A. Maldeikienė rėžė tiesiai: Puidokai, esi korumpuotas vagis ir melagis

Grįžti į straipsnį

kis

kis portretas
ar nereiketyu sia itartna moteri patikrinti sveikatos stovi.Sitaip net statybuose nekalbama,kai plita nukrenta ant kojos.Gydykite sia sizofrenike,lai vaziuoja su savo traukinuku i durdoma.

och tu,

och tu, portretas
kurwa, kaip pasakytu lenkas..., menkysta pasidare visishka...

Erika

Erika portretas
Labai gėda už Maldeikienės žodžius. Kiek pagiežos ir įžeidinėjimų. Tikrai nesitikėjau, kad save laikanti išsilavinusia moteris gali drabstytis purvais. Ir aš pati meldžiausi, kad pasveiktų nuo vėžio ši moteris. Tad duok Dieve, jai sveikatos ir išminties…

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
Maldeikienė išgyrė savo sūnelį ir padarė didvyriu , kaip P. Korčaginą ,,,, o jis pigus provokatorius bandes išsukti Lanzberginius , nes kyšiai buvo skirti jiems … R Janutienė su advokatu aiškiai atskleidė visą schemą ….. PASIŽIŪRĖKITE YouTube …….. BOMBA: konservatorių korupcinė schema/pacientas Pavilionis siaučia/Skirmantas irgi/Kodėl Maldeikis?

kauniete

kauniete portretas
Visi gerai žinom kas ta Maldeikienė kaip paTI SU SUNELIU ISITAISIAI I VALDŽIA APIE KOKI SAŽININGUMA BOBA KALBI NE PAVIZDYS IR PUIDOKAS TIKRAI KAIP IR TU KAIP ŠLIUŽAI AFEROM PRALINDE I SEIMA TIKRAI LIUDNA IR GRAUDU KAD TOKIE KAIP JUS USPASKYKAI ČMIL PIŠ ARMOŠKAITĖS MASIULEI SISAI GABRIAI GENTVILAI SĖDITE SEIME JUS MUSU TRAGEDIJA LIETUVOS BĖDA MALDEIKIENE KUOM TU SKIRIESI NUO PUIDOKO LAKSTEI LAKSTEI PAS MOCKU KURLIANSKI IR PRAŠAU SĖDI SEIME SU SUNELIU KAIP IR TAS PUIDOKAS VAIDINES VAIKU GELBĖTOJU IR PAS JI IR PAS TAVE SAŽINĖS NER IR NEBUVO TAD LINKIU PJAUKYTĖS PEŠKITĖS IR KALBĖKIT KALBĖKIT KAIP PAVILIONIS O MES KLAUSOMĖS KLAUSYSIM

as

as portretas
motinele paplaukus,sunelis baisiau.......atlieka pacius niekingiausius darbus partijoj

Anonimas

Anonimas portretas
Esi aborto liekana....

earth king

earth king portretas
žiurim ka turim seimo viduja ,rodos ir vargo nebuv o bet upelis nedžiuvo ir ponia sėdinti ten kur ikišo nosi juk terše savo lizdo vaizda, kur matyta esi vagis korumpotas žulikas melagis va kokius renkame ir kenčiam jau 31metai, kaip vagiu pilna skrinia, o čia taip dirba gerove semia ubaginui, nesvarbu kad karalius nuogas bet yra etikėtė užkabinta vagis, o taip bent rėžė tiesiai ir spreskime kokius mes ten renkame, praskolino šali apvogė ubagais paleidop ir atsakomybes nėra, tyla,

Šita karvė lai prisimena

Šita karvė lai prisimena portretas
Kaip ji rypavo, kad būtina nugriauti Trakų autobusų stotį ir nemokamai suteikti sklypą maximai.

Vai vai

Vai vai portretas
Kaip prota susuka vezys ir klimaksas.

J0

J0 portretas
Turgaus boba europine

Kaunieciu seima.

Kaunieciu seima. portretas
Tikra saunuole Maldeikiene, labai drasi ir sazyninga piliete ir sunu isauklejo irgi padoru zmogu. Musu seima visada palaikom sazyningus ir tvirtus parlamentarus. Visiem ir taip aisku, kad prie lovio labai daug pagundu, silpi ir bavaliai zmogeliukai kaip mat susigundo dideliais pinigais, tuoj pamina savo sazyne.

