Parlamentarai siūlo tobulinti pilietinį ir patriotinį ugdymą mokyklose

Grįžti į straipsnį

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
Juokdariai papasakokit patriotizmas savo kaip jūs tarnavo tarybiniai Lietuvai paskui Lietuvai o dabar vaivotikštiniai Lietuvai.kiek kartu koloboravot.

Buržuaziniam ...

Buržuaziniam ... portretas
Tokius ginančius savo Tėvynę , mano galva gali išauklėti šeima . Tradicinė šeima , sekanti vaikams pasakas , mokanti tautosakos....Vaikas žinos ką ginti ir dėl ko kovoti , o kur yra tėvynė tų , kurie dėl ilgesnio euro ar " laisvės " paliko Lietuvą ? Bet jie turi pilietybę ir net bandoma jiems leisti rinkti mums valdžią ? Jie grįš ginti Lietuvos ? Abejoju ...nepadės joks " patriotinis auklėjimas " kaip nepadėjo 1991 m . Kovojo sovietinių mokyklų patriotiškai mokyti , bet AUKLĖTI šeimose . Manau konservynas eilinį kartą veidmainiškai kalba .

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Reikia ugdyti patriotizma, nes, kaip matau, daug kas Lietuva eme lyginti su apsivogusiais valdininkais ir neaisku kam dirbanciu seimu. Lietuva ne jie, Lietuva, tai sventa musu zeme, kuria tukstantmeciais puoselejo ir gyne musu bociai.

cha raukuciai su pyzdziunais pederastina valstybe

cha raukuciai su pyzdziunais pederastina valstybe portretas
ir ragina JAUST SIAI NUPEDERASTINTAI VALSYBEJ SU DEBILAIS VALSTYBES ISDAVIAKAIS PARLAMANTARAIS --PATRIJOTINIUS JAUSMUS.. jaunimuj kusys apzele ant tos vietos su kuria jie jaute patrijotizma...

Aik tu

Aik tu portretas
Žmogus gins savo turta pajamas ir gyvenimo kokybe. Kasčiuno klikos niekas negins nebent gejai lesbijetes ir transgenderiai.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Gana aiškintis ir argumetų kalba narpliot siūlomų įstatymų beprasmybę, bandant kažką įrodyti tiems žmonėms, kurie jūsų neklauso (sveiku) ir nesiruošia klausyti. Jums patiko tos nesąmonės. Daro didesne baudžiava.

Jetau maryte :)))

Jetau maryte :))) portretas
Sapnuoju ar vėl grįžta " karinis patriotinis " auklėjimas ? :))) Tik 30 m ir vėl tas pats kaip sovietmetyje ? :))) Konservynas grįžo , tegyvuoja ....:))) Nesuprantu ko jūs varot ant ruskių ? :)) Man vis labiau aiškėja kas tikrieji kremliniai ...niekaip nepamirštant 50 metų ...

Galerijos

Daugiau straipsnių