A. Orlauskas atidavė savo balsą Seimo rinkimuose: tikimės atsinaujinimo

Išankstiniuose Seimo rinkimuose balsavęs Tautos ir teisingumo sąjungos (centristų, tautininkų) sąrašo į Seimą lyderis Artūras Orlauskas tikisi, kad į valdžią ateis nauji kompetentingi žmonės, jaučiantys atsakomybę už savo sprendimus.

„Tikimės atsinaujinimo. Logiška, kad tikimės, jog visa, kas buvo šiuos keturis metus (...) pasikeis. Ateis nauji žmonės, kompetentingi žmonės, atsakingi žmonės, stipriai vertinantys savo sprendimus, jaučiantys už juos atsakomybę ir suprantantys, kokias pasekmes gali sukelti kiekvienas jų sprendimas Seime ir Vyriausybėje“, – antradienį žurnalistams Lukiškių aikštėje sakė A. Orlauskas.

Tautos ir teisingumo sąjungos (centristų, tautininkų) galimybes Seimo rinkimuose politikas vertino optimistiškai.

„Mes tikrai turėsime frakciją ir tikimės 10-12 vietų“, – teigė jis.

Tar prioritetinių darbų A. Orlauskas įvardino nulinį pridėtinės vertės mokesčio (PVM) tarifą būtiniausiems maisto produktams, beatodairiško miškų kirtimo sustabdymą, demografinių problemų sprendimą ir kt.

ELTA primena, kad antradienį prasidėjo tris dienas truksiantis išankstinis balsavimas Seimo rinkimuose. Šiomis dienomis nuo 7 iki 20 valandos rinkėjai gali balsuoti visų 60 Lietuvos savivaldybių pastatuose ir papildomai įsteigtose balsavimo vietose.

Rinkėjai savo balsą nuo antradienio ryto iki ketvirtadienio vakaro atiduoti gali bet kurioje išankstinio balsavimo vietoje, nepriklausomai nuo to, kur yra deklaravę gyvenamąją vietą.

Pagrindinė Seimo rinkimų diena yra spalio 13-oji, sekmadienis. Rinkimų apylinkės duris taip pat atvers 7 valandą ryto ir rinkėjų lauks iki 20 valandos vakaro.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Komsomolo pošliakas, su komunistų gauja, rusofašistijos kniaginios prunskevnos žemgrobių pagalba, pakaunėj žemių prisigrobęs... Brazaucko škola
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių