Ministras: Rusijos planai švęsti Vilniaus ir Kauno užėmimą – nepriimtini

Grįžti į straipsnį

Jelena atsako "to Jelena"

Jelena atsako "to Jelena" portretas
Прекрасное далёко ( на английском языке ). Понравилось исполнение. Но эта песня Евгения Крылатова мне особенно роднее и прекраснее на русском языке – сразу вспоминается наше счастливое и такое уже далёкое детство. И как мы, слушая эту песню, верили в «прекрасное далёко» без ссор, злости и ненависти, без войн и конфликтов. Понравился Чардаш с северо-корейской скрипачкой. Мне очень нравится Чардаш в исполнении Дэвида Гарретта - David Garrett - Csardas (Vittorio Monti). Послушала русский вальс и Доктора Живаго Лара-Вальс. Красиво. Но Русский вальс мне больше нравится в исполнении одного человека на аккордеоне - WIESŁAWA DUDKOWIAK AKORDEON her most beautiful accordion melodies Во 2 половине ролика – Русский вальс на аккордеоне. Я не большой знаток музыки. Эти произведения все разные и хороши по-своему, трудно сравнивать. Такое слушаю не часто – люблю вечером полежать и послушать гитару, аккордеон, саксофон. Спасибо Вам за предложение послушать хорошую музыку.

to Jelena

to Jelena portretas
Елена! Зачем Вы , спорите с Pilietis? Лучше, посмотрите и послушайте, Это- прекрасное видео- прекрасное далёко( на английском языке)!!! (Почему? к этой музыке нет слов.. на лит.языке?) 2-Чардаш с северо-корейской скрипачкой.(надеюсь, Вам тоже понравится) North Korea violinist. 3- это тоже- Russian Waltz - the most beautiful music in the world. Balalaika Academic Orchestra from Minsk.4-Доктор Живаго Лара-Вальс (Doctor Zhivago - Lara's Theme) Посмотрите, а, потом скажите -что Вам , больше всего понравилось? Из 4-х музыкальных видео.?

piliečiui

piliečiui portretas
a nu ka pateik savo "oficialią statistiką", pažiūrėsim kiek jūs įnešdavot ir kiek gaudavot, net įdomu pasidarė, neužmiršk nurodyti šaltinį iš kur kopijuosi.

Toni Lyda

Toni Lyda portretas
Mano kaimyno motinA daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Jelena

Jelena portretas
Настало очередное, уже 4 утро! И "шарманка" под названием "pilietis" снова включилась; «Вернулась шарманка, о чём-то вздыхая, Вернулась шарманка, о чём-то рыдая Страдает шарманка, стирая улыбки, Рыдает шарманка с душой первой скрипки.» (из песни Николая баскова "Шарманка")

Vatnikui

Vatnikui portretas
Kada ji nuims, kam jis toks durnius reikalingas

Pilietis

Pilietis portretas
Aš tau galiu net pateikti oficialią statistiką, kad Lietuva ssrs laikais į biudžetą įnešdavo gerokai daugiau, nei jų gaudavo, Lietuvos rodikliai buvo daug geresni tiek tada, tiek dabar už viso ruskyno. Manai, patys ruskyne ubagaudami, jie būtų mums dvigubai daugiau mokėję, kad mes geriau gyventume, nei jie patys? Hahahaha :)

Pilietis

Pilietis portretas
Ssrs niekada Lietuvai nieko nemokęjo, mes čia daug geriau sukomės visais laikais, netgi atvirkščiai, Lietuva mokėjo didžiules sumas į ssrs biudžetą, o tie išsigimėliai vistiek bankrutavo, dar prisiminkime, kokios buvi blokados ir sankcijos Lietuvai už norą atsikovoti nepriklausomybę, dėl rusijos valdžios veiksmų, paprastiems Lietuviams kainos kilo dvigubai, atlyginimai krito, darbų sumažejo, bet išsikapstėm.

Pilietis

Pilietis portretas
Statistika negailestinga - ruskyne minimumas 150 eurų per mėnesį, o pensija tik 80 eurų, kas trečias žmogus gyvena žemiau skurdo ribos!

>>pilietis

>>pilietis portretas
taip Lietuvoje viskas buvo geriau, nes iš TSRS jus gaudavo dvigubai daugiau, nei patys pagamindavot, tai yra faktas, kaip ir tas, kad pas jus valdžioje visur buvo lietuviai, o prie vokiečių valdžioje buvo vokiečiai, vietiniams aborigenams buvo net draudžiama eiti kartu su vokiečiais į restoranus, kinosales, yra nuotraukų tų laikų su užrašais ant durų " tik vokiečiams", paguglink, idiote.

>>pilietis

>>pilietis portretas
kokius šaltinius man imti, ar tik ne tuos, kur tavo valdžia užslaptino 75 metams, fašike?

Pilietis

Pilietis portretas
O okupantai juk statė ne mums, o sau, bet visais laikais ruskynas buvo ubagynas, net ssrs laikais Lietuva mokėdavo dideles sumas į biudžetą, visais laikais rusai sakydavo, kad Lietuva yra mažoji Amerika, nes Lietuvoje viskas geriau, nei rusijoje, aišku, mes atsiėmėme sau priklausančią teritoriją, net buvo sužlugdyti pusės Lietuvos gyvenimai, sužalotas žmonių mentalitetas, išgrobstytas biydžetas, įvairios blokados ir sankcijos iš ruskyno pusės, kad tik gyventume blogiau ir patys atiduotume jiems savo teritoriją, bet nepavyko išsigimėliams mūsų palaužti, greit bus tik 30metų kaip mes laisvi, bet mes jau atsigauname ir perspjovėme tuos išsigimėlius visose srityse. :)

Pilietis

Pilietis portretas
Pasitikrink šaltinius, o ne imk išsigimėlių ssrs melo statistiką ir žinosi, kiek šitie išsigimėliai išžudė Lietuvių, sovietija buvo baisiau už nacistinę Vokietiją, o toks žudikas putinas sako ilgisi ssrs, tai lygiai tas pats, jei Vokiečiai dabar pasakytų, kad Hitleris buvo šaunuolis ir, kad ilgisi nacistinės Vokietijos. Sunku net patikėti, kaip rusai dar pakenčia taip šalį nuvariusį režimą.

>>pilietis

>>pilietis portretas
Kodėl meluoji? Per visą t.v. "okupacią" iš Lietuvos buvo išvežta į Sibirą apie 130 000 žmonių, iš kurių jau 50-tais metais po Stalino mirties pradėjo grįžti, sugrįžo 80 000. Likusieji ne visi žuvo ar buvo nužudyti, o tiesiog pasiliko gyventi ten. Tuo tarpu lietuviai Lietuvoje nužudė 95 procentus iš 300 000 čia gyvenančių žydų, t.y. virš 290 000 Tai dabar ir palygink. Jūs jau 30 metų gyvenat atskyrai ir jeigu ne tarybiniais laikais pripumpuotas turtas, tai ir liktumet kaimiečiais, nors dabar ir einama link to, visi koncernai užsieniečių, kurie naudojasi pigia darbo jega, savo neturit nieko, nebent alaus daryklą :D Visa infrastruktųra, namai, komunikacijos, viskas liko jums iš blogų "okupantų" , ir tai net paremontuoti laiku nesugebat :D

Pilietis

Pilietis portretas
Tai kur tas ruskyno turtas ruskyne? Minimumas ruskyne 150eurų per mėnesį, kas trečias žmogus skursta! Jei ne banditų iš ruskyno okupacija, Lietuvoje dabar gyventume, kaip Norvegijoje, ruskių žudikai ištrėmė ir išžudė daugiau nei 200 000 lietuvių!

kotas

kotas portretas
Paklausė rusiško žydo, ką tu darytum, jei Putinas Rusijos sienas atidarytų. ,,Ui, aš lipčiau į medį". Kodėl į medį? ,, Ui, kad išbėgantys iš Rusijos nesutryptų". Tokia tad realybė. Reikia saliutų? Reikia.

