Mitinge prie Seimo pasirodęs M. Maldeikis išplūstas keiksmažodžiais

Su protestuotojais prie Seimo atėjęs pasikalbėti Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos Seime atstovas Matas Maldeikis renginio dalyvių buvo nušvilptas ir iškeiktas.

Pasikalbėti su protestuotojais atvykęs M. Maldeikis iš karto protestuotojų buvo pasitiktas pasipiktinimo šūksniais. Vis tik labiausiai renginio dalyviai pasipiktino, kai jis su protesto akcijos organizatoriumi Raimondu Grinevičiumi bandė diskutuoti apie Stambulo konvenciją.

„Jeigu mes imame Stambulo konvenciją, jos nėra ratifikavusios tik kelios Europos Sąjungos šalys. Atsisakė, kiek žinau, Turkija...“, – protestuotojams savo argumentus bandė dėstyti M. Maldeikis.

Vis tik politiko argumentų renginio dalyviai nesiklausė. Pasipiktinę protestuotojai M. Maldeikiui šaukė „Eik lauk“ ir išplūdo keiksmažodžiais.

M. Maldeikis taip pat renginio dalyviams bandė išdėstyti savo poziciją dėl Partnerystės įstatymo, rinkimų sistemą, tačiau protestuotojai ir šių politiko argumentų nebuvo linkę išklausyti.

Į renginį protestuotojams palaikymą pareikšti atvyko Seimo nariai Petras Gražulis bei Mindaugas Puidokas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Itarus

Itarus portretas
Kazkokia ne lietuviska fizionomija... ;)

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Propaganda šlykštesnė nei prie stalino, nei jis buvo išplūstas , nei apstumdytas , tiesiog ignoruotas .

Klounai ir tiek

Klounai ir tiek portretas
štai taip trumpai galima įvardinti tuos piketuotojus-mitinguotojus........na trūksta žmonėms dėmesio iš aplinkinių, tai nors šitaip save realizuoja,,,,,,,,,tik kažkodėl prieš korespondentų kameras visa drąsa išgaruoja, nes bijo netgi prisistatyti..............
VISI KOMENTARAI 50

Galerijos

Daugiau straipsnių