Vėžio institutas

Vėžio institutas portretas
Ryyža žviegianti kiaula. Tai jos karjerai politikoje po tokių žvygčiojimų ateis pabaiga.

Tam VILNIETIS, TAI KO MALDEIKIENE SEDI BRIUSELYJE

Tam VILNIETIS, TAI  KO MALDEIKIENE SEDI BRIUSELYJE portretas
O NE LIETUVOJE. SUNUS DIRIGUOJA LIETUVOJE, MOTINOS BALSAS SKLINDA IŠ BRIUSELIO. JEI TOKIA AKTYVISTE, TEGUL RODO, KOVOJA UZ LIETUVA, KAIP KITI. BIRZELIO 15-17D.TEGUL STOVI MALDEIKIENE PRIE SEIMO IR PALAIKO LIAUDI.

bone

bone portretas
ajajai, kale jau kaukti pradejo is to pasiutimo. Cia tipo politike, moralinis musu visu veidas :)

kuo pats kvepi - tuo ir kitą tepi...

kuo pats kvepi - tuo ir kitą tepi... portretas
vargšelei nuo europinių atlygių jau apsisuko galvutė

pastaraisias metais, PASAULIO valstybėse vis d a ž n i a u

pastaraisias metais, PASAULIO valstybėse vis d a ž n i a u  portretas
prezidentais išrenkani a s m e n y s NEVERTI šio p o s t o /neprofesionalūs/, todėl PASAULYJE sparčiai b l o g ė j a žmonių pragyvenimas, tarp v a l s t y b i ų AŠTRĖJA tarpusavio santykiai,didėja n e a p y k a n t a tarp gyventojų--visa tai v e d a į NEIŠVENGIAMĄ pasaulyje kataklizmą.--Prie Lietuvos gyventojų k i r š i n i m o labai daug PRISIDEDA konservatsocdemų g a u j o s e ĮSITAISĘ paslėpti k g e b i s t a i , į v a i r i o s landsbergių dinastijos , grybauskaitės , juknevičienės,gentvilai ,navagrockienės,tapinai ,jakilaičiai maldeikienės, sysai ir KITI v e l t ė d ž i a i , bei parazitinės grupės , kurie,nebaudžiami daugelį metų Lietuvoje , savo gyvenimą p u o s e l ė j e --skurde gyvenančių žmonių sąskaita.

Vilnietis

Vilnietis portretas
kOMENTATORIAI, kokie JŪS šlykštynės ir ismtos mūsų Tautos. Komebtuojate nižinodami tikrosios tiesos,niekinate žmonis, kurie to nėra verti. Jeigu būtų visi seimūnsi ir valdžios atstovai tokie sąžiningi, kaip Maldeikis ir Maldeikienė, tai nebūtų mūsų šalyje nei kyšininkų, grobstytojų nei valdininkų-nusikaltėlių. Sveikinu Maldeikį ir Maldeikienę už jų drąsą atskleisti tas negeroves, kurios lietuboje pakliyusios. Gėda sukčiaaams ir komentatoriams, palaikančius šiuos sukčius. vagis it įvairiausius nusikaltėlius.

MALDEIKIENĖ chamka su NEĮGALIA psichika

MALDEIKIENĖ    chamka su NEĮGALIA psichika   portretas
kuri n e g e b a valdyti savo k a l b o s ir veiksmų-- net n e j a u č i a savo kalbos turinio ir tai daro EUROPARLAMENTARĖ, kurią visiškai NEATSAKINGAI ir nepelnytai išrinkome, ir kuri daro GĖDĄ Lietuvos gyventojams-- tai p a m o k a ateičiaI

Anonimas

Anonimas portretas
Maldeikienė toliau rūpinasi išlepintu sūneliu,kuri niekur kitur nesugebėtų dirbti tik seime.Pralenkė ir Šustauską,tam jau iš jos pasimokyti reikėtų,pralenkė ir Uspaskichą. kurį apskundė dėl pasisakymų apie gėjus,Net seksas jau sudomino,nes neaišku kas čia gašlūs ,ar vyra su moteriškais rūbais ar išsiskyrę pagyvenę vyrai,Jei taip tai Ž,Pavilionis antrą kartą vedęs pagal Maldeikienę ar yra gašlus ar ne? Dar trūksta kitos mamytės Povilionienės aistringos kalbos,užstojant sūnų,arba anūkus,

Andrius

Andrius portretas
Ponia galvoja, kad 70% Lietuvos išmirs. Kupina pagiežos moteris ši.