>> pilietis

>> pilietis portretas
ir dar, tavo Lietuvelė dėl to taip dar pakankamai neblogai verčiasi tik dėl to, kad "okupacijos" metu čia pripumpavo turto, nes blogi rusai viskuo dalinosi su savo broliukais, sau į skriaudą. Gerai kad pats pripažini, kad jokio savo turto jūs neturit, išskirus rusofobiją, kurią sekmingai parduodat vakarams pastaruosius 30 metų, bet manau, kad amžinai šitas nesitęs, šita prekė jau nuvertėja, o kai visai nuvertės, tada bus vėl -rusai - mūsų draugai :D

>> pilietis

>> pilietis portretas
su kokiais įdomu "daug rusų" tu kalbėjai, su tokiais pat skraijunais kaip ir pats? Maskvoje vidurkis ne 600, o 1000 eur. , dar sykį kartoju, kodėl visi lietuviai negrįžta iš Rusijos į tavo utelyną, ką jiems vizas neduoda? Ir dar kodėl rašai rusas iš mažosios raidės, o Lietuvis iš didžiosios, tu gal fašikas esi? Pamatei fasadus ir lygina, kokiose Amerikos miestų rajonuose buvai, ar tik kur turistai vaikšto? Aišku, Amerika turtingesnė šalis, čia niekas nesiginčyja, nes visi aferistai ten ir suvažiavo varkes sukti, o paprastiems žmonėms ar ten tikrai gerai gyvent, kaip tu sakai? Kiek ubagų kvartalų, kiek apleistų lušnynų, apie juodaodžius išvis nekalbu, nes juos tik dabar už žmones pradėjo laikyt, o ne taip seniai net į autobusą lipti drausdavo, o aukštasis išsilavinimas jiems išvis buvo neišpildoma svajonė Amerikoj, o TSRS mokinosi tarptautiniame univere kartu su visais, kas tik atvažiuodavo, bet aišku, juk rusai blogi, amerai tai geri :D

Gail Longino

Gail Longino portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menEsi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Gail Longino

Gail Longino portretas
Mano kaimyno motinA daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Pilietis

Pilietis portretas
Teko kalbėti su daug rusų ir visi iki vieno sakė, kad emigruotų iškarto, jei tik vizos nereiktų, nors žmonės ir daugiau uždirbo nei 600eu. Jei priimtume ruskyną į ES, galėtume tikėtis bent 5-10milijonų žmonių norinčių emigruoti jau kitą dieną.

Pilietis

Pilietis portretas
Na teko gyventi tiek ruskyne, tiek Amerikoje, 600 eurų ant popieriaus maskvoje yra mizerni pinigai, valgyt turi ir pigios degtines užgerti, apie gyvenimo komforta nėra ką ir kalbėti. Vidutinis Amerikietis gyvena net labai komfortiška gyvenima, bent 2-3kartus per metus atostogauja, laisvai perka ir valgo tik sveika maistą, dažnai kasdien valgo restoranuose, turi pinigų rūpintis savo sveikata, gerove ir gyvenimo komfortu. Vidutinis rusas yra beveik toks pat, kaip vidutinis Lietuvis, bet Amerikiečiai lenkia abu kartu sudėjus.

>> pilietis

 >> pilietis portretas
Matau, kad atsakyti į užduotus klausimus tau, ameba, misija neįmanoma. Tai galiu pasakyti, kad tavo išsvajuotoj Amerikoj ne viskas taip puiku, kaip ir tavo galvelėje. Beveiik visi amerikiečiai visą gyvenimą sėdi skolose, ir tie tavo tūkstančiai nieko nereiškia, kai už viską reikia mokėti tokias kainas, kad turi imti paskolas nuo mokymo iki gydymo, ir paskui atidirbinėt metų metais. O jeigu rimtai susirgsi, prarasi darbą - tai tada ir sužinotum, kaip gera tavo išsvajuotoje šalyje, kur pilna bomžų, kurie taip ir atsiranda, kai žmogus patenka į nelaimę ir neturi iš ko susimokėt - niekam nereikalingas. Tas pats ir lietuvoj, į kurią kažkodėl iš Rusijos neskuba sugrižti ten gyvenantys lietuviai, o palei tavo sapaliojimus, tai seniai turėjo būti jau visi čia. Rusijoj su 600 eur gali gyventi, nes kainos mažesnės, daug socialinių paslaugų, gydymas, mokymas, komunalinės paslaugos - viskas kas liko iš tarybinių laikų - pigu arba nemokama.

Pilietis

Pilietis portretas
Nors ir Lietuva lenkia ruskyną visais aspektais, kam tu lygini tokią mažą ir neturtingą valstybę Lietuvą, su daug gamtinių resursų turinčių ruskynu. Lygink Ameriką su ruskynu. O nėra ką čia ir lygint, minimumas ruskyne 150eu, Amerikoje virš 2000eu, Amerika turi 10 lėktuvnešių ir dar 5 gaminasi naujos kartos, tuo tarpu ruskynas turi tik 1 ir tas pats prieš porą mėnesių visas apsidūmijo ir nuskendo.

Pilietis

Pilietis portretas
Jei ruskyną priimtume į ES ir Lietuvoje būtų pilną rusų emigrantų, kurie mums tualetus plautų. :)

Pilietis

Pilietis portretas
Vidutinis atlyginimas rusijone 600 eurų, tuo tarpu vidutinis atlyginimas Lietuvoje 1200 eurų, o Amerikoje net 4500 eurų. Uždirbdamas 600 eurų ruskyno vidutinį atlyginimą ant popieriaus, metus taupytum kinietiškam telefonui.

>> pilietis

>> pilietis portretas
Tau, ameba, jau rašė, kad vidurkis Rusijoj 500 eur ir kainos mažesnės, už 150 dirba babajai iš Kirgizijos, Turkmenijos ir t.t. kuriems ir 100 eur yra dideli pinigai. Klausimas tau, ameba, kodėl daug lietuvių, gyvena Rusijoj nuo Maskvos iki Sibiro, turi galimybę sigrįžti, tai kodėl nebiega iš "ruskyno" į tavo "utelyną"? Kodėl iš tavo utelyno visi patriotiški lietuviai seniai tepė slides plaut šikpuodžius herams vietoj to, kad patriotiškai dirbti savo utelyno labui? Atsakyk, ameba į tau užduotus komentaruose klausimus, nors, ką tu gali atsakyt, pas utelę smegenyse tik 150 eur, daugiau info netelpa :D

Pilietis

Pilietis portretas
Ruskyne minimumas vis dar 150 eurų per mėnesį, jei priimtume ruskyną į ES, rusai bėgtų iš ruskyno tokiais tempais, kad turėtume dar vieną pabėgelių krizę europoje, reiktų kurti rusų pabėgelių stovyklas ir dalintis rusais visoms šalims, aišku daug norinčių priimti nebūtų.

Jelena atsako tam kas parašė "Jelenai"

Jelena atsako tam kas parašė "Jelenai" portretas
Ačiu už informaciją.

Jelenai

Jelenai portretas
Tai kad tas ,,rašytojas" pats nemoka taisyklingai rašyti: nėra žodžio ,,pliupalius" o yra ,,pliurpalius".Tai reiškia pliurpti-kalbėti tuščiai. Lietuvių kalboje jis galimai vartojamas kaip linksmas perkeltinės reikšmės daiktavardis

Jelena

Jelena portretas
Mano pagrindinis tikslas - ne politiką. Noriu kaip galimai geriau pažinti, išmokti lietuvių kalbą. Susirašynėjimas čia, laikraščioje, duoda man gėra galimybę studijoti lietuvių kalbą. Bet ne visus žodžius iškart suprantu - tas kas parašė "zinomi pilieciai Jelenas" panauduojo žodį "pliupalus" manau kad tai "болтавня (по смыслу)", bet mano lietuvių-rusų žodynę tokio žodžio "pliupalus" nėra. Pas manę labai didelis žodynas.

Emily Marshall

Emily Marshall portretas
Mano kaimyNo motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Jelena atsako tam kas parašė " zinomi pilieciai Jelenas"

Jelena atsako tam kas parašė " zinomi pilieciai Jelenas" portretas
Kaip Jus talentingai manę demaskavot! Aš tikrai Kremliaus šnipas - pravardė - Jelenas Klastingas! "Тебе бы, Дед, опером работать! Случайно Колчаку в контразведке не служил в молодые годы?" (цитата из кинофильма "Калина красная").

Pilietis

Pilietis portretas
Tiek jūs čia vargstate ir komentuojate nesamones, o kaip gyventi žmonėms ruskyne, kai atlyginimas ten tiekia tik 150 eurų per mėnesį, o pensijos tik 80 eurų?

zinomi pilieciai Jelenas

zinomi pilieciai Jelenas portretas
rusu papirkta ,viskas aisku kaip ant delno,zmones nerasikyte cia jie tuo naudojasi ,nekreipkyte debesio i tuos ju pliupalus,bukit protingesni, jie is to turi naudos troliai -kremliaus broliai,

Jelena atsako tam kas parašė "Jelenai"

Jelena atsako tam kas parašė "Jelenai" portretas
Labanakt. Gerų sapnų.

Jelenai

Jelenai portretas
daug Lietuvos gyventojų jau seniai miega, o kai kuriems jau net greitai laikas keltis, kaip ir man, todėl labanakt :)

Jelena atsako tam kas parašė "Jelenai"

Jelena atsako tam kas parašė "Jelenai" portretas
Šį straipsnį skaito daug Lietuvos gyventojų. Prašau ne tik man, batir visiems Lietuvos žmonėms paaiškinti savo frazę: "Jūs bent neapsimetat tuo, kuo nesat ".

Jelena atsako tam kas parašė "Jelenai"

Jelena atsako tam kas parašė "Jelenai" portretas
Pas Jus neteisinga snipo informacija - aš apie savę parašiau tiesą

Jelena

Jelena portretas
Mažas testas jusų versija patikrinti; "В украинской школе идет экзамен по родному языку. Ученику попадается билет, где нужно назвать все месяцы по-украински. Ученик начал бойко отвечать: – Лютень, сичень, травень… А месяц “Грудень” забыл. Учительница, желая выручить своего ученика, показывает руками на свою грудь. Ученик говорит: – Сисень!?! Учительница быстро опускает руки и вертит головой. Ученик кричит: – ПУЗЕНЬ! Учительница краснеет, руки зажала между коленями. Ученик кричит: – ПИСЕНЬ! Тогда учительница быстро прячет руки за спину, чтобы не провоцировать ответы ученика. Ученик обрадовался и закричал: – А-а! ЖОПЕНЬ! "

Jelenai

Jelenai portretas
viskas normaliai, Jūs bent neapsimetat tuo, kuo nesat :D

Jelena

Jelena portretas
Nežnau, ar Jus teisus. Aš irgi ne lietuvė, mano motyna - baltarusė, tėvas - ukrainietis. Irgi dariau daug klaidųų, eigu: 1. Labai skubu. 2. Vartojau vastus akių dydyti ir nelabai matau komp.klaviaturą - rukas prieš akių, kaip ir dabar 3. Dariau daug klaidų todėl, kad nelabai gerai žinau lietuvių kalbos gramatiką, nestudijavau lietuvių kalbą ne mokykloje, ne universitetę, bet labai noriu išmokti.

tarp kitko

tarp kitko portretas
"plikietis" nėra lietuvis, yra klaidų jo rašysenoj, kur lietuvis nepadarytų. Tai reiškia, kad tai provokatorius banderovcas iš UKrainos, kur algos ir pensijos yra 2 kart mažesnės, nepaisant to kad jiems jau kelis metus "padeda visas civilizuotas pasaulys", o ir Linkevičius bus teistas, ateis laikas - už viską.

Jelena

Jelena portretas
"Piliečiui". Žmonės į taves 2 parą kaip į debylą žiuri, o tau linksma?

plikai kaimo utelei

plikai kaimo utelei  portretas
matosi, kaip eini miegot, sėdi nuo ryto iki vakaro vis neužmiegi :)) jau galėjai ką nors ir atsakyt, nebūtum dalbajobas su viena raušle, kuri užpildyta 150 eur :D

Jelena

Jelena portretas
"Piliečiui". Man linksma, kad Lietuvos psihiatrijos klinikas turės papildomą uždarbį Jusų dėką.. Sunku dabar suprasti - ką žmogui - mūsų Lietuvos "piliečiu" gali padėti - naktinis mėgas Dedreceno gatveje po atvyrų dangų - pedagoginio-psichologinio centro kiemę - po sakuros medžio...? Arba mūsų Klaipėdos mėro asmeninis naktinis "dudojimas". Nereikia festivalių - džazo festivalio metų pusę Klaipėdos gyventojų negalėjo merų labui mėgoti ir merui buvo gerai.Gal kitą parą meras pagros "piliečiui" po savo namo langų naktį. Mero vaikai turi suprasti nakties "džazo" kaifą. "Pilietis" atidirbo 2 paras Lietuvos " politikams" labui. Pas žmogų (šnipo pavardė pilietis) "stogas" važiuoja jau 3 parą). Žmogui reikia rimtą pagalbą.

Pilietis

Pilietis portretas
Kaip tik ir rošiuosi eiti miegoti, tik dar patikrinau statistika, ruskyne minimumas visdar apgailėtinas - 150 eurų per mėnesį. O jūs taip mylit tą ubagyną, kad ši statistika tiesiog veda jus iš proto, o man dėl to linksma. Saldžių sapnų! :)

Jelena

Jelena portretas
"Pilietis" išgerk arbatos su melisą ir eik miegoti. Atidirbai už pilnos 2 paras. Užmigsi ir sapnuose bus tavo svajonę - pas tavę ateis į sviečius tavo mylimas draugas Rusijos Prezidentas Vladimiras Putinas ir paklaus tavę - kaip tu gali šiandien ramiai miegoti, eigu ne visus Rusijos piliečių atliyginimus paskaičiuoti?

Pilietis

Pilietis portretas
Ruskyne minimumas 150 eurų per mėnesį, žmonės skursta, o putinas sau saliutus į orą peidžia!

>>>gerai

>>>gerai portretas
Labai džiūgu, kad kaimo utelei parūpo svetimos valstybės gyventojų gerbūvis, bet niekaip nenori padėt savo ubagams. Kas liečia [ nekiškite už grotų kitos nuomonės skleidėjus-žurnalistus], kada paleisit Algirgą Paleckį? Dar labai įdomu, kai rusai duoda užpuolikams pi zdy ( turkams, švedams, japonams, prancūzams, vokiečiams) ir tokiu būdu pagal reparacijas pasididina sau ( ir kitiems savo draugams) žemes, tai čia yra moskoliai-okupantai, o kai LDK "prie Juodosios jūros arklius balanojo" tai jau čia yra lietuvių didysis užkariavimas ir ahuitelnas pasiekimas, nors ir trumpalaikis :)) O kas dėl "liurbių" tai slėptis miške, vietoj to kad kovoti su fašistais, o po to košmarinti SAVO šalies gyventojus, tokius pat lietuvius, atiminėti iš jų paskutinį kasnį ir tai vadinti KOVA UŽ NEPRIKLAUSOMYBĘ - tai čia toks yra lietuviškas didvyriškumas, čia aišku ne koks nors rusiškas "liurbis"

Bethany Grogan

Bethany Grogan portretas
Mano kaimyNo motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

gerai

gerai portretas
gerai, GAL PADĖKIME tiems ūbagams [ ir proto, ir moralės, ir istiorijos tiesoje...] surasti teisingą gyvenimą. Pamokykime juos protingai leisti savo pinigus, būti tolerantiškiems kitos nuomonės skleidėjams-žurnalistams [ nekiškite jų už grotų, nežudykite ]. Patarkime kaip be kitų žemių okupacijų , jie gali tikrai gerai gyventi ir savo didelėje [ seniau užgrobtų žemių ] šalyje. Padėkime jiems suprasti , kad ne rusų kalba, BET jie patys yra liurbiai, kad išsirenka jau kelintą dešimtmetį tą pačią valdžią [ tą patį putlerį]. Išmokykime juos mylėti tas valstybes, kuriose jie gyvena ir ...vis dar gadina orą... Tegu tiems proto ir sielos vargšams padeda visi geros valios žmonės.

>Piliečiui

>Piliečiui portretas
nekreipkit demesio i tvarto uteles. Argi nematot kap naglai meluoja čia straipsnije apie komsorga komentarous savaite sėdėdamas. Eilinis pampersinis dirbontis konservėm

Piliečiui

Piliečiui portretas
su Humanos berete - DUSK PELĖSI NX!

Pilietis

Pilietis portretas
Tai tu apie mane galvok,ką tik nori, bet tai nekeičia fakto, kad minimumas ruskyne 150 eurų per mėnesį. ;)

to plikietis

to plikietis portretas
Taip ir maniau, kad esi bezdarius, rašinėjantis niekus.

Doris Guenther

Doris Guenther portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valAndas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Pilietis

Pilietis portretas
Jei priimtume ruskyną į ES, rusai pultų bėgti iš ruskyno tokiais tempais, kad Europoje turėtume dar vieną pabęgelių krizę ir reiktų visoms šalims dalintis rusijos pabėgeliais.

Doris Guenther

Doris Guenther portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valaNdas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Pilietis

Pilietis portretas
Net tokia maža ir neturtinga valstybė, kaip Lietuva, ruskyną pragyvenimo lygiu lenkia bent du kartus, nors ruskynas pilnas naftos ir kitų išteklių. Tad galim vėl palyginti ruskyną su Amerika, bet ir taip aišku, kad ruskyne didžiulis ubagynas.

Pilietis

Pilietis portretas
Na statistika tokia, kad rusijoje, kas 3 gyvena žemiau skurdo ribos. O putinas saliutus šaudo į orą ir teroristams milijonus dalija.

to plikietis

to plikietis portretas
Man neįdomu, kaip gyventi kažkokiam tavo išgalvotam "ruskine". Rusijoje gyvena žmonės, kurie geriau už tave žino kaip jiems gyventi. Man įdomu, ką tu asmeniškai padarei tam, kad tavo šalyje kas penktas gyventojas nebūtų žemiau skurdo ribos? Ką pats veiki šią gražią pirmadienio dieną, kodėl ne darbe? Nors, aišku prisigėrus pigaus alučio kakoti komentaruose kažkam atstoja darbą.

Pilietis

Pilietis portretas
Jeigu lygintume gyvenimo lygį Lietuvoje ir ruskyne, tai Lietuva lenkia ruskyną mažiausiai 2 kartus ir Lietuviškas pasas daug vertingesnis nei ruskyno. Ruskynas turi tokius didžiulius kiekius išteklių, o žmonės gyvena dideliame skurde.

Pilietis

Pilietis portretas
Na taip, Lietuvoje dar tikrai sunkoka su ekonomine gerove, bet turim galimynes užsidirbti europos šalyse. Tuo tarpu ruskyne bent dvigubai prasčiau žmonėms gyventi. Bet mes neturime nei naftos, nei kitų išteklių, tad lyginti reikia ruskyną su Amerika, o tada aiškiai matome, lad statistika negailėstinga, ruskyne bent 10 kartų prastesnis gyvenimas.

to pilkietis

to pilkietis portretas
„Maisto bankas“ Statistika negailestinga: Lietuvoje skurdą patiria kas penktas gyventojas. Tai reiškia, kad per dieną maistui nepasiturintys neretai teišgali skirti vos 2 eurus. Jiems galime padėti! Du Jūsų „Maisto bankui“ paaukoti eurai pavirs 30 valgio porcijų nepasiturintiems! Jau penktąkart drauge su LNK TV kanalų grupe organizuojamas labdaros telemaratonas „Pasidalink“ yra socialinė akcija, kurios metu siekiame atkreipti visuomenės dėmesį į „Maisto banko” vykdomą paramą maistu nepasiturintiems, kviečiame visuomenę aukoti lėšų ir taip padėti sunkiau besiverčiančioms šeimoms.

Pilietis

Pilietis portretas
Lietuvoje pensija didesnė 2-3 kartus nei ruskyne, o Amerikoje net 20-30kartų didesnė

Pilietis

Pilietis portretas
Daugumos pensininkų pensija ruskyne 50-80 eurų per mėnesį

Pilietis

Pilietis portretas
Ruskyne pensininkai nė 100eurų per mėnesį negauna, kaip jiems gyventi.

