N. Oželytė: profesoriau, aš jums nelinkiu nieko

Grįžti į straipsnį

ir as

ir as portretas
blogo nelinkiu,tik greiciau i uztarnauta amzina poilsi.

jonas

jonas portretas
TRENKTA TA OŽKYTĖ,iš didelio rašto išėjo iš krašto...

Silva

Silva portretas
Kam dabar reikalingi Lansbergiai??? Tegyvuoja- milicininkai!!!

šiaip jau

šiaip jau portretas
N.Oželytę kažkada laikiau protingesne. Bet nuo pastarųjų metų jos pasisakymų ir komentarų tiesiog galima išgriūti iš klumpių. Nemėgstu persivertėlių.

Perkunrugis

Perkunrugis portretas
Samdiniu zodis

godumas

godumas portretas
reikejo duot medali ir sugalvot uz kokius nuopelnus juk dedule tai megsta

Man atrodo

Man atrodo portretas
Kad garbintojai jau ruosia mauzolieju kaip kremliuje

trumpai

trumpai portretas
Kol bus duodami mikrofonai kailio keitėjoms Juknevičienei ir Oželytei, Lietuva nematys jokio teisingumo. O iš šio straipsnio matosi, kad pas mus politinis ir socialinis pavasaris dar toli.

na stai kaip puiku

na  stai  kaip  puiku portretas
butu pravesta liustracija visi KGB-esnykai butu isdulkinti su lansbirkiu ,,,dedule,,, priekyje , ir neturetu ka garbint Ozelytes su grybauskaitem , nebutu kam dovanot ordenus ir medalius , dabar turi antra Lenina [lietuviska]

grybas

grybas portretas
trenkta ta ponia,gal norėjo pasirodyti labai protlnga,bet pasirodė kvailai

Istorijos studentai

Istorijos   studentai portretas
Pagarba jubiliatui ir visai jo giminei. Vis dėlto jų gal penkios ar šešios kartos---------------lyderiai, rašytojai, kūrėjai. Likimas drėbtelėjo stiprią genetiką , aštrų protą , kūribingumą..Jėga !!!!!

Istorikas

Istorikas portretas
Užėmę Žiemos rūmus revoliucionieriai pasigedo Lenino. Čekistai rado jį ,,ant bobos". Nukėlė , aprengė, ant šarvuočio užkėlė. Ir tada šis pranešė - tovaryščy, revoliucija soveršylas...........

Kaunietė

Kaunietė portretas
Žmogų gerbiam ne dėl suteiktų vardų, bet dėl nuveiktų darbų... Šis ŽMOGUS savo laiku atliko tai, kuo dabar džiaugiamės ir turime būt dėkingi visi... Nepavydėkit

nuomonė kitaip

nuomonė kitaip portretas
Jei jau apie profesoriaus vardą, tai Lietuvoje jų liktų tik koks 1/3, ir tai- naujieji, jaunieji. Na, nepezėkite nesąmonių, nekenčiat Landsbergio- nekęskite, bet profesoriaus vardą jis gavo kaip ir visi kiti, kad pasikeitė valstybės statusas nereiškia, jog žmogus už savo gyvenimo darbą pelnęs profesoriaus vardą ar apsigynęs daktaro disertaciją turėtų atsisakyti šių regalijų . Kažkoks kerštingas trumparegiškumas.Gyvename 21-ame amžiuje, o elgiamės kaip viduramžiais, tik laužą dar sukraukite ir iškepkite tą nabagą .

Patiko

Patiko portretas
Labai graži nuotrauką.Sovietinis profesorius ir labai jau sovietinė Oželytė.Juk ji ir komjaunimo centro komiteto narė ir kažkokios sovietyinės premijos lauriatė ir dar daug kur priklausė sovietinėje nomenklatūroje.O svarbiausia tai,kad ji viena iš pirmųjų,kuri persikrikštijo iš sovietinės į labai jau gerą konservatorę.Pagal buvusį raudonumą,po jos eitų gal tik Prezidentė.