Anonimas

Anonimas portretas
kaip galima tokia neadekvacia moteri leisti dirbti su jaunimu ir buti renkamai i parlamenta

MALDEIKIENE SU SUNELIU JAU SUVYNIOJO

MALDEIKIENE SU SUNELIU JAU SUVYNIOJO portretas
LIETUVA I VATA. SEDI BRIUSELYJE IR AIŠKINA, KAS KA TURI DARYTI. KALBA, BET KA. PROTINGO NIEKO. ACIU, KAD LIETUVA NUALINOTE, PRASKOLINOTE. DIDELIS ACIU UZ NEVINIOJIMA I VATA. ZODZIAI PRASMINGI. LIKO TIK LGBT ĮTEISINTI.

normali kalba,

normali kalba, portretas
Maldeikiene kalba suprantamais zodziais ir nera cia ko ju i vata vynioti.

?????

????? portretas
ir taip kalba issilavinusi,daug knygu perskaiciusi,geroj seimoj augusi moteris?Koks zodynas pas ja...Ir kas uz ja balsavo?

Anonimas

Anonimas portretas
Kvaismagde

Augis

Augis portretas
Nežinau kas yra Puidokas, bet tu esi sena nukvakusi sterva, prigymdžiusi tokiu pat nukvakusiu palykoniu, nedrįsok šmeižti Lietuvos šeimų sena išgama!

Įdomu...

Įdomu... portretas
Įdomu, kas taip išlavino p. Maldeikienę? Ar Lietuvoje yra tokia įstaiga, gebanti suteikti (suformuoti) tokio lygio kultūrą ir intelektą? Reiktų autorei po kažkurio laiko perskaityti savo "pasisakymą" - manau, tikrai pati išsigąstų... O dėl šeimų maršo... Taigi, būtent iš tokios šeimos ir p. Maldeikienė gimusi tikriausiai... Negi iš dviejų vyrų? Ar iš dviejų moterų?...

Pilietis

Pilietis portretas
Viskas ,,gerai,,apgalvota.Kad nukreipti dėmesį nuo Z.Povilionio.Maldeikiai tai tik ,,rumu ,,pajacai.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
o IDOMU KAI SU MAlDEIKIU KONCERVATORIAI PADOVANOJO MAZEIKIU NAFTA UZ 1 LITA 1999M KAZKODEL TYLI NEBEPRISIMENA TiPO?:))))))))))))))

NESUPRANTU

NESUPRANTU portretas
KUO JIS BLOGESNIS UŽ KITUS ?

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
o tai kaip SU ZYDRUNU POVILIONIU JIS IRGI TEISUS 100%KAD LIETUVOVOS RESPULIKOS PREZIDENTA PASIUTE I PIEVAS ISRINKO LIETUVOS ZMONES IR MAZEIKIU NAFTA KURIS MALDEIKIS SU KONCERVATORIAI 1999.M PARDAVE UZ 1 LITA IRGI TEISUS>?:))))

Moteris

Moteris portretas
100% teisi profesore, ir nera ko nevykeliams pykti , nebent ,kad jie nevykeliai!

Toti

Toti  portretas
Kas tokias i valdzia renka senas nukvakeles? Ka?

Tai kaip ten yra su tuo Puidoku?

Tai kaip ten yra su tuo Puidoku? portretas
Ar jis korumpuotas vagis ir melagis, kaip sako Maldeikienė, ar tik eilinis korumpuotas seimūnas, mėginantis papildyti savo kišenę, mūsų visų sąskaita?

Brigita.

Brigita.  portretas
Šaunuolė,Maldeikienė niekada nevinioja į vatą. Daiktus pavadino tikrais vardais.

maldeikienis

maldeikienis portretas
gyvas durniaus egzistavimo irodymas!

jaronimas

jaronimas portretas
Ar visi europos parlamentarai tokie beprociai ar tik karts nuo karto stogas nuvaziuoja

BF

BF portretas
Eilini syki pademonstruotas retorikos "lygmuo". Tikiuosi, bent Europos institucijose uztenka adekvatumo nedemonstruoti panasiu "formuluociu", nors vargu bau, ypac atsizvelgiant i pastovu nesusivaldyma bei kitos nuomones totalu netoleravima. Salies politine arena - tai saskaitu vienas su kitu suvedinejimo nesibaigianti epopeja, pasizyminti prasciokisku tiek komunikaciniu tiek emociniu lygmeniu. Naturalu - uz viso to, visgi stovi konkrecios "asmenybes". Visiems gero vakaro

okkk

okkk portretas
Maldeikienė neadekvati persona. Reiktų galvelę pasitikrinti

Buldozeris

Buldozeris portretas
Garbiosios Lietuviu tautos patarle sako:"Ziuresim, kai dugna desim...". Nera ko lot, kol niekas neaisku. Kai kam reiktu uzciaupti savo arabiska snuki.

Tai nuomonei

Tai nuomonei portretas
MALDEIKIENE NUBEGO I BRIUSELIO KLANA, KUR DIDESNI PINIGAI, NEI LIETUVOJE.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Maldeikienė kaip Maldeikienė,bet ir jūs komentojantis nuo jos neatsiliekate.Tokia ta jau mūsų Lietuvėlė.Kad tik kita iškoneveikti,pažeminti .Liūdna ,kad daug tokių dvasios ubagų.Man nei Puidokas asmuo kuriuo galėtum didžiuotis .Iš klano į klaną ,kad tik arčiau lovio.O Maldeikienė tai pratrūksta ,bet nebėga iš klano į klaną.

Ss

Ss portretas
Nu šita moteris ribų nejaučia Kaip ir gėdos Baisu ir bjauru klausyt

Maldeikienei tik kiausinius kaimiskus pardavineti turguje

Maldeikienei tik kiausinius kaimiskus pardavineti turguje portretas
SEDI BRIUSELYJE IR IS TOLO MATO, KLAUSO KA SUNELIS SAKO. SUNELIS PATS GINA LGBT, NES PINIGAI ATPLAUKIA IS UZ ATLANTO.

Ni

Ni portretas
Kur ji gimusi, kur augo ir kas ją auklėjo? Baisu klausyti jos kalbų. Daro gėdą visai Lietuvai. Manau jai tik turguje vieta, o ne Europos parlamente.

Azuolas

Azuolas   portretas
Šaunuolė, puiki ir protinga.

Ožislovas

Ožislovas portretas
Antra pagal šlykštumą boba Lietuvoje po Juchnevičienės Raselės. Trečia eilėje būtu kgbistė, LDDPystė ir landsburgystė Ožkelytė Nijolė.

Edas

Edas portretas
Nuširdžiai gaila , kad tokia tetulė turinti rimtų sveikatos problemų pateko į seimą , o dar labiau į europarlamentą. Mamytė Briuselyje miega ir dar gauna solidų atlyginimą, o vinipuhas sūnelis atlieka partijos klauno veidmenį. Gaila, bet tokia realybė.

Anonimas

Anonimas portretas
Kietai atrodo, seimo nari Maldeiki gina mamyte. Gerai atrodo

cirkas

cirkas  portretas
Kas tas Maldeikis, kad jam siūlytų kyšius? Juk eilinis seimo narys,na,motina europarlamentarė,bet juk ne Landsbergio anūkas? Ką jis gali? Juokinga, jei nebūt graudu. Matyta kažkas,pasijuokė apie "galimus kyšius", ryšius,kaip teigė Pavilionis su mafija, tai buvo proga pridengti visišką UR komiteto pirmininko nusišnekėjimą tarptautiniu mąstu. Pilamas purvas ant Puidoko, o Pavilionis su nesąmonėmis jau užmirštamas.O motinėlė savo plačia krūtine ir ilgu liežuviu užstos savo vaiką, reikia to ar ne.Išvada, kad visi kalbėdami turi būti atsargūs,nes net kurso draugas dėl kokio juokelio gali priduoti STT ir padaryti skandalą, o sau piarą. .Juo labiau kalbant komiteto pirmininkui tarptautiniu mąstu.

Jeigu

Jeigu portretas
Įsitraukė Maldeikienė, Tai aš suprantu jos sūnelis apsiš..Todėl dabar įjungiamas žviegimas. Bandoma gelbėti situaciją.. Čia dabar bus taip kas garsiau pabliaus, tas bus teisesnis. Kuo tu Maldeikiene skiriesi nuo Agnės Jagelevičiūtės?

Maldeikiene

Maldeikiene portretas
Reklamuoji mobingą Lietuvoje. Anksčiau paskaitinėdavau tavo ar tavo patarėjų fcb. Viena patarėja yra mokslų daktarė iš Kauno, Šančių berods.. Moterys iki ko jūs nusiritote.. neapsiverčia liežuvis pavadinti jus turginėmis.. Turguje meninkas bando parduoti savo menus arba pensininkas alijošių..

Julius

Julius portretas
Nesupratau ko ta maldeikienė atidarė savo glodkę, ne jos tai reikalas, Matukas pilnametis, pats už save atsako, o, kad tokia nepraustburnė sėdi Briuselyje, lietuvių tautai didelė gėda. Tuoj kirminas vėl pradės griaužti, geriau būk mandagesnė. Besarmatė.

jo

jo portretas
o poniai kaip atrodo POVILIOnio KALBA, kodel tylit?

kiauliasnuke pasikelus undarokus

kiauliasnuke pasikelus undarokus portretas
issitustino, savo dvoku apderge visa tauta... konservatdegeneratu padla...

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
idomu KA APIE JA GAVOJA RINKEJAI KURIE JA DEDIKAVO I EUROPARLAMENTA?:))

šulcas

šulcas portretas
ką norėt iš debilės,kuri tur būt vietoje kavos geria šūdą todėl yra jos tokie pasisakymai

manau si sene su akiniais tuoj stips

manau si sene su akiniais tuoj  stips portretas
nuo infarkto arba tulzies puslei trukus .... tiek meslo joje susitvenke , jy baigia suput nuo savu fekaliju

Nemėgstu Puidoko

Nemėgstu Puidoko  portretas
Nemėgstu ir Maldeikienės . Vagys ir kyšininkai turi būti rasti ir nuteisti TEISMO , o ne MALDEIKIENIŲ riksmais apie korumpuotą vagį ir melagį ! Man tokių maldeikienių dėka Lietuva virsta mirštančios demokratijos šalimi kurioje mirę teismai , teisėsauga ....Tokių politikių maldeikienių dėka klęsti patyčios , įžeidinėjimai tampa norma ...Bet koks atsilupelis gali tave išvadinti kremliniu , melagiu ar vagimi ? Ne , ponai , ne . Lietuva dėl jūsų taps " mirštanti " . Aš gana abejingai žiūrėjau į DŠM , po maldeikienių - AŠ UŽ , dalyvausiu sekančiuose ...Abejojau dėl Stambulo konvencijos ratifikavimo - dabar AŠ PRIEŠ , AŠ PRIEŠ ir Partnerystės įstatymą , PRIEŠ narkotikų dekriminilizavimą . Aišku , ponia Maldeikiene ? Aš mokyklą baigiau " aukso medaliu " , apie perskaitytas knygas net nerašau . Jūs , ponia man esate pavyzdys politiko , kurio aš nenoriu daugiau matyti jokiose " pareigose " . Kelintas ponios skandalas ?

cha cha cha

cha cha cha portretas
Buvo laikai, kai pjudyma organizuodavo per melzeju laiskus, dabar pjudo per Maldeikiene, tiesiai is ES bundestago.

STIERVA .... potologine aferiuga su KGB stukaciaus

STIERVA .... potologine aferiuga su KGB stukaciaus  portretas
igimtu paranojiniu genetiniu defektu ... si stierva su savo benkartu -Lietuvos geda , DERGIANTI TAUTA ,SEIMOS MARSA , VAIKUS , TEVYNE ...

ha ha ha

ha ha ha portretas
Pirdoka ir Karbauskis asmenines naudos ieskotoju pavadino,tai ir nenuostabu,kad atsidure teistos svarsciko partijos gretose.Ka giedosit, jei zydelis prisipazins,ikalciu priremtas,kad siule kysi.Vistiek,kaip masiulis,,choru reksit,kad konservu provokacija .Visi snekat,kad valdzioje vien vagys,tai ir tikekite tuo.

ewa

ewa portretas
puidokas - auka, ddd,

Anonimas

Anonimas portretas
Isverskit kas i anglu , prancuzu kalbas si ponios rezi ir nusiuskit i EP , kad visi pasiklausytu lietuviskos vistos.