Jelena "piliečiui"

Jelena "piliečiui" portretas
Kaip pensininkams gyventi Lietuvoje už 200 eurų per mėnesį. O pinigai eina džazo festivaliams, sakurų parkui, visokiams įšvykiams ir projektams.

Jelenai

Jelenai portretas
rusiškai nemoku, ruskyne minimumas tik 150 eurų per mėnesį, tai nematau prasmės mokytis rusų kalbos. :)

Jelena "piliečiui"

Jelena "piliečiui" portretas
"Гражданину" предлагаю ненадолго сменить обстановку и "порадоваться за обеспеченную жизнь" пенсионеров, врачей, учителей и других малооплачиваемых по современным меркам работников в нашей родной и любимой Литве: "Скажи-ка, дядя, ведь недаром работать стали мы задаром! И сотня евро, словно ветер, — пожрать купил и не заметил, что не осталось ни гроша! А нам твердят: «Жизнь хороша…!"

Pilietis

Pilietis portretas
Amerikiečiai turi 10 lėktuvnešių ir jau gamina dar 5 naujos kartos. Tuo tarpu ruskynas turėjo 1 lektuvnešį, bet ir tas prieš kelis mėnesius per pratybas apsidūmijo visas ir nuskendo.

Pilietis

Pilietis portretas
Kaip žmonėms gyvent ruskyne uždirbant 150 eurų per mėnesį. O putinas teroristams tik pinigus dalija, saliutus okupacijų proga į orą šaudo.

Pilietis

Pilietis portretas
Jelena, po jūsų komentaro dar kartą patikrinau oficialią statistiką, visgi niekas nepasikeitė, minimumas ruskyne visdar 150eurų.

Jelena atsako tam kas parašė" Sovietų kolonistei p.Jelenai "

Jelena atsako tam kas parašė" Sovietų kolonistei p.Jelenai " portretas
Patikslinsiu informaciją - smarvę sklinda nuo Jusų. Mano petardą netyčia papolė į jusų kelnės. Pakeiskyt savo kelnės ir smarvės nebus.

Jelena

Jelena portretas
Да...Господина Пилетиса (гражданина) заклинило...Тяжёлый случай!

Pilietis

Pilietis portretas
BVP gyventojui ruskyne 12 926 dolerių, palyginimui Lietuvos BVP 18 161 dolerių, o Amerikoje net 62 152 dolerių.

Pilietis

Pilietis portretas
Minimalus atlyginimas ruskyne 150eur, palyginimui Lietuvoje minimalus atlyginimas 555eur, o Amerikoje net 2000eur

Pilietis

Pilietis portretas
Vidutinis atlyginimas ruskyne 684eur, palyginimui Lietuvoje vidutinis atlyginimas 1200eur, o Amerikoje net 4709eur. O minimumas ruskyne 150eur, pensijos nė 100eur nesiekia.

Jelena

Jelena portretas
Rusijos "myletojams" anekdotas: "Африка. Палящее солнце. Американцы строят секретную военную базу. За этим делом из Нила наблюдают два крокодила. Один другому: — Ну и жара сегодня… — И не говорите, товарищ майор!"

Jelena atsako " Sovietų kolonistei p.Jelenai "

Jelena atsako " Sovietų kolonistei p.Jelenai " portretas
Aš visada pasirašinėju savo vardu "Jelena". Eigu nesuspėjau pasirašyti ir paspaudžiau "komentuoti", komentaras buvo paskelbtas vardu "Anonimas". Tai mano klaidą, bet ne sistemą. Pabandikyt pats.

Jelena

Jelena portretas
Labas rytas! Per langą matau, kad bus gražį dieną. Visiems laimės ir sveikatos! Dabar medikai pastatys man lašelinę, suleis visus vaistus. Ir po 1,5-2 val. aš turėsiu daug jėgų testi kovą su klastingais žurnalistais ir su nupirktais komentatoriais, kurie negali gyventi ir mėgoti ne vieną parą, eigu neparašys komentarą "kaip Rusijoje blogai gyvena žmonės", "kai Rusija pūva".Po porą valandų turėsiu daug jėgų rašyti daug nesamonių (kaip parašė komentatorius "As"). Kažkas gerai parašė: "Я конечно не совершенство, но шедевр ещё тот!"

to pilietis

to pilietis portretas
Vidutinis darbo užmokestis Rusijos Federacijoje 500 eur. (priklauso nuo regiono) Maskvoje vidutinis uždarbis 66 880 rub, t.y. apie 950 eur. Todėl baikit kartoti savo įvardintą minimumą 150 eur, nes realiai žmonių pajamos didesnės, neužmirškit ir tai, iš kur lietuviai gauna pigių degalų, cigarečių ir kt.

Pilietis

Pilietis portretas
O pensijos ruskyne net 100eu nesiekia. Na bet Lietuvoje dvigubai geriau galima gyventi, o neturime nei naftos, nei kitų išteklių. O ruskyno su Amerika nėra net kaip ir palyginti, Amerikoje atlyginimai didesni daugiau nei 10 kartų.

Pilietis

Pilietis portretas
Katik patikrinau, nesvarbu, kiek čia kas kalbėjote, bet ruskyne šiandien minimali alga, kaip ir vakar, 150eu, niekas nepasikeite.

beda

beda portretas
komsorgas zino jis lieka ministeriu ir tes savo darbus palaikant jankius

Sovietų kolonistei p.Jelenai

Sovietų kolonistei p.Jelenai  portretas
p.Jelena, Jūsų puikus vardas. Kam Jums pasirašinėti dar ir “Anonimo” vardu? Leiskit pasveikinti Jus su Vilniaus okupacija. Jūsų driokstelėtas saliutas į kelnaites Vilniaus užėmimo proga pavyko tikrai gerai. Smarvė nuo Jūsų iki šiol sklinda kaip nuo šešemečio šeško.

Anonimas

Anonimas portretas
Amerikonų subinė, draugas pilietis.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai eik brangus pilietis ir pabučiok surinė amerikonams. Manau, kad tokia paslaugą į uždarbį kartu su komentarais eina.

Pilietis

Pilietis portretas
Na bet ruskyne vistiek minimumas tik 150eu, kai Amerikoje 2000eu ;) net kinietiško telefono su ruskyno atlyginimu neipirksi

Jelena

Jelena portretas
Kartoju "cha cha cha" komentarą: "Pasaulis bus saugesnis, nereikės skirti beprotiškų išlaidų gynybai. Visiems pagerės gyvenimas ir taps malonesnis. .......Pastaba: kastracija mažina individo karingumą. " Gal komentatorius mums paaiškins - kaip Lietuvoje sumažinti "karingumą"? Reikalinga valstibynę "kastracijos" programą atskirams politikams? Ir tada Lietuvos Seimas galės skirti daugiau pinigų pensininkams, mokytojams, gydytojams, socialiniams ir kitiems darbotojams? Jums, gerbiamasis "cha cha cha" su savo programa reikia kreiptis į Lietuvos Seimą ir pas Prezidentą.