Jo

Jo portretas
Lansbergis ko gero vienintelis sovietinis profesorius,nes jam tą vardą suteikė Maskvos nurodymu.Taigi ,gerbkime,nes tai sovietinė vertybė.

komedija

komedija portretas
Oželytės pasakoms labai gerai tinka tikro Lietuvos patrioto interviu...Youtube - V.Landsbergio šalininkų politinės kovos būdai ir metodai. Algirdas Šukys.

...

... portretas
"N. Oželytė: profesoriau, aš jums nelinkiu nieko" - net ir tyro oro gurkšnio?.. :s

kauniete

kauniete portretas
sveikiname.jus dar labai reikalingas

A,Brunius

A,Brunius portretas
Klausimelis?3 zy..kai ir mergele Lietuva graban nuvare! Gali but i skolas nuvare !Kas?

Arvydas Brunius

Arvydas Brunius portretas
Zmones apie zyd..kus tik gerai .Jie ir taip nukentejo!

Kiesa

Kiesa portretas
Na stribai turiu klausimieli, kur galeciau patentuoti Landsbergio testa. Pav.sutinku zmogu pasikalbu apie Landsbergi ir viskas aisku ar jis tavo draugas ar stribas ar siaip ,,salnos gaves zmogelis.

komedija

komedija portretas
Partizane Vytautai, džiaugiamės, kad Jūs tinkate visoms valdžioms! Jeigu kokie L. Valensa ir V. Havelas, rusų ar lietuvių disidentai kalėjime džiugiai kirto balandas ir žirnienę, tai Jus, Rezistentą Nr. 1, Laikinosios vyriausybės ministro (nesušaudyto, neteisto, niekada neminimo zurofų ir kt. "chebrytės") kruvinieji sovietai kankino! Kruvinieji sovietiniai sadistai Jus kankino valstybinėmis premijomis!

komedija

komedija portretas
Čia ta bobelė, kuri 1989 m., po 1987-88 m. mitingų Lietuvoje, įstojo į TSKP?:)))

Gerb.Profesoriau,

Gerb.Profesoriau, portretas
sveikatos ir ilgų gyvenimo metų! Džiaugiamės,kad Jūs buvote ir esate,kad Jūs sugebėjote sutelkti tautą jos išsivadavimui iš raudonojo teroro.Tik gaila,kad jos likučiai dar teršia mūsų visuomenę [ir eterį].Dar kartą Jums visokeriopos sėkmės.

Oželytė 1991.01.11.

Oželytė 1991.01.11. portretas
..Ką žuvo tik (!) 11 - ka ?

Vika

Vika portretas
Sitiems komentatoriams pasakysiu viena. Kad ir kaip jums nepatiktu Landsbergis, jo indelis yra neabejotinas,nes kiek zmoniu kovojo,nelabai svarbu - ar 40 tukstanciu ar 100, bet visada,kad pasiekti pergale,reikalingas vadas,kuris vestu zmones. O toks ir buvo Landsbergis. Jeigu jums dabar nepatinka tai,ka daro valdzia,reikia kovoti,kad situacija pasikeistu,kad valdzia galvotu apie zmoniu gerove,o ne vien apie save ir privilegijas sau. O cia ir vel reikalingas zmogus,kuris zmones suburtu ir imtusi vadovauti. Kodel dabar visi tik skundziames nepatenkinti,o nieko nedarome, nerodome jokios iniciatyvos? Todel,kad neatsiranda tokio,kuris prisimtu atsakomybe ir zinotu,ka daryti. Stai toks ir buvo Landsbergis. Be tautos - niekas,bet ir tauta be jo tuo metu - niekas. Mes papildeme vieni kitus ir uz tai aciu abiem pusem.

pilietis

pilietis portretas
lietuvos nepriklausomybe gyne tik 40 tukst gyventoju kiti sedejo ausi suglaude prie zidinio ir ziurejo kas cia bus tarp ju druskininkuose sedejo ir dabartine prezidente parlamento rumuose buvo psiryze stoveti iki galo daug zmoniu ne vien signatarai bet kazkokiu budu tarp teisiuju atsirado teisesniu ir jie dabar yra gerbiami simtai kitu pamirsti su skaudancia sirdimi gyvena skurde su apiplestom lansberginiu pensijom ir ju jau niekas neprisimena ar netaip pone ozelyte signatare

oželytei

oželytei portretas
dičiaus karjera

Kaunietis

Kaunietis portretas
Labai lengva buvo vadovauti Lanzbergiui kada uz jo nugaros stovejo , visa LIetuva minios Lietuvos zmoniu.Koks cia PATRIJOTAS jai jam buvo numatytas pabegimas is Lietuvos o tauta butu likusi traiskoma tanku.Cia nera jokio Lanzbergio nuopelno nuopelnas visos Lietuvos,tik tiek kad uzdengtas visos tautos jis jautesi drasus ir puikiai sugebejo pakalbeti.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
gįreičiau išnykti iš žemės paviršiaus ir neliks kam erzinti ir kolioti LIETUVIŲ TAUTĄ,KAIP RUNKELIAIS IR KITOKIAIS EPITETAIS.TIK SKRUDŽAS OŽYS GALI IŽEIDINĖTI LIETUVIUS IR PAŽEIDINĖTI ĮSTATYMUS.KUR PASAULUJE KILNOJAMA ŽEMĖ,OGI LIETUVOJE,NES OŽIUI REIKIA JĄ PERKELTI VILNIUN.MANO NUOMONĖ.

Šaunuolė Nijolė

Šaunuolė Nijolė portretas
Nijolė repetuoja savo būsimus tekstus senelių namuose? Šaunuolė Nijolė

as

as portretas
du parsidaveliai isverstskurei

Exbolševikė

Exbolševikė portretas
Prisimenu kai Oželytė rėžė ugningą sveikinimo kalbą Gorbačiovui, kai jis lankėsi Lietuvoje

Aksioma

Aksioma portretas
Labai gerai prisimenu kaip ponia Oželytė tiesiog žvygavo iš euforijos kai konservatoriai pirmą kartą laimėjo rinkimus ir tapo valdančiaisiais.Nežiūrint kad balsavo tik apie 40%visų Lietuvos rinkėjų..Po to visi(tiek balsavę, tiek -ne) buvome žiauriai nubausti-prasidėjo Valstybinio turto grobstymai nematytais mastais visa tai pavadinant įstatymais įteisinta privatizacija, po kurios liko tik nykros//Oželyte, kai tik tave pamatau, iš karto girdžiu tavo tuos žvygavimus.Daugiau nieko

tai

tai portretas
gal /dedule/ o geri oratoriai ir melagiai visados nuvo spec t. akyratyjenacionalizuos kolukius kuriuos prichvatizavo soc...demonu mafija o kur auksas kuri naivus patriotai surinko? gal sveicarijos viloje?taip kad palinkesiu geriau kovoti su vabalais kurie ateme zmoniu gyvenimus nes jie mat brangesni uz zmogu nes mes kaip indijoje jau skirstomi i kastas ar klases pagalHitlerio ideologija....

pastebejimas

pastebejimas portretas
Jau galima skelbti konkursa paminklui Lukiskiu aiksteje...

NA NA

NA     NA portretas
GERAI SAKAI ,OZELYTE,, NELINKEK, JAM NIEKO, nes dedule visa gyvenima tik eme ir kitais naudojooooooosi ,kaip ir tave pacia ,tavo jaunyste ,,,,,,,,,,sekmes ,kas buvo prazuvo,,,,,,,,,,,,

seklys morka

seklys morka portretas
Vytautas Landsbergis – medikų rankose,kaip pavargo jau tos rankos...laikyti.

istorikas

istorikas portretas
Kiek pamenu senelio pavarde yra Landsbergis...o anuko Zemkalnis...kaip cia dabar gaunasi?Landsbergis lietuviska pavarde??nuo kada?

