Iš partijos išmestas T. Tomilinas: tai yra ryškus susidorojimo pavyzdys

Grįžti į straipsnį

Manau

Manau portretas
Nereik pykti. Visiems pe de rastams yra ikurta speciali partija. Juos visus ten "suvakcinuoja" raskevicius. Tomilinai ,maukis kelnes.

MIKAS

MIKAS portretas
Tik pas Armonaites homikus...

Stanislava

Stanislava portretas
Gal ponaitis tomilinas parašytų kiek naudingų pasiūlymų pateikė seime.neradau nei vieno ko nors verto.

Vv

Vv portretas
Sveikinu tokį sprendimą. Kiekvienai partijai per laiką reikia apsivalyti. Tegul dabar tomilinas susiranda kitą partiją ir pabando rinkimuose.

Atsidūrus mūšyje

Atsidūrus mūšyje portretas
Toks tamylinas ir į nugarą iššautų.Išdavikas ir liks išdaviku.O dar balsavau už tą šiknių

Migle , čia kas ?

Migle , čia kas ?  portretas
Ne partijos pirmininkas išmetė ! O TARYBA 52 žmonės ! O kaip pavadintum konservatorių prezidiumo DRAUDIMĄ BALSUOTI konservatorių frakcijai seime dėl Pavilionio nušalinimo ? :)) Kokie jūs veidmainiai ...

Migle

Migle portretas
Padedi skersa ant partijos ar ant jos pirmininko diktatoriaus?

Anonimas

Anonimas portretas
kai tu padedi skersa ant kolektyvo,kolektyvas pasijunta nejaukiai bet išgyvena.BET kai kolektyvas deda skersa ant taves-tu sulinksi.KO norejai ta ir gavai.

Ką gi

Ką gi portretas
tas "žymusis politikas" net nesugeba suprasti kodėl buvo pašalintas iš partijos- teks dar "kelti politiko kvalifikaciją"....

prie ko cia Tomilinai ETIKMAT komitetas ir

prie ko cia Tomilinai ETIKMAT komitetas ir portretas
XX1 TS-KGB -LGBT partijos suvaziavimas ????CIA PARTIJA SPRENDZIA SAVO PARTIECIO MORALINY VEIDA .....tu sakydamas kad ispazysti krikscionybe , O esi arsus musulmonas ....ir meldiesi LGBT dievams kurie randasi Briuselyje ...na tai kam tu toks reikalingas partijai --SU TAVIM NIEKAS NESUSIDOROJO --TAVE PAPRASCIAUSIAI ISTESKE VISIPARTIECIAI KAIP PURVINA SKUDURA ...KAD KITU NEISTERLIOTUM

Kauniečiui Pranui ,

Kauniečiui  Pranui ,  portretas
tik dabar išsiblaivęs ? Praleidai konservatorių prezidiumo DRAUDIMĄ seime balsuoti dėl Pavilionio nušalinimo :)))

Ko ašaroji Tomilinai ? Koks susidorojimas ?

Ko ašaroji Tomilinai ? Koks susidorojimas ?  portretas
Netinka " valstiečių " partijos programa , keliauji lauk ir gali įkurti " tomilinų grybautojų " partiją , su programa tokia kokios nori liber liber liber ...Viskas . Diskusijos ir aimanos turi baigtis . Atrodai prastai , visomis prasmėmis , lakstydamas po TV laideles .LABAI PRASTAI , O Karbauskis ir Taryba - verti pagarbos .

Kaunietis Pranas

Kaunietis Pranas portretas
Sitaip gimsta DIKTATORIAI,ukininkas mokosi is ukininko lukasenkos,kas pries is partijos,o po metu kas pries i kalejima

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Pas many į partyja LGBT.arba kgbkoncervatas.

Tomuk \\\\\.../////

Tomuk  \\\\\...///// portretas
nesistebėk,nes visų politinių 'prostitučių' likimas vienodas.---Patariu:dumk pas armonikytę,tenai tavo vieta,nors irgi trumpa,nes tos "partijos" greit ir kvapo neliks.---Nors dabar kažkuo ir atsiduoda.

Anonimui , bukaprotis ?

Anonimui , bukaprotis ?  portretas
Ne Karbauskis pašalino , o TARYBA - 52 žmonės ! Sakai lukošenka , o ką tada konservynas tau primena , kad PREZIDIUMAS UŽDRAUDĖ VISAI konservatorių FRAKCIJAI balsuoti dėl Pavilionio ? :) Ir nei vienas konservatorius nebalsavo !!! Ir nieko :))) Jokių pasisakymų apie diktatūrą ? :))) oi tie buki patryjotai - idyjotai :))) lukošenkai mokytis iš konservatorių :))

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauski reikėjo šalinti...... pas "valstiečius" blogiausias partietis , kaip Lukošenka...... 1 prie 1

Liko palaukti kas priglaus politinę atlieką ...

Liko palaukti kas priglaus politinę atlieką ... portretas
Išdavikai geri žmonės tol , kol juos neišaiškina ...Pažiūrėsiu kuri partija " priglaus " politinį išdaviką " , tada bus aišku ir kas tekstus rašė ... Laukia Pranckiečio likimas :)))

Apgailėtini tomilinai ...feeee...

Apgailėtini tomilinai ...feeee... portretas
Jis tą daro sąmoningai. Manau, kad visi, kuriuos jis apgaudinėja, (…) kelių savaičių, galbūt kelių mėnesių bėgyje supras ir sužinos, kas iš tiesų čia vyko, nes, kaip buvo konstatuota mūsų tarybos posėdyje, ši veikla yra sistemiška, organizuota. Tekstai rašomi su kažkokių specialistų pagalba, labai kryptingai ir mes visai ....

Su Tomilinu " susidorojo " ar Tomilinas bandė su partija ?

Su Tomilinu " susidorojo " ar Tomilinas bandė su partija ?  portretas
Mes niekada nebuvome susidūrę, kad koks partijos narys būtų suorganizavęs, išprovokavęs virš 460 publikacijų, nukreiptų prieš partiją. Tai tikriausiai absoliutus rekordas“, – piktinosi R. Karbauskis.

Gal

Gal portretas
Nebemalkite šūdo su tais ale susidorojimas, ok? Tomilinas pats muša, pats rekia, seniai tokius ššš reikėjo šveisti lauk, Karbauskis per ilgai žaidžia su tokiais tevynės išdavikais

Nuomone

Nuomone portretas
Paziuros skiriasi kaip diena ir naktis ir jis dar verkslena valstieciai pries naujus rinkimus turi kapitalei issivalyti nuo tu trojos arkliu

Apsiverk Tomilinai ir ieškok savo vietos , gali prasilenkti

Apsiverk Tomilinai  ir ieškok savo vietos , gali prasilenkti portretas
Valstiečių“ Vilniaus miesto skyriaus nariai liepos viduryje kreipėsi į partijos tarybą, ragindami „nedelsiant susirinkti ir išspręsti klausimą“ dėl parlamentaro Tomo Tomilino galimybės toliau likti LVŽS nariu.

Jonas

Jonas portretas
Milena, su kuo susidorojimo pavyzdys???

Galerijos

Daugiau straipsnių