Jelena

Jelena portretas
Pas "cha cha cha" savo fantazijios ir prisiminimai, man labai sunku suprasti - tai psihiatrų darbą.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Jerunda visi tie saliutai. Svarbu mafijos bosas neužauga Putinas sveikas ir gyvas. Ką be jo darytų rusai? Jo pasakos apie tai, kad visas Pasaulis puola rusus, kad visos Pasaulio valstybės kuria ir puoselėja grobikiškus planus bei laukia progos užpulti taikingąją Rusiją, padeda išgyventi. Pasiklausius jo basiems, nuogiems ir alkaniems rusams gyventi darosi smagiau, sočiau ir ne taip šalta.

Jelena

Jelena portretas
Gal klistu, bet pažistamą man tą "rašybą"... Klausimas - šiandien Jus rašotė "As", o vakar ">Jelenui", "Jelenai"?

Jelena žmogui be lytės "As"

Jelena žmogui be lytės "As" portretas
Aš nevartojau alkogolio, man negalima - čia Jus nepataiket - nėra ką parašyti - rašykyt nesąmonės - redakcija apmokės, kaip ir 'piliečiui". Dariau daug gramatinių klaidų -pavartojau vaistus akių gydyti - ne labai dabar matau klaviatūrą. Rukas prieš akių, bet galvą dirba gerai.

As

As portretas
Nu gerai bent, kad rusijohe niekas nenupirkta, uz 150euru atlyginima ne kazka ir nupirkt gali :D

Jelena

Jelena portretas
Nupirktas straipsnis, nupirktos komentarus. O dalį komentarų rašo žmonės be lytės - "kaip supratau najį "cha cha cha " draugai

As

As portretas
Nu matau pilietis paskelbe gal 3 komentarus per labai ilga laika, o tu cia prirasinejai nesamoniu daugiau nei 10 per viena minute, tai gal nebegerk to pigaus vyno, zmogus tiesa parase, visiskas ubagynas toje rusijoje.

Jelena atsako "As" - žmogui be lytės

Jelena atsako "As" - žmogui be lytės portretas
Komentarai "nupirkyi". Eksperimentas tą parodė.

Jelena

Jelena portretas
Esmė tą, kad "pilietis' per vieną dieną parašė daug vienodus komenyarus ir nebuvo užblokotas. Aš padariau eksperimentą - per 5 minutės paskelbiau kielis vienodus komentarus ir gavau redakcijos įspėjimą - jau toks komentaras paskelbtas - blokojamas. Todėl aš turiu pilną teisę sakyti - komentarai nipikti.

As

As portretas
Zmogus parase rusijos atlyginima, jelena ji iskastruot nori :D taigi putina kastruok, ne Pilietis taip nuvare rusijos valstybe

Jelena

Jelena portretas
"Pilietis" kaip aš supratau, kitas busimas "kastratas'? Stovėk ir lauk savo eilę!

As

As portretas
Zmones raso tikslia suma, koks atlyginimas rusijoje, o kiti rekia, kad nupirktas komentaras. Nupirktas, ar nenupirktas, bet atlyginima juk teisinga parase. Tiesa akis bado?

Jelena

Jelena portretas
Protinga ir tikslinga "Cha cha cha" "Pastaba: kastracija mažina individo karingumą." Ačiu Tam, kas "Cha cha cha " iškastravo. Liko tik čia Klaipedos dienos redakcijoe "хи хи хать"! Bravo!

Pilietis

Pilietis portretas
Oficiali statistika - ruskyne minimumas 150eu, Lietuvoje daugiau nei du kart didesnis. ;)

Jelena

Jelena portretas
Tavę "cha cha cha" kaip aš suprantu jau kaž kas iškastravoĄ Dabar tik ir gali "cha cah cha cha". Ir daugiau cią niera ką aptarti - nupirktas straipsnis, nupirktus kielis komentatorius. Gėda redakcijai.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Iškastruoti. karinguosius neužaugas Putiną ir Kim Jong Uną, mojuojančius branduoliniais vėzdais ir šokančius Karo šokį. Pasaulis bus saugesnis, nereikės skirti beprotiškų išlaidų gynybai. Visiems pagerės gyvenimas ir taps malonesnis. .......Pastaba: kastracija mažina individo karingumą.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Bravo, p.rusų kolonistai ir kiti Putino subinlaižiai! Tik jūsų komentarų dėka taip sparčiai retėja Putino Rusijos gerbėjų gretos ir auga lietuvių tautinis samoningumas.

Jelena

Jelena portretas
Mažas eksperimentas - padariau tą, ką darė "pilietis". Paskelbti kieliu vienodus komentarus. Ir manę pradėjo po 5 minutės blokoti. Ačiu redakcijai. Jus "pilietis" nupirko? Kur vienodį galymybės visiems Lietuvos piliečiams?

Ubagynas

Ubagynas portretas
Visi gi žino, kad ubagynas tame ruskyne ir žmonės už centus vergauja ten, kiek dar kartosit čia.

Jelena

Jelena portretas
Dar 10 kartų marazmą pakartoti arba nereikia? "Tada darysim taip "Įdomų, kas vartojo komentatorius «pilietis“, eigu 3 kartus parašė vienodus komentarus „Minimumas ruskyne 150eu, pensijos nė 100eu nesiekia, o valdžia sau saliutus į orą šaudo!“, 2 kartus „…Prakeikti ruskių okupantai sukėlė 2 pasaulinį karą, o dabar saliutus šaudo.” Įdomų, tai paprasti gliukai ar jau šizofreniją? "

Tautos stebėtojas

Tautos stebėtojas portretas
Lietuvis... raudonas trolis kaip ir Pilietis..... tas pats asmuo .kiauras

Jelena

Jelena portretas
Tada darysim taip "Įdomų, kas vartojo komentatorius «pilietis“, eigu 3 kartus parašė vienodus komentarus „Minimumas ruskyne 150eu, pensijos nė 100eu nesiekia, o valdžia sau saliutus į orą šaudo!“, 2 kartus „…Prakeikti ruskių okupantai sukėlė 2 pasaulinį karą, o dabar saliutus šaudo.” Įdomų, tai paprasti gliukai ar jau šizofreniją? "

jelena

jelena portretas
Tada darysim taip "Įdomų, kas vartojo komentatorius «pilietis“, eigu 3 kartus parašė vienodus komentarus „Minimumas ruskyne 150eu, pensijos nė 100eu nesiekia, o valdžia sau saliutus į orą šaudo!“, 2 kartus „…Prakeikti ruskių okupantai sukėlė 2 pasaulinį karą, o dabar saliutus šaudo.” Įdomų, tai paprasti gliukai ar jau šizofreniją? "

Jelena

Jelena portretas
Tada darysim taip "Įdomų, kas vartojo komentatorius «pilietis“, eigu 3 kartus parašė vienodus komentarus „Minimumas ruskyne 150eu, pensijos nė 100eu nesiekia, o valdžia sau saliutus į orą šaudo!“, 2 kartus „…Prakeikti ruskių okupantai sukėlė 2 pasaulinį karą, o dabar saliutus šaudo.” Įdomų, tai paprasti gliukai ar jau šizofreniją? "

Jelena

Jelena portretas
Tada darysim taip "Įdomų, kas vartojo komentatorius «pilietis“, eigu 3 kartus parašė vienodus komentarus „Minimumas ruskyne 150eu, pensijos nė 100eu nesiekia, o valdžia sau saliutus į orą šaudo!“, 2 kartus „…Prakeikti ruskių okupantai sukėlė 2 pasaulinį karą, o dabar saliutus šaudo.” Įdomų, tai paprasti gliukai ar jau šizofreniją? "

Lietuvis

Lietuvis portretas
ruskyne minimumas 150eu, gali lengvai patikrinti šią informaciją internete, palyginimui Lietuvoje minimumas 400eu, o Amerikoje 2000eu. Ruskynas gilioje šiknoje.

Jelena

Jelena portretas
Įdomų, kas vartojo komentatorius «pilietis“, eigu 3 kartus parašė vienodus komentarus „Minimumas ruskyne 150eu, pensijos nė 100eu nesiekia, o valdžia sau saliutus į orą šaudo!“, 2 kartus „…Prakeikti ruskių okupantai sukėlė 2 pasaulinį karą, o dabar saliutus šaudo.” Įdomų, tai paprasti gliukai ar jau šizofreniją?

...

... portretas
Jei koks šunėkas per daug įkyrus, jis kaustytų batu gauna į dantis... o jei lietuviai ('konservai') paprašė dujas brangiau parduot (ESĄ, biznis, ESĄ 'geldą' statysimės), tai ko nesutikt; dabar gi rusai pas save dujų skystinimo gamyklą pasistatė, ir - į Klaipėdą gabena; mums brangiau, BET - kiek tarpininkų iš to pasišildė... kas siekia kad Lietuvai būtų kiek galint blogiau, kad mes iš čia patys pabėgtume?

...

... portretas
tovariš Pilietis vel rusu propoganda ziuri labai gerai idomu kiek gauni uz komentara rublis dabar nukrites

Pilietis

Pilietis portretas
Minimumas ruskyne 150eu, pensijos nė 100eu nesiekia, o valdžia sau saliutus į orą šaudo!

Užsilikusiam sovietiniam dvokui

Užsilikusiam sovietiniam dvokui portretas
Linkevičius,būdamas komjaunuolis,kaip ir daugelis tais laikais priversti jais tapti,nepadarė nieko blogo,o tie,kurie ant jo dabar apsiputoję loja,yra buvę prašvinkę stribai ir jų palikuonys,todėl ir ilgisi sovietinio dvoko,nes patys juo iki šiol tebedvokia.

Egidijus - "lietuviui" Maskvos troliui

Egidijus -  "lietuviui" Maskvos troliui portretas
Linkevičius neneigia Sovietų Sąjungos kovos prieš fašistinę Vokietiją ir jos kaip vienos iš dalyvių pasiekiant pergalę kartu su JAV, D.Britanija, Prancūzija, Lenkija, Australija ir pasipriešinimo naciam pogrindinėm - partizaninėm organizacijom. Tačiau L.Linkevičius pasakė akivaizdžią tiesą, kad Lietuvai tas Sovietų Sąjungos išvadavimas nuo Vokietijos nacių laisvės, nei Lietuvos valstybei, nei tautai neatnešė, o tik dar vieną okupaciją tik šį kartą Sovietų raudonosios - bolševikinės ideologijos imperijos, prie kurios lietuvių tauta ir kitų tautybių gyventojai taippat patyrė beteisiškumą,,trėmimus į Sibirą,t.y į mirties konclagerius, žudymus už Lietuvos nepriklausomybę kovojusius partizanus, atiminėjo pasiturinčių gyventojų turtą, primetė savo politinės "santvarkos" supratimą.

rašyta

rašyta portretas
JAU NE KARTĄ RAŠYTA kaip po laisvės atgavimo tie "geradariai" mus "smaugė - didino iki begalybės dujų kainą, darė blokadas, "rasdavo" netinkamus jiems eksportuojamus maisto produktus, netikdavo kiaulių šnipai, bulių ragai, karvių tešmenys....BET mes sugebėjome rasti rinkas, sugebėjome įsigyti gerą dujų laivą, sugebėjome susirasti "darbą "vakaruose ....ir engėjams neliko kaip mus prievartauti. TADA pradėjo mažinti savo dujų kainą ir savo fabrikų troliams bei mūsų išverstaskūriams liepta rašinėti ....ką jie ir rašo, manydami mus suklaidinti. NEIŠDEGS.

pilietis

pilietis portretas
Blogio imperijos melo istorija vyksta jau kelis šimtmečius.Dar gyvena žmonės , kurie pamena paskutinio šimtmečio melus , kaip jie "laimėjo" karą triūbinama iki šiol, nors nutylima labai didžiulė vakarų pagalba [ transportu, ginklais, maistu, galiausiai savo kariuomenėmis...], kaip jie engė, žudė, prievartavo...o iš jų viską mokėsi ir perėmė naciai [ tačiau raudonojo brudo "neperspjovė".]. Vakarai , kaip visada , tikėdami jų melu, ilgai sovietų žiaurumus patyrusių žmonių neklausė. Tik paskutiniais metais patikėjo, kuria filmus , rašo knygas, pasisako...Todėl po įvairiais straipsniais taip stipriai raudonieji [ ar jų giminaičiai]putojasi, gina ir visaip palaiko okupantus bei juodina, šmeižia, dezinformuoja vietinių kraštų žmones. O man [ kaip ir daugeliui ]gerai žinoma prieš ką kovoti, kad daugiau neprievartautų mūsų vaikų ir moterų, nežudytų jų bei savo žemių gynėjų. Pagalvokite KODĖL Rusijos taip nekenčia visame pasaulyje ? MATYT, daugelis žino...

pilietis

pilietis portretas
Pirmiausia tai tas brudas paprašyti nemoka. Jis savo "prašymus" parodė per keliolika pastarųjų metų UŽGROBĘS MOLDOVOS, GRUZIJOS [SAKARTVELO ] , UKRAINOS ŽEMES... t o d ė l NEREIKIA mūsų mokinti nuo ko gintis, ko saugotis, su kuo draugauti bei kiek pinigų skirti savo Tėvynės gynybai...Ne jums šunsnukiai mums patarinėti...

...

... portretas
Jei Maskva paprašytų komjaunuolio LL - ar atiduotume?

ieškantiems tiesos

ieškantiems tiesos portretas
Visa oficiali žmonijos “istorija”-atviras žydaujos melas: sunaikinta-tiesa.jimdo.com/blog

gerai mes memel ir wilno atiduosim

gerai mes memel ir wilno atiduosim  portretas
o jus skeltanagiai ar atiduosit kryma, karelija,sahalina ,kurilus ,kaliningrada ir t.t. ka slabo , as jau nekalbu kad isvis turetu rusija visas savo respublikas paleisti nes jos visos caru ir komunistu okupuotos ir nutautintos ,tautu kalejimas turi sugriuti!!