Konservatorių priešakinese linijose Maldeikiai

Konservatorių priešakinese linijose Maldeikiai portretas
Žemesnio lygio pasisakymo, kaip Maldeikienes neteko skaityti. Ji įsivaizduoja, kad rinkėjai kvaili ir ateity Maldeikiu giminę rinks. Nors konservatoriam tik tokie ir tinka.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Dieve, Dieve, gelbėk mus nusidėjėliua nuo karo, bado ir ligų baisiųjų, o labiausiai nuo sekso su Maldeikiene.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Kaune uždraudė žygiuot lgbt.todėl paduosiu mera i teisma.

Joana

Joana portretas
Ištversti į anglų kalbą jos kalbą, tegu raudonuoja ten. Neapykantos kalba garbės nedaro. Kyšis nublanksta ir neatrodo tikras nes iš šitos co galima visko laukt.

Užuojauta ...

Užuojauta ... portretas
turėti tokią mamaitę ....Manyčiau ponui Maldeikiui nereikia jos " užtarimo " ...Ar jis toks bejėgis , kad tik mamaitė papylusi " neapykantos putų " ant lietuvaičių , gali jį atstovėti ? Ne , ponia , labai tikiuosi , kad " mirštanti Lietuva " yra chamai , nesivaldantys , patyčių ir įžeidimų skleidėjai , netoleruojantys JOKIOS KITOS nuomonės ....

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
SVARBU JUK KAD ZYGIMANTAS PAVILIONIS LABAI SVENTAS:))

Anonimas

Anonimas portretas
Madiene- jega, nes protinga issilavinusi motera!

pypenas

pypenas portretas
Gerb. Maldeikiene,man labai įdomu kokiu kampu įsimūrino į tokias pareigas jūsų sūnus,ir kieno pagelba........???????????????????????????/

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Muse pries sprogtiene pasiunta. Tai tau cia galas arteja? Vezys nepribaige - tulzis pribaigs...

Klp

Klp portretas
auksiniai zodziai

seneli

seneli portretas
Pagarba Maldeikienei.Teisingai pasake.

Anonimas

Anonimas portretas
Man geda kad Maldeikiene atstovauja Briuselyje,nes kokie jos isireiskimai tai ner baisiau.

Oho ho ho Oho ho ho :))))

Oho ho ho Oho ho ho :))))  portretas
Kas vyksta Lietuvoje ? Nusišnekėjimo konkursas ? Ir abu konservyno zviodos ? Pavilionis ..dabar Maldeikienė ...? Alio , policija ? Neapykantos kalba !!!! Vyksta tyrimas ir " kyšis " turi būti išaiškintas ir nubaustas , bet ponios EP žargonas ! Elytaaaaazas . ...Dugne Lietuva prie tokių politikų ...

Taip jau yra

Taip jau yra portretas
Kam,kam o maldeikienei tai reikėtų dažniau skalauti liežuvį,nes iš jo bet koks brudas,ant pirmo pasitaikiusio pasipils,taip buvo ir apie pensininkus.Moteriškumo nulis.O tas rėžė tiesiai daugeliu atvejų atsisuka antru galu.

ZITA

ZITA portretas
Pagarba M. Maldeikiui, kad pasielgė garbingai ir nesusigundė kyšiu. Padėka ir Maldeikienei išauginusiai sąžiningą sūnų.

Ona

Ona portretas
Neadekvati ligonė-šizofrenikė!Štai mūsųvalžios "elitas"!

O šiaip respect, reik traukt vagis

O šiaip respect, reik traukt vagis portretas
Užtektų pavadinimo žodžių, toliau persistengė.

SEKMES

SEKMES portretas
atleisk jiems Dieve Nes jie nezino ka daro

Anonimas

Anonimas portretas
Kam bešnekėti.... Viena tokia pati šūdina budama kitą bandė jau kuo pati dvokia teplioti... Be to dar ir chamė, nepraustaburnė maldeikienė.

Galerijos

Daugiau straipsnių