Nešinas buteliais N. Puteikis pasirodė Seime: čia man žmonės per dvi dienas sunešė

  • Teksto dydis:

Seimo nario padėjėjas Naglis Puteikis tikina, kad etikečių neklastojo. Kad tai įrodytų, butelius atsinešė į Seimą ir rodo etiketes, ant kurių – reikiami ženklai, informuoja LNK.

Bet tada pasako, kad čia – visai ne tie buteliai, kurių pridavimas jam baigėsi policija. „Čia man žmonės per šias dvi dienas sunešė“, – teigė politikas.

Taromato istorijai papasakoti surengiama spaudos konferencija. N. Puteikis teigė, kad viskas prasidėjo, kai iš velionio brolio paveldėjo garažą. Jame rado taros. „Buvo didžiulis maišas, ant kurio flomasterio ar ne flomasteriu mano velionis brolis užrašė: „svolačiai nepriima!“, – pasakojo N. Puteikis.

Nepaisydamas brolio palikto perspėjimo, N. Puteikis vis tiek nuėjo priduoti butelių. „Ir kas paaiškėjo? Paaiškėja, kad užrašas ant maišo „svolačiai nepriima!“ – tiesa“, – spaudos konferencijoje teigė Seimo narys.

Bet „Norfoje“ į taromatus N. Puteikiui butelius sukišti pavyko, už gautus du eurus pirko kiaušinių. „Na taip, taip. O ką? Prie ko čia kiaušiniai?“ – žurnalistų klausė N. Puteikis.

Kai parduotuvės darbuotojas N. Puteikiui pasakė, kad du eurus turi grąžinti, Seimo nario padėjėjas teigia, jog pats panoro, kad nesutarimą išspręstų policija. „Darbuotojas pasakė: „Ach, taip, Seimo narys, nu, mes parodysime, kokia yra tvarka“, – pokalbį su darbuotoju prisiminė politikas.

Žiūriu Naglis uždarytas beveik dvi valandas varanoke. Dėl dviejų eurų. Popieriaus lape surašytas protokolas. Popieriaus lapas brangesnis!

Policija teigia, kad „Norfoje“ N. Puteikis sukišo dvidešimt butelių su savarankiškai užklijuotais depozito ženklais, dviejų eurų negrąžino, todėl jam surašytas protokolas.

„Žiūriu Naglis uždarytas beveik dvi valandas varanoke. Dėl dviejų eurų. Popieriaus lape surašytas protokolas. Popieriaus lapas brangesnis!“ – emocijų spaudos konferencijoje neslėpė Seimo narys Petras Gražulis.

„Bet jūs pats tai nebegeriate alkoholio?“ – N. Puteikio, demonstruojančio atsineštus butelius, klausė žurnalistė.

Nu tai dabar teks“, – atsakė politikas.

Aplinkos ministras Simonas Gentvilas šioje taromato istorijoje labiau tiki policija. „Kokia išmonė pas žmogų. Galėjo išmesti į konteinerį ir tiek. O čia vargintis, klijuoti. Gal su Seimo printeriu spausdino, kas čia žino“, – svarstė ministras.

Panašių įvykių Seime jau buvo. 2009 metais tuometė Seimo narė Asta Baukutė iš Vilniaus kolegijos bendrabučio išsikraustė kartu su rozetėmis, durimis ir spynomis. 2013 metais Seimo narys Algirdas Patackas iš parduotuvės išėjo nesumokėjęs už saulėgrąžas ir elektros lemputę.

Bet bene daugiausiai iš visų problemų su teisėsauga yra turėjęs P. Gražulis. Tikina, kad už politinę veiklą. „Dabar dar pajungia kaip didžiausią autoritetą prieš mane kovai ir Birutę kiekvieną dieną rodo“, – kalbėjo P. Gražulis.

„Na ką, visai kaip su Trumpu Amerikoje“, – tarstelėjo Kristupas Krivickas.

Esą dar bus persekiojamas ir K. Krivickas. Ne kartą nesėkmingai kandidatavęs – į Seimą vis tiek pateko. „Jungiuosi prie Petro Gražulio politinio pasitikėjimo komandos. Tampu jo patarėju Seime“, – teigė K. Krivickas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na

Na portretas
manęs jau nebestebina klouno išsidirbinėjimai,bet stebina,kad yra jo palaikytojų,kuriems tai patinka ir atrodo normalu, tokie ir balsuoha už panašius į savebįtartinų bambalių surinkėjus

Ot šmikis

Ot šmikis portretas
ir iš sudo sau akcija pasidarys.Matyt viešuju ryšiu metodikos Puteikienė išmokė?

Vot tep

Vot tep portretas
Valdžiabobių konservamatai kitaip mąstančių taros nepriima.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių