kad mes kaip konservynas mėgsta papletkintume ką galvojame apie Landsbergių šeimos tradicijas ? :) Senelis vedė draugo žmoną ? Tėvai išsiskyrę ? Apie žmoną norite ? :))))

Roze

Roze portretas
Oligarchas visa laika puole ir zemino zmones,aukstino save,nes galvoja,kad tukstanciai hektaru jam duoda tokia teise.Pats turejo buti atleistas nuo vadovavimo kulturos komitetui,nes apie kultura nera pasakes nei zodzio,nekele jokiu problemu. Gina tik savo ispaniskos seimos interesus,nors pats nesugeba kartu gyventi taip,kaip to reikalauja is kitu.

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Karbauskio tradicinė šeima – žmona ir dvi sugulovės. ...........Kas prieš Karbauskio tradicinę šeimą – tas liaudies priešas.

Ignoruokit ją

Ignoruokit ją portretas
Nekreipkit dėmesio į tą psichopatę. Baigsis kadencija eu ir nusileis į žemę ir Lietuvišką atlyginimą.

Saida

Saida portretas
Ponia labai akcentuoja tikejima.Parodykite nors viena eilute biblijoje,kurioje Dievas sako,jog santykiauti su ta pacia lytimi nera nuodeme ir istvirkimas?O jei jis dirba valstybinej istaigoj ir neatlieka savo pareigu VISAI Lietuvos visuomenei,tai jo seksualine orientacija neturetu atleisti ji nuo atsakomybes.Ne jo gejiskumas zmonems netinka,bet jo darbai tik savo rato zmonems,tai jis diskriminuoja Lietuvos piliecius.

stiprybes

stiprybes portretas
Pagarba Karbauskiui uz tradicines seimos issaugojima ir gynima nuo Homoseksualu Didziules Jums stiprybes Ramunai

Ir

Ir portretas
ji atstovauja Lietuvą Europoje. Su sūneliu taikosi pastumti Prezidentą, rašo kažkokias nesąmones apie priekabiavimą ir pan.Įdomu kam parsidavė, gėda skaityti.

pritariu

pritariu portretas
Greičiau tas pragaras užšaltu, bent ramybė ir harmonija įsivyrautu Lietuvoje. Realiai poniai a.m. ir dabartinei žydr ųjų komjaunuolių - bolševikų daugumai reikalinga psichiatrų komandos pagalba, tiksliau gydymas.

:)))

:))) portretas
Maldeikienė apie Nausėdą : jis yra nulis . .....Matyt todėl konservatorius Maldeikis ir įgavoooo sparnuuuuus :) Pavilionis mediatorius :) Skandalas Gruzijoje , nemoku parašyti Sakartv... .Landsbergis diplomatas :)) Neatiduosime Baltarusijai Baltarusijos prezidentės Cikanovskajos , tegul pragaras užsąlą :))))

tai

tai portretas
Manau reikalingas kvalifikuoto psichiatro komentaras.

REIKALINGAS MAIDANAS

REIKALINGAS MAIDANAS portretas
MALDEIKIENĖ,PARSIDAVUSI UŽ EUROSKATIKUS -ŠLYKŠTYNĖ.

123

123 portretas
Prasidėjo šou.... mautis kelnes visiems. Skaičiuoju iki trijų , daugiau nemoku...

Klpd.

Klpd. portretas
Boba vėl pajuto kad nėr reitingų todėl nusprendė sukrusti?

manau

manau portretas
Be lobotomijos nieko nebus - ypatingas atvejis.

*****

***** portretas
O ar negalėčiau pagalvoti , kad konservatorius Maldeikis priekabiauja prie Prezidento ? Tiek priekaištų :))) Panašu konservynas pagaliau parodo " tikrą veidą ir proto ribas " . Lansbergio pasisakymus jau skaitau su nosine , juokiuosi iki ašarų ... Lux , teliko nežiūriu ...Dabar konservatorių adeptė driokstelėjo :))) Smagumėlis ...Kol nepagalvoji , kad šios personos atstovauja Lietuvą , tikiuosiu kiti iš mūsų nesijuokia ?

*****

***** portretas
O varge :) Tai , kad Maldeikienė dar būdama seime bandė Karbauskiu " domėtis" , man jau tada buvo panašu į pavydą , bet dabar TOOOKS nervas , kad vėl ją aplenkė ir dabar jaunas , gražus Raskevičius , matyt ir " nurovė stogą " - rašo skundą :)))) O Raskevičius jos prašė ar čia ponia savo iniciatyva ? :))))

Man atrodo

Man atrodo portretas
kad p. Maldeikienė priekabiauja prie p. R.Kasrbauskio dėl to, kad jis laikosi normalios, o ne iškreiptos lytinės orientacijos!!!

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Konstituciją, įstatymas, tarptautinės teisės normas, gerbti kiekvieno piliečio teises ir teisėtus interesus. Kiekvienas pareigūnas privalo suprasti, kad jo šventa pareiga yra tarnauti VALSTYBEI IR ŽMONĖMS, kad negali būti vykdomas neteisingumas.

:)))

:))) portretas
Pūką dėl seksualinio priekabiavimo iš seimo išpirdolino , o šis seimas, su liberalia Čmilyte , laisvą Raskevičių į ŽTK laimina ? Dvigubi standartai ? Tai pati blogiausia seimo dauguma per 30 m konservatoriai + liberalai + laisvi .

Hana

Hana portretas
Kiek tu maldeikiene išprievartavo vaikų tai tu esi pakaltinama vaikų tvirkinimu tu už šeimų genocidinima šiukšle tu

Taip

Taip portretas
Nevala maldeikiene ,nesipraususi kaip ir pider...tu patalynė prisikta ir smirdinti ,tu maldeikiene issiplauk burną nevala tu

:)))))

:))))) portretas
Alio , Maldeikinė ? Mee too skambina . 2020-09-09 " Vyrui pasiskundus , kad prie jo priekabiauja vadovas - gėjus ...." ....M.Kluonis suprato , kad T.V. Raskevičius bando prie jo priekabiauti ir dėl to kreipėsi į LGKT vadovybę . ..Ištyrusi skundą lygių galimybių kontrolierė Agneta Skardžiuvienė PRIPAŽINO , kad T.V Raskevičius elgėsi NEDERAMAI .

>>>cha cha cha \\\\\.../////

>>>cha cha cha  \\\\\...///// portretas
Durniai visada linksmi,nes jie durni.

@Jita

@Jita portretas
Mačiau,kad ji durna,bet,pasirodo, dar durnesnė nei maniau.

adva'Kotas \\\\\\\...//////

adva'Kotas  \\\\\\\...////// portretas
Dėl Dievo meilės urologai,venerologai,psichologai,psichijatrai,davasininkai,bažnyčia išaiškinkit pedams kam yra skirta IŠANGĖ.Mano kvailiaus mąsytymu tik nusiši....mui.

Siaubas , kada pagalvoji

Siaubas , kada pagalvoji  portretas
kas Lietuvą atstovauja EP :) Vienas vandenuką pilsto , kitas buvo kartiožnikas , liberalas dar badauja ? Maldeikienė be komentarų , kas ją rinko , turėtų atsiprašyti Tautos , raselė su andriumi iš baimės dreba :)))) Žinote galvoju gal jau laikas kokių pažymų apie adekvatumą prašyti , nes jie visi nori " gero " Lietuvai .

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
p.Maldeikiene, niekada nebuvau didelis jūsų gerbėjas, bet šiuo kartu sveikinu – pralinksminot kaip reikia.

:)))))

:))))) portretas
Jėzus marija , pagalvojau kad Karbauskis prarado skonį , bet ne pasirodo Maldeikienei čiku raku ? O laisvas Raskevičius pats negali kreiptis , įgaliojo Maldeikienę ? :)))) Tai ką Raskevičius apgins ŽTK jei negali apsieiti be Maldeikienės ? :)))

si sena stierva- pulinys

si  sena stierva- pulinys portretas
ant to pederasto hemorojaus....

SAUNUOLIS --Karbauskis

SAUNUOLIS --Karbauskis  portretas
spjauk tai EP suplysusiai vyzai y zabtus....[ UZ PRIEKABIAVIMA --del poLYTINES orentacijos]

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Užuojauta aušrytei,liga matyt persimetė į smegenis.Pykčiau,bet ant ligonių negalima.Nepyksu ir ant to pederasų vado,nes jis irgi ligonis,jei išangę sumaišė su p..................

pipiec-- siai EP klizmai visiskai smegeneles

pipiec-- siai EP klizmai  visiskai smegeneles  portretas
sudziuvo...As aplamai neissivaizduoju ...Kaip gali konservatdegeneratu liberastines LGBT gaujos deleguotas EParlamentaras , kurio NEKENCIA ,NETIKI , NEPASITIKI IR NEGERBIA 95% TAUTIECIU --ATSTOVAUT LIETUVA IR TAUTA EP .....!!!!???? atsaukt maldeikiene is EP ir vyt velniop sunimis uzpjudzius...

Anonimas

Anonimas portretas
kovo 11 d bus pasventintas sovietinis profesorius negaildemas jegu sveikatos dirbo socialistinei LIETUVAI .

Balamutas

Balamutas portretas
Nesipiktinkite A. Maldeikyne. Supraskite, karantinas, moteriškė ligota siaučia pandemija ir pindomija, covido, koronos, gripo, nedapisito virusai, čia ir sveiko proto inteligentas gali pasimest, o ypač pagalvojus kad toks dailus Karbauskis, tikėtina, kažką bet kodėl ne ją, Tad prisideda pavydas, o tai dar baisiau už virusą.

Anonimas

Anonimas portretas
PAGARBA PONUI R. KARBAUSKIUI.

Atsiknisk nuo

Atsiknisk nuo portretas
Ramūno,šlykštiene bjaurybiene.Duok ramybę sveikiems žmonėms.Su iškrypėliais toli nenuvažiuosi.Ateis laikas,kai gėdinsies išeiti į gatvę.

Anonimas

Anonimas portretas
Kam reikalinga sita slyksti sena LEZBE? Nebent gerai issivemti.

besarmačiai

besarmačiai portretas
Kad jus visus sarmata apimtų. Dar tokio seimo nebuvo. Jokio darbo nėra! Dirbkit dirbkit. O gal po tokiu darkymusi slepiasi daug rimtesni nutarimai. Diskutuokit žmogeliai dėl smulkmenų.Taškykitės. Gal ne be reikalo Kubilius, Juknevičienė, Maldeikienė "dirba Lietuvai" nuotoliniu būdu.

lile

lile portretas
jau visai nusivaziuoja moteriske karbauskiui tokios grazuoles kaip ji tik ir truksta nejuokink lietuvos zmoniu, galvojau kad protingesne is didelio rasto isejai is krasto

saunu

saunu portretas
Slykstu kada netradicines orentacijos zmogus per klaida patekes i seima labai demonstratyviai afisuodamas savo lytine orentacija labai slyksciai sukirsino visos Lietuvos zmones Ziauru ir slykstu buvo ziureti kada Seimunas Ratkevicius traukia is spintos sijonus aukstakulnius ir su didziuliu pasididziavimu demonstruoja visai Lietuvai Gal gali atsakyti Maldeikiene ar taip dera Seimo nariui uz kuri balsavo ir sveikos orentacijos zmones pamate suprato uz ka prabalsavo Didziule Pagarba Karbauskiui uz labai teisingai ir nuosirdziai issakytas mintis kurio pasisakymas gerbia ir vertina tradicine Lietuvos seima ZMONA VYRAS VAIKAI As jau susidariau kita nuomone apie Maldeikiene RAMUNUI STIPRYBES

Kokių ,visgi ,yra brudų komentatorių

Kokių ,visgi ,yra brudų komentatorių portretas
Jus pačius suries liga ,jeigu šitokius rašote žodžius.Jūs visuomenės atmatos šiukšlės ,nepavykę nelaimingi žmonės.Maldeikienė ,kaip visuomet tiesiai į dešimtuką.Sėkmės jai ir sveikatos.

Nausėdas

Nausėdas portretas
Akivaizdu - vėžys progresuoja - metasttazės- gaila - maldeikienės smegenys jau pažeistos

KIEK ŽINAU - KARBAUSKIS NORMALUS VYRAS...

KIEK ŽINAU - KARBAUSKIS NORMALUS VYRAS... portretas
Jis tikrai nepriekabiavo prie Raskevičiaus (ar Rskevičiūtės) ir ...juo labiau prie Maldeikienės. O jeigu rimtai - Maldeikienei tikrai trūksta Europos parlamente veiklos, jei pradeda užsiiminėti iškrypėliais...

DAr nebuvo tokio seimo

DAr nebuvo tokio seimo portretas
Tai cia jie dar zoles neiteisine cirkus krecia.O kas bus kai zole iteisins?Turbut prisiruke,tarp balsavimu tratint vienas kita prades

Pilietis

Pilietis portretas
O juos, pries rinkimus, med. komisijoje daktarai tikrina?

nupezus lerva ta maldeikienė

nupezus lerva ta maldeikienė portretas
buk kuom nori,bet nesireklamuok

Aišku

Aišku portretas
Paulius Širvys šitai moldeikienei joks nė pavyzdys

Manau

Manau portretas
Vėžininke- galvok apie kitą pasaulį o nesidatrkyk

Anonimas

Anonimas portretas
Sterva!

Galerijos

Daugiau straipsnių