Ruošiasi rinkimams: „socialdarbiečių“ sąskaitoje – jau 200 tūkst. eurų

Grįžti į straipsnį

Va kap gerai yr

Va kap gerai yr portretas
imi sau iš visu lietuviu pinigu šimtus tukstončiu ir jau žinai ka būsi seime. Kadangi tas kur netur tikrai reklamai neišgalės sukrapštyt. O žmoneliams dabr tik reiks primint ka eitu balsuot. Vykdyt ,,savo pilietine valia". O ka vėl tie patis kur Lietuva alina ir žlugdo tai čia nieko tokio?

balsuosim

balsuosim portretas
uz valstiecius taskas...

atsibuskite

atsibuskite portretas
ir dar sis pirdyla savo fizionomija kisa gal gensekas AA prisisapnavo ir dave ipareigoi/mus grizt pas sovi/etus gal uzteks tu darbogauju ir kt sosirberg mafiju sindikatu ir velniai zino dar koiu liberpedu su zenkliukais ir velevelem gal gana zaisti pridurkais?...

...

... portretas
Musu veteranus,tokius kaip Kirkilas,Siauliene, Bernatonis sedes seime tol,kol isnes kojomis i prieki is seimo

vytai

vytai  portretas
Mazeikiu nafta padovanojo Landzsbergis,tam ir buvo nuvykes i JAV , TSRS 'profesorius' daug 'geru' darbu Lietuvai nuveike,uz kuriuos senai butu sedejes, bet 'dedules' hebra KGB savu nesodina jie 75 metams issislaptino save....... .

vytas

vytas   portretas
kaip skieriasi mūsų tautiečių supratimas apie šalies valdymą nuo JAV žmonių ,ten nerasite aukštus postus užimanąių aukštus postus daugiausiai 60- 80 metų senate nerasit jaunesnių kaip 40 metų visi su patirtim ,nerasit gydytojų artistų muzikantų sportininkų filosofų 80 proc teisininkai dei ekonomistai ,bei specialistai ryškiausias pavyzdys Kubiliaus vyriausybė visi jauni be patirties ir noras greičiau pralobti kiek daug klaidų padarė ši vyriausybė kkