P. Gražulį papiktino sprendimas neišduoti leidimo mitingui: siūlo priimti rezoliuciją

Grįžti į straipsnį

o sitas islindo

o sitas islindo portretas
gal reikt upriimt rezoliucija ir tokius klykaujancius klounus ispasolvonint is l,auk is seimo

Grazuliui

Grazuliui portretas
Grazuli, tu birka padrocinti gali ir namuose. Kam tau tas marsas?

Augis

Augis  portretas
Baltarusus tai kiršina,, renkit demonstracijas, streikokit, o pas mus pasirodo konclagerine demokratija, žmonės negali išsakyti savo nuomonės, šikniniai naudojasi spauda, dažo sienasiir suolus savo pidaryne spalva ir viso zakono.

Anonimas

Anonimas portretas
laikas daryti registruotų vartotojų komentarus.

neišanginis

neišanginis portretas
užkokias šeimas ruošiatės demonstruotis,, normalios šeimos šimtąmetų ramiai gyvena,o va atsirado išanginiai,,jiems mat demonstracijųreikia, kitaip nepasiekia ekstazės jei jų niekas nekolioja

konservatoriai akivaizdžiai i š d a v ę KRIKŠČIONYBĘ

konservatoriai  akivaizdžiai  i š d a v ę KRIKŠČIONYBĘ portretas
susijungė su IŠANGĖS g a u j a -- kad s u n a i k i n t i TRADICINĘ š e i m ą.---VILNIEČIAI, atsibuskite ! iki IŠANGĖS gauja/ ŠIMAŠIUS - ARMONAITĖ / visiškai n e s u n i o k o j o miesto.

konservatoriai su IŠANGĖS g a u j a išsigandę -

konservatoriai su IŠANGĖS g a u j a  išsigandę - portretas
uždraudė organizuoti TAIKŲ gyventojų susirinkimą prie SEIMO,-- taip grubiai p a ž e i z d a m i ŽMONIŲ t e i s e s --- GYVENTOJAI bus priversti n e p a k l u s t i NUSUKALTAMAM --IŠANGĖS gaujos/VILNIAUS savivaldybės/ n e t e i s ė t a m sprendimui.

Vidas

Vidas portretas
Už mitingą. Laikas pabusti.

Anonimas

Anonimas portretas
Pupuli, Grazuli, raminkis. Apie jaunuoliu uzpakaliukus geriau svajok! Nori mitingo? Savo kaime mitinga daryk.

man jo imones

man jo imones portretas
,,judex, pavadinimas,biski itartinas,kaip ir jis pats

Tikra šeimos nuomonė.

Tikra šeimos nuomonė. portretas
Gražuli ir visi tavo klano nariai .Baikit mitinguoti,o dirbkit.Kas iš jūsų ką dirbą.Tik mitingus organizuojate.Mat Gražulis už šeimą.Už kokia šeimą Gražuli? Krivickas bando savo vaikais suburti balsuotojus.O kur palikote Ruta Janutienę? Visi siekia lengvos duonos.Juk reikia jiems mūsų pinigų.TV Krivicką iš visur išvarė,belieką tik seimas.Ir šeimos čia ne prieko.Tai tik priedanga ir į seimą.Jokių mitingų jiems neleisti.

Sorošas

Sorošas portretas
Spalvota revoliucija sunaikins valstybę.

Klpd.

Klpd. portretas
mane iš viso stebina kad visuomenė turi prašyti leidimo kažkur susirinkti. Ypač pas tuos, prieš kuriuos mitinguoja. Argi Sąjūdžio laikais reikėjo kažkokių leidimų kur rinktis? Argi tas ,,blogasis rusas" siuntė šimtus mentūros kaip dabar? Kad prižiūrėtų ir žiūrėtų ar kas ne ten stovi, ar kas ne taip daro?Nustatinėja kažkokius atstumus nuo pastatų, institucijų ir pan., piketuotojų ar mitinguotojų skaičių, fotografuoja ir demonstruoja karinę parengtį...Lygtai mes būtume ne lietuviai savo šalyje, o kažkokie neprognozuoajmi teroristai - islamistai atsibastę nustatinėti šios šalies gyvenimą

LGBT TEGUL EINA GELYTES SODINTI, ZOLES RAVETI

LGBT TEGUL EINA GELYTES SODINTI, ZOLES RAVETI portretas
O NE SUBINES REIKALAIS UŽSIIMTI AR NARKOTIKUS VARTOTI. PAS PACIUS KOMENTATORIUS KIEK SKYRYBU, KIEK MOTERU, VYRU LOVOJE PRALEISTA. SAVE ZIUREKIT, O NE GRAZULI.

Anonimas

Anonimas portretas
Liberastams jokių leidimų savo festivaliams darytį nereikia kodėl normaliems žmonėms iš iškrypėlių reikėtų leidimų prašytį?

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Gražuliui ir kitiems rėksniams reiktų sunkaus fizinio darbo. Gal eitų gatves šluoti, žolę pjauti, šaligatvius tvarkyti, gėlynus ravėti, šiukšles rinkti. Manau praeitų noras rėkti ir kvailas demagogijas varinėti.

Vakaru agentas

Vakaru agentas portretas
Taigi juk galima Lietuvoje mitinguoti kiek nori! Geguzes pirmoji, spaliorevol data, karo pabaiga ir tt. Oi susimaisiau bemastydamas apie diktaturas. Cia ko gero Sovietu sajungos sventes? Jei cia dar prades i psichines ligonines grusti norincius pareiksti savo nuomone, tai didelio skirtumo nematau nuo buvusios sovietu sajungos. O is kur tie skirtumai gali buti? KGBistai, milicininkai, teisesauga su savo specialistais is LTSR laiku. Cia mintys skirtos tai 10% ir saugumui. Kiti varykit zoles parupsnoti

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Kiek sykių bandė Krivickas patekti į seima,bet nesisekė.Tai susirinko visi vieno plauko,tai atsiras kvailių kurie balsuos.Jukšeima didelė reikia ją išmaitinti,o visos TV atsisakė jo paslaugų.Paneikite jai kas ne taip?

mari

mari portretas
Dar ko,užsimanė kiaulė bananų.Petras verkia,kad mitingui neišdavė leidimo.Toks mitingas koks buvo niekam nereikalingas,vien purvo pilimas,daugiau nieko.

Nusiramink kloune-Gražuli

Nusiramink kloune-Gražuli portretas
Kaip pats gali ginti šeimas, pats nesugebėjęs išsaugoti savo santuokos ir dabar laistantis savo spermą į visas puses, prisidarantis vaikų, pastoviai įsiveliantis į įvairius seksualinius skandalus, bei nesugebantis sukurti normalios tradicinės šeimos........." šeimų gynėjau" kokį tu pavyzdį pats gali duoti tavo taip vadinamai tradicinei šeimai, kuri ir be tavo ir tavo nuo proto nušokusios marginalų šutvės, sėkmingai ir darniai gyveną santuokoje, augina vaikus ir anūkus ir nesijaučia, kad į jų šeimas kas nors kėsinasi.........bent jau aš laimingoje santuokoje gyvenantis ketvirtą dešimtmetį............todėl baikit vieną kartą kvailioti ir eikit realiai mdirbti Lietuvos labui, nes šūkauti nuo bačkos kiekvienas galį........Gražuli geriau sau užduok vieną klausimą-Ką tu gero apskritai davei Lietuvai, apart skandalų........bet sąžiningai, aišku jeigu tu jos dar turi?.............

AŠ portretas
Kas už tokius balsuoja? Tik skandlams kelti.Pats koldūnus ptrakišti norėjo.Mat seimo narys viską gali.

gražuoliukui

gražuoliukui portretas
reiktų rezoliucijos,kad uždraustų debilams balotiruotis į seimą

TAM MAZIAU MITINGU, GAL DARBDAVYS ESI

TAM MAZIAU MITINGU, GAL DARBDAVYS ESI portretas
GERUS PINIGUS MOKI. IDARBINK BEDARBIUS.

MAŽIAU MITINGŲ

MAŽIAU MITINGŲ portretas
GERIAU PARAGINTŲ TINGINIUS DIRBTI.

Galerijos

Daugiau straipsnių