Parlamentarei J. Sejonienei – teismo nurodymas atlyginti žalą dėl garbės ir orumo įžeidimo

  • Teksto dydis:

Su konservatorių sąrašu į Seimą išrinktai medikei Jurgitai Sejonienei teismas yra nurodęs atlyginti žalą dėl garbės ir orumo įžeidimo, kai ji gydytoją homeopatą komentare internete pavadino šarlatanu, turinčiu problemų su psichine sveikata.

Apie tai trečiadienį pranešė naujienų portalas alfa.lt.

Vilniaus miesto apylinkės teismas pripažino, kad homeopatui Antanui Juškevičiui buvo padaryta neturtinė žala, ji įvertinta 300 eurų, tačiau jis tokį sprendimą apskundė Vilniaus apygardos teismui, siekdamas didesnės kompensacijos.

A. Januškevičius teismui nurodė, kad alternatyvios medicinos paslaugas teikia oficialiai, yra visateisis gydytojas homeopatas. J. Sejonienė portalui alfa.lt sakė mananti, kad veikla, kuria užsiima A. Januškevičius, yra neteisėta, o jos komentaras yra adekvatus.

Prieš tapdama Seimo nare J. Sejonienė buvo Lietuvos medikų sąjūdžio vadovo pavaduotoja. Į parlamentą ji išrinkta su Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąrašu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
dykaduonė - Lietuva sugriovė, kolūkius, atomine, ir čia garbės ir orumo įžeidimas.

Visko matęs

Visko matęs portretas
Jurgitėle, pamatei pagaliau, kad šmeižtas, purvais drabstymas turi taip pat ribas. Įsispraudus į taip vadinamą sąjūdį, vienos partijos propagandos skleidimo organizaciją, manei, kad Tau viskas galima. Bet nenusimink, už Tavo veiklą Tavo darbdaviai atsimokėjo, patupdė į seimą, už algą, kurią gausi per keturis metus, ne tokį ieškinį galėsi be skriaudos apmokėti.

Puiku , pagaliau

Puiku , pagaliau   portretas
Konservatoriai pradės galvoti prieš įžeidinėdami žmones . Visai palaidi liežuviai ...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių