Opozicija padėtį sveikatos sektoriuje vadina kritine, reikalauja skubaus posėdžio

Grįžti į straipsnį

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> buduli, tavo makaulės raumenys mirę .

buduliams

buduliams portretas
skaitykit tekstą.-Dėl naujo SAM ministo KLAIDŲ NEMIRŠTA.O prie ASILO tik per kelis mėn 800 neapskaitytų mirčių ir 5000 mirusių daugiau per 2020 negu per 2019.Darykite išvadas ir toliau šlovinkite daktarą Mengelę

manau

manau portretas
> Milijonas ar trys ( nėra jokių įrodymų kad jie pavogti ) yra niekalas kuriuo bandoma pridengti milijardines konservatnykų aferas, eilinis žmogus apskritai nesuvokia skirtumo tarp milijono ir milijardo :)

to manau

to manau portretas
na ne visi išvagiami, dingsta koki 3 milijonai pakeliui iki paciento tai čia nieko tokio:D)),,Natūralus sumažėjimas" tiek perkant, tiek realizuojant

manau

manau portretas
131 punktas kaip įsisavinti ES skirtus 2.5 milijardo ...srautas tik į nusipelniusių gyventi geriau "patriotų" sąskaitas. Realiai padėtis nevaldoma , stabiliai prasta ir palikta savieigai.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Grąžinkit Verygą su Skverneliu ir dar Karabasą su Širinka ir bus viskas OK. Žmonės iškris kaip lapai rudenį ir beliks tik sušluoti.

buduliui

buduliui portretas
koks protingas tavo komentaras prie Dulkio zmones nemirsta mirdavo tik prie Verygos,prie Dulkio zmones gyvus laidoja ane durneli?ne buduli

Trumpai ir aiškiai:

Trumpai ir aiškiai: portretas
Šių metų kovo 3 JT pasakyta: esami ir pasenę medicinos paslaugų teikimo modeliai LIKVIDUOTINI. Medicinos sistema nepasiteisino nė vienoje valstybėje, įvyko milijonai perteklinių mirčių, nes žmonės laiku nebuvo gydomi, o jei kas ir gavo medicinos paslaugos, jos pasenusios, neadekvačios, nereikalingos. Teks kurti naujus medicinos paslaugų teikimo modelius ir aiškiai yra žinoma: medikai gali eksperimentuoti ir vieni kitus žaloti eksperimentuodami tik savo ir savo artimųjų tarpe, įskaitant medpersonalą, psichologus, ligoninės valytojas, virėjas, sanitares, psichologes ir masažuotojas bei kokius tai laborantus, jei šie sutinka.

Idiotui

Idiotui  portretas
Kaip tai nemiršta ? Miršta kasdien ...O kiek jau persirgusių , vakcinuotų ?

Buduliams

Buduliams portretas
Dėl naujo SAM ministro klaidų bent jau žmonės nemiršta.Tai ne Asilas,nuvares į kapus tūkstančius lietuvaičių.

:)))))

:))))) portretas
tai jei nieko nesupranti SAM darbe , medicinos srityse, tai gal reikėtų dirbti kasininku ir nevaidinti " sveikatos ministro " ir kaltinti kitų , kad tu nesupranti ? :))) Ar čia toks liberalkonservyno eilinis veidmainiavimas ? :)))

mmm

mmm portretas
Po Verygos palikto mėšlo, reikia laiko viską iškuopti.

Tam tikrai , ar tikrai

Tam tikrai , ar tikrai  portretas
perskaitei straipsnį ? Bukumas virto idiotizmu ? Jei ne Veryga ir " valstiečiai " su savo varganomis algomis dar ilgai būtų sėdėję ir medikai ir pedagogai ! Panašu prie liberalkonservyno viskas grįš į buvusias vietas : mokslai pabranginti , nemokamos rezidentūros vietos sumažintos , medikams net " valstiečių " paskirti priedai nemokami , pacientai panašu pas medikus iš vis neprisibels ? Skaičiau lyg Šilutėje moteris net 2 kartus bandė prašyti pagalbos , 2 k važiavo namo ir ten staigiai mirė ? Štai tokia liberalkonservyno " medicina " ?

:)

:) portretas
kur Kūma, ten ir Morta...;)))))

tikrai

tikrai portretas
bukesnio ministro Lietuva nematė.Verksnelis padovanojo pistoletą,kad panaudotų pagal paskirtį,o jis žaidžia su juo ir giriasi,kad jį apdovanojo už nuopelnus Lietuvai...

babce

babce portretas
Veryga, kaip tamstai ne geda, palikote situacija, kad prisiminti baisu. Dabar pandemija suvaldyta, zmones ramiai dirba, nelisdami i eteri, tai nori pasirodyti reiksmingas. Geeriau aiskinkis teisesaugai apie dingusius vagonus priemoniu, manai esantis jau saugus?

Anonimas

Anonimas portretas
kur koncervai ten x failai

to as

to as portretas
tavo durnyno gyventojai,dar ne visas pasaulis...

As

As portretas
manau,kad reikia ne posedzius saukti,bet velniop paleisti ta seima,nes su tokiais ministrais jau pasaulis is musu juokiasi,

Na ir kur konservatorė

Na ir kur konservatorė  portretas
Sėjonienė bei Medikų Sąjūdžio konservatorių Gudliauskienė ? Papuolė į prie lovio ir viskas ? Rūpestis medikais baigėsi ? :))) Būtų prie " valstiečių " tokie cirkai , manau iš TV ir kitų portalų su aimanomis neišlystų ? O dabar tylu ? Sėjonienė tarp valdančiųjų konservatorių , Gudlevičienė Šimonytei patarinėja , o Matulas ? Paskutinę dieną paposėdžiaus , gal pavyks išvengti ? :))) Eilinė konservatorių veidmainystė ? :)))

.

. portretas
deja tai tik politika , užtenka jau tų spekuliacijų. Jau nespėji pribaigti senų, ligotų, išprotėjusiu, neįgaliųjų, ypač vaikų pagal Hitlerio T4 planą ? Žmonės jau jį pamatė. Ar tūlas dar ne? Sorry.

Štai medikai ,

Štai medikai ,  portretas
paskaitykite kas stabdo , o gal iš vis nenori girdėti apie jūsų atlyginimus :) O gi konservatorius komiteto pirmininkas Matulas :) Posėdis įvyks jo " pageidavimu " PASKUTINĘ DIENĄ kada galima skųsti !!! Ir čia tas konservatorių Matulas , kuris būdamas opozicijoje labai " jaidinosi dėl medikų atlyginimų ? :) Negama to , kad būdami valdžioje nei cento liberalkonservatoriai nepridėjo , tai dar ir " valstiečių " skirtus pinigus nesugeba išmokėti ? Jooooo....balsavę už liberaliai laisvus ir konservatorius eikite atgailauti arba matydami kaip jie jums dirba , galvokite per rinkimus .

O švietime

O švietime portretas
situacija nekritinė..?

daktarui Mengelei

daktarui Mengelei portretas
Ciniškesnio veikėjo kaip ASILAS Lietuva nematėAtrodo,kad nebuvo kritiškesnės padėties niekada,net kai užsikrėsdavo po 4000 ir mirdavo po 50.TAda nereikėjo medikams atlyginimų kelti.Už tai per pandemiją sugebėjo ASILAS išsikelti sau ir ministerijos klerkams iki 6000 eu.Ministro nuopelnų buvo 0.Jis neturėjo laiko užsiimti kovai su virusu,nes reikėjo dalinti interviu visoms televizijoms

Galerijos

Daugiau straipsnių