Memory

Memory portretas
Tas sovietinis profesorius viska padare, kad tik nepraeitu desovietizacijos istatymas !! Ir aplamai kur jis buvo kai SAJUDIS kuresi ? Gal kas pamenat ???

vien politika -nieko asmeniška

vien politika -nieko asmeniška portretas
per telika privet privet -tik su anūku ,o kur sūnus?

kaip juokinga, kai vatnykai pasivadina ":lietuviais"

kaip juokinga, kai vatnykai pasivadina ":lietuviais" portretas
vatnykai nekenčia Landsbergio, nes nekenčia Lietuvos nepriklausomybės. O Lietuva myli ir didžiuojasi mūsų laisvės vedliu.

slove raud,profesor

slove raud,profesor portretas
sveikinu tarybini profesoriu

Lietuvis

Lietuvis portretas
Nu nemyli Vytuko lietuviai-ir nieko cia nepadarysi...Kazkoks jis slidus,pilnas sarkazmo ir didybes...

Kaip garžu!

Kaip garžu! portretas
Draugė Nijolė sveikina draugą Vytautą su gimtadieniu

Kol kas darLietuvis.

Kol kas darLietuvis. portretas
Keistas tas Lietuvių mentalitetas?.LAISVĖS ŠAUKLIAI ėjo į kalėimus,važiavo į sibirus,gį prisitakeliai "prisitaikė"!.Laisvės kankiniai paniekinti ir pamiršti ir nedaug beliko kad butu apkaltinti.O "komunizmo statytojai"-vinas iš jų Tautos simbolį pavadinias ŠKURLIŲ,kitas tautą suliginias su ŠUNAUJĄ garbinami!.PRAREGĖK Lituvi !.

sunauja

sunauja portretas
Nesam amzini,va tik idomu kur poilsio vieta paruosta ir ar paminklas jau islietas?ar bus ta diena nedarbo diena?

Onute

Onute portretas
Sveikinam JUS sveikatos ir ilgu gyvenimo metu Jus dar labai reikalingas Lietuvai

NA NA

NA  NA portretas
dedule kgbistas tiek daug gavo ir sovietu laikais ir prie nepriklausomos lietuvos ,kad manau ,telieka jam palinketi ,_________priekabos prie karsto neprisikabins ,lai slegia jo kapa medaliai ir Lietuvos zmon iu kancios .ozelyte pati yra skaudziai nukenmtejus nuo jo ,tik matomai yra susitaikius su jo kultu ir prievarta ,,,,,,,,sekmesa ,ateis laikas susirinkti akmenis ,,,,

tai

tai portretas
Ką ten linkėti, gi draugas profesorius amžinai dėkingad už tą ryšulėlį kurį nepriklausomybės aušros metu išnešei po skvernu iš k,,G,,b archyvų.

Runkelis is sunaujos

Runkelis is sunaujos portretas
O kur musu Dalios ordinas .Gal duos kai atsisakys rusu suteikto profesoriaus vardo .juk tai jo didziausi priesai.,sito niekaip nesuprantu.

profesoriau

profesoriau portretas
atsisakykit profesoriaus vardo. Juk ji suteike rusai, kuriu jus taip nekenciat

as

as portretas
jo semia toniniais kausais matyt dar neprisiseme viljams ir tt

chi gabriukas

chi gabriukas portretas
Keistas "įvertinimas" - tokia proga jokio ordino

chi

chi portretas
Palinkėk, kaip komunistė palinkėtų komunistui

Linkim

Linkim portretas
Pačių gražiausių,šviesiausių linkėjimų gerbiamam Vytautui Landsbergiui!

geda

geda portretas
lai buna jums, pritvinkusiems pagiezos, neapykantos ir pavydo... Su gimtadieniu, gerbiamas Profesoriau Landsbergi, ilgiausiu Jums metu

...

... portretas
Che-che: "Tada V. Landsbergis esą sakė, kad reikia galvoti ne apie tai, ko reikia tau, o apie tai, kam reikalingas tu" - taaaip, anūkui tu DAR reikalingas, o kitiems?

Joo

Joo portretas
ko tam senoliui palinketi. Jis visko pertekes. Valgo ka tik sirdis geidzia. Gydytojai sokineja aplink si senuka. O kiti Lietuvos pensininkai gyvena pusbadziu. Gauna 200 pensijos. Lai sis senukas pabando pragyvent is 200 euru ir dar susimoka mokescius

Su pagarba AS

Su pagarba AS portretas
Labai ismintingi zodziai.Laikykis profesoriau Vytautai.Tegu komunistai sprogsta is pavydo.

Galerijos

Daugiau straipsnių