A. Mazuronis apie dabartinius alkoholio ribojimus: kažkoks absurdas

Grįžti į straipsnį

Julius

Julius portretas
Būtú didelė nesamonè grįžti atgal.

siaip

siaip portretas
Alkoholi perku Lenkijoje. Gali cia is vis jo nepardavineti, nepasigesiu.

Mėgėjas

Mėgėjas  portretas
Sutikčiau, kad sekmadieniais iš vis neprekiautų alkoholiniais gėrimais.

Darbdavys

Darbdavys  portretas
Tyrimo rezultatai rodo, kad Verygos prieinamumo sumažinimas alkoholiui, buvo teisingas. Ir į darbą, pirmadieniais ateinančių darbuotojų, akivaizdžiai sumažėjo.

pensininkė

pensininkė portretas
manau ką pasiekėme nereikėtų grįžti atgal, visi priprato prie ribojimų ir žino kada nusipirkti kada prireiks, nėra ko pataikauti verslui, nes pas mus nusigėrusių labai daug

Cha

Cha portretas
Is feiso matosi, megsta truktelt :))

Morda

Morda portretas
Pragerta!

kauniete

kauniete portretas
Matai kaip. Kiek jam sumokėjo alkoholio gamintojai? Tai šlykštukas. \Linkėčiau, kad jo vaikai jam įrodytų, ką reiškia būti alkoholiku. Žiauru, bet šitas brudas nusipelno tokio atsako. O šiaip tai į seimą už ausų atitempė tėtušis... Gėda.

Tokie politikai

Tokie politikai portretas
Yra žmogžudžiai, moralės nulis

Šiaule

Šiaule portretas
pijoko šmotas

Anonimas

Anonimas portretas
Stai ir pamatem kas atstovauja zmonems o kas alkocholio pramonei ir galimai ne uz dyka.O tevas garbingesnis zmogus dar ir nemazai konkreciais darbais prisidejes prie Lietuvos geroves isjudines renovacija.Sioke toke tvarka buvo miskuose del gyvunu brakonieriavimo.Zinosim uz ka balsuot sekancius rinkimus.

Jo jo

Jo jo portretas
O " Broliai Juodvarniai ", draudžiamu laiku prekiauja alkoholiu dviguba kaina ir dar užsidėję 30% antkainį. Kažkas iš to gauna neblogus komisinius. Ir taip yra ne tik Kaune, bet ir visoje šalyje.

Ačiū " valstiečiams " .

Ačiū " valstiečiams " .  portretas
Galime pasidžiaugti gerais dalykais. Lietuva jau kelerius metus įvairiame kontekste skambėjo kaip šalis, kuri pasižymi labai geriančiais, daug geriančiais žmonėmis. PSO atliko pastarųjų kelerių metų išsamią analizę, pasaulio šalių ir mūsų ekspertai, panagrinėję tuos skaičius, statistinius duomenis, nustatė, kad Lietuva pateko į penketuką šalių, kurios praktiškai per penkerius metus sumažino alkoholio vartojimą net 17 procentų“, - sakė NTAKD direktorius Renaldas Čiužas. 

hmm

hmm portretas
mazuronio snukis kažko labai užtinęs

Politikai

Politikai portretas
Negali spręsti tokių dalykų: mokslininkų įrodyta 100 kartų, kad varžymai duoda gerų rezultatų!!!! Nebent norite savo vaikų likimus sugriauti !

Arvys

Arvys portretas
Kvailesniu ir nesuvokiamu sprendimų tie kolchoznikai priėmė aibę, tai dabar reikia taisyti tas nesąmones.

Mantas

Mantas portretas
Įdomu kiek kainuoja šito veikėjo paslaugos? Įtariu, kad nemažai alkoholio gamintojai / pardavėjai jem atriekė!

Petras

Petras portretas
O KAS JISAI PER VIENAS?

O man dzin

O man dzin  portretas
ką mano liberalus darbietis Mazuronis . Alkoholio nepasiekiamumas taip pat prevencija . O tas skubantis iki 15 val išgerti alaus ir yra priklausomas . Neturintys priklausomybės , neturi jokių bėdų . Nusiperka kada gali . Viskas liberalusis darbieti Mazuroni , turėtų būti aišku ?

Galerijos

Daugiau straipsnių