Nuteistieji iki gyvos galvos galės anksčiau išeiti į laisvę

Grįžti į straipsnį

Marija

Marija portretas
Tuos nusikaltelius butina priimti dirbti seime.tegu angeliukai persiaukleja skaldydami galvas seimunams ,dekodami už tobulus ,žmoniškus istatymus.mums paprastiems piliečiams NESUPRANTAMUS. Vaikai kur gyvenimo prasme? Žudykime !!! Niekas nebaus!!!

Linas

Linas portretas
O jie savo aukoms davė daugiau laiko pagyventi.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Lietuvos zmones,reikia su sakem stoti pries tokius istymu ,,leidejus-koreguotojus" kur girdeta,kad zudikai ,sadistai vel laisveje zudys tevus, vaikuslietuvoje neliko istatymu.

prigalvojo

prigalvojo portretas
Paklausius Belecko atrodo, kad angeliukas, tik sparnu truksta - auginciau gelytes, gal pardavineciau. Tik gelyciu ir truksta. Kaip ta motina nuzudzius savo vaikus ir jau nori laisves - absurdas. Jau geriau tegul gyvena is musu kapeiku, bet uzdaryti. Henyte gal nedarytu nieko blogo isejes(taip atrodo), nes grazi istikima seima.

tai

tai portretas
Manau po tokių įstatymų priėmimo bus baisu išeiti iš savo kiemo. Nebent technizacija ir robotizacija galėtų perprogramuoti nusikaltėlių smegenis. Neveltui teigima, kad patys save sunaikinsime.

Dievo rykštė

Dievo rykštė portretas
O žmogžudžių aukos turės GALIMYBĘ PRISIKELTI iš mirusiųjų?Jeigu ne,tai išėjusiems iš kalėjimo bus taikomas liaudies įstatymas "Akis už akį".

Anonimas

Anonimas portretas
Nejau nesuprantat,kad šis įstatymas kuriamas dėl tokiu kaip Daktaras ,jie prisiplėšę turtų papirkti gali visąLietuvą.

...

... portretas
ACH: "Strasbūro teismas 2017 metais konstatavo, kad Lietuva pažeidžia iki gyvos galvos nuteistų asmenų teises, nesudarydama jokios realios galimybės jiems išeiti į laisvę. Teisėjai pažymėjo, kad nors pavojų keliantys asmenys gali būti nuolat kalinami, tačiau net įvykdžiusieji šiurpiausių nusikaltimų „išsaugo esminį žmoniškumą ir turi savyje galimybių pasikeisti“..." - juk ne už gerus darbus tokia bausmė, tai už NUŽUDYMĄ sunkinančiomis aplinkybėmis... o kadangi nužudytasis neprisikelia, tai ir tų galimybių pasikeist NĖRA. Čia pastebėjimas geras: „Mes mirties bausmės neturime, bet įkalinimas iki gyvos galvos yra adekvati bausmė. Jeigu žmogus, darydamas nusikaltimą, gali tikėtis sprendimo paleisti anksčiau laiko, tai kaip prevencinė priemonė labai sunkiems nusikaltimams nebeveikų“... NES - JEI yra galimybė išeit, tai KODĖL 20 metų nepagyvent europinėmis sąlygomis NUKALUS kokį seimūną?..

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
-Aptakiai.Kažin ar neprikels kitą didesnę blogybę kraujo kerstą.

ah

ah portretas
nu va pajurio senio sulauksim gal dar... :))

Anonimas ir jo nuomone/

Anonimas ir jo nuomone/ portretas
Galimai seimunai ruosia sau vieta? O ypac valdantieji.Galimai jau ta diena ne uzkalnu?Kaip kitaip suprasti,kad paleis zudikus nuteistus iki gyvos galvos.

Anonimas

Anonimas portretas
Isivaizduokit kaip kaliniu priziuretojai po kokiu 20metu susitinka laisveje kalini viesoje vietoje ar kur nors laisveje. Manau geruoju nesibaigtu.

Auksė

Auksė portretas
Jei jie atėmė gyvybę jaunas žmogus išėjo anapilin tai ir žmogžudžiai sau pasirašo nuosprendį kodėl jie iki šiol gyvena ir valstybė juos išlaiko iš žmonių pinigų? Kiek jų išlaikymas per vienus metus kainuoja?Jeigu jaunai panelei atėmė gyvybę ir dar išprievartavo tai kodėl tokie dar ant šios žemės vaikšto.Arba motina atėmė savo vaikams gvybes kodėl tokia dar gyvena jau senai į veną dozę suleist ir tegu keliauja šalia savo vaikų.

Maniakai ir nužmogėję galvažužiai

Maniakai ir nužmogėję galvažužiai portretas
turės galimybę išeiti į laisvę?!!! Kaip galima net svarstyti tokio kontingento paleidimą? Kas tame seime siūlo toki varijantą? Gal jie patys yra nusikaltėliai ar jų giminės? O gal heinytė, iki alkūnių kruvinom rankom, rado ,,lobistų"(kyšio davėjų) kurie pasirūpino tokiu įstatymo prakišimu?

kaunietis

kaunietis portretas
Tai panaikinti bausme iki galvos nes visi prasys po 20m isleisti. Priimti tada bausme didziausia 20m ir nebus patyciu is teismo

Aiva

Aiva portretas
Nepritariu

GGG

GGG portretas
Na ačių ačiu...superinis sprendimas, turbut iki gyvos galvos nuteisia už smulkius nusikaltimus, o gal seimo proto galiūnam įdomu kaip turi jaustis nukentėje nuo tokiu brudu...

Ieva

Ieva portretas
Man niekaip nesuprantama apie kokias žmogaus teises kalbama, kai minimi žudikai, nuteisti iki gyvos galvos... O kur nužudyto žmogaus teisės? Nepritariu, kad tokiems dar gali būti suteikiamas šansas. Tik ne tokiems.

Kaira

Kaira portretas
Iki gyvos galvos nuteisia tuos, kurie turėtų būti nuteisti mirties bausme, jiems ir taip yra malonė - sėdėti . Kokios dar malonės visokiems recidivistams?...nesuprantama!

Lietuve

Lietuve portretas
Labai blogas istatymo pakeitimas,maniakas niekada netaps psichiskai sveiku zmogumi,tai didziulis pavojus visuomenei

Anonimas

Anonimas portretas
Nu va daktaro Henites svajone isipildis?:-)

Abejoju,

Abejoju, portretas
ar išėjimas į laisvę jiems netaps mirties nuosprendžiu iš jų aukų artimųjų pusės, o ir visuomenė, nemanau, kad bus labai tolerantiška jų atžvilgiu. Norėčiau klysti, žinoma...

Vėtra

Vėtra portretas
Logikos sakinyje nerasta. Turi būti - nuteistieji iki gyvos galvos , galės išeiti į laisvę. Kaip jie gali išeiti anksčiau ? Jeigu nuteisti iki gyvos galvos ?

Galerijos

Daugiau straipsnių