Egidijus

Egidijus portretas
Labai teisingai pasisakė L.Linkevičius,ištikrųjų šitą "šventę" gali švest tik Sovietų Sąjungos ( Rusijos imperijos okupuotų tautų) imperijos užsienio ekspansinės-kolonijinės politikos garbintojai, tuo pačiu pamiršdami, kad būtent iš vienos pusės J.Stalino ir Molotovo, o iš kitos pusės A.Hitlerio ir Ribentropo planas pasidalint visas esančias suverenias valstybes dar 1939 metais ir buvo būtent Molotovo ir Ribentropo "sutartis"- leidžianti abiem okupantam laisvai "šeimininkauti" ir sugriaunant tų valstybių gyventojų likimus, būtent ta sutartis ir buvo priežastim suteikusi A.Hitleriui dar didesnes pretenzijas ir jau į Sovietų Sąjungos teritoriją, nes kaip sakoma, jei vilkui duosi pirštą nukąst, jis tuo neapsiribos nukąs ir ranką. Teisus L.Linkevičius - tas Lietuvos "išvadavimas" nuo nacių pavirto į dar vieną Lietuvos okupaciją tik šį kartą kito sovietinio - raudonojo fašizmo fiurerio J.Stalino imoerijos, kurios pasekmes pajuto visi Lietuvos gyventojai prasidėjus trėmimam ir žudimam.

Pilietis

Pilietis portretas
Sovietų sajunga buvo tokie pat fašistai, kaip ir naciai, tik daug blogesni. Sovietų ruskynas sukėlė 2 pasaulinį karą, o dabar saliutus šaudo...

Lietuvis

Lietuvis portretas
Visas pasaulis dekingas Tarybu Sajungai uz Pergale pries fasizma. O linkevicius apgailetinas.

Okupantai

Okupantai portretas
Visas pasaulis nekenčia ruskių. Tfu okupantai!

Okupantai

Okupantai portretas
Minimumas ruskyne 150eu, pensijos nė 100eu nesiekia, o valdžia sau saliutus į orą šaudo! Okupantai net savo žmones niekina!

Anonimas

Anonimas portretas
sovietofilai is sovietiniu laiku atsimena tik pigius duona ir benzina. Neatsimena, kad buvo zmones kalinami, tremiami ir persekiojami del nesovietiniu paziuru, ar vien uz tai, kad ejo i baznycia...

r

r portretas
cia greiciausiai tu atsiliepimu nesantaika kursto pusarabiai redaktoriai ziniu portalo,kad lankomuma padidint...

Gediminas

Gediminas portretas
Musu ministras-psichinis lygonis. hitlerio portretui meldziasi.

to eto...

to eto... portretas
nu ir giriesi okupante...giriesi kaip uzgrobet kitas salis ir i vergove ir i sibira tremet tu uzgrobtu saliu piliecius...o dabar kas jus,ogi visiskoj zopoj tupit,ant jusu pasaulis skersa dejo!

Konservu ku.vos

Konservu ku.vos portretas
išdresiruoti tvarto polit'rūkū loti ant rusu klastoti istorija ir tyčia pezėti nebutus dalykus apie rusu laikus.Mat anie tikisi sukrušt prota jaunimui. Galit nesistengt.Jaunimas nėr toks durnas o kiti žmonelia dar viska atsimena. Bent jau ta kad šiuklynuos benamiai negiveno visi turejo darba o medicina ir paslaugos buvo nemokamaos /elektra ar šildimas kainavo grašius/ Kiek už eura dabar gali nusipirkti duonos? Ogi puse kepaliuko/ir tai pjuveninės/.O kiek kažkada už rubli? Ogi 5 kepaliukus...Taigi užsičiupkit sudžiai laizantys ožiams sikna ir meluojantis kasdien komentaruos

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Nupenėtam kuiliui bile kriuksėti, iki 1990 metų kriuksėjai ,,NAŠ ADRES NE DOMA NE ULICA NAŠ ADRES SOVECKIJ SOJUZ,, o pervertęs riebę skura jau dabar kriuksi ,,LIETUVA TĖVYNE MŪSŲ,, nebebūk kuilys.

nejuokin

nejuokin portretas
KLAIPEDA prasai musu butus ,o ka tu vienas statei kad tau grazinti,beto jie visi seni dauguma jau seniai nugriauti,seniena, o kas juos sugriove su tankais ,minom,kas juos paverte dulkemis,per tokius ju veiksmus ir statet namus niekam tikusius,ar ne per daug uzsisovei,kas mums grazins ka jus isvezet per kara is lietuvos isvoget AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,teisuoli,troli,

ETA PRAVDA,

ETA PRAVDA, portretas
kodel nuemei straipsni, kas tau nepatinka nuemi ,nieko tu savo nepasieksi troli, OKAS EINA ANT LIETUVOS tuos palieki,tai parodao kad bijai teisybes,viskas yra nupirkta ir kotroliuojama rusu ambasados

rrr

rrr portretas
o tais anonimais ir pn. reiktu tarnyboms uzsiimti...uz lt ir jos pilieciu niekinima! o dienai reiktu blokuoti ju IP ! arba pacia diena uzdaryti!

r

r portretas
istikro tai kada svedai okupavo lt pardave lt rusams uz dvi tonas aukso...dvidesimto amziaus pradzioj rusu carius dave laisve lt ... keturesdesimtais sovietai okupavo,paskui naciai,paskui vel sovietai gryzo...jie svencia sventes paciu okupuotu miestu atlaisvinima-uzgrobima...

Anonimas

Anonimas portretas
Dvieju debilu komentarai.rašo pastoviai kaip blogai rusyne.parase po 20 kitas 17.komentaru.

ErR

ErR portretas
Lietuvai reiktu dekoti Stalinui uz Vilniaus grazinima! Jei ne jis, Vilnius iki siolei butu Wilno. Kur lietuviskas dekingumas? IKI siol JT neatsauke savo sprendimo (nuo 1922?) del Viniaus buvimo Lenkijos sudety. Lenkai teisetai gali reikalauti Vilniu. Ir su Memeliu yra neaiskumu... Taigi, verta patyleti... Gal praeis.

Pilietis

Pilietis portretas
Minimumas ruskyne 150eu, pensijos nė 100eu nesiekia, o valdžia sau saliutus į orą šaudo!

Ruskiai

Ruskiai portretas
Ruskiai visada buvo daug bjauresni už nacius. Daugiau nekaltų žmonių nužudė, kiek ištrėmė, viską užgrobė. ruskynas visada buvo didžiausias pasaulio blogis.

KAŽKOKIA XU..IA.

KAŽKOKIA XU..IA. portretas
LENKAI PROTESTĄ PAREIKŠTŲ TAI SUPRASČIAU NES DŽIUGAŠVILIS ATĖMĖ IŠ JŲ WILNO,O KO ČIA TAS KRIUKSI X...ŽINO.

Faktas

Faktas portretas
R_Armija išlaisvino Letuvą. Faktas! Rusų Armija nekalta, kad lietuviai komunistai ją valdė Lietuvą. Ir gana sėkmingai , palyginus su šiais laikais... Kaltinkime savo koloborantus. Tokia ji ISTORINĖ TIESA. O Tiesa kartais bado akis. Užtenka putotis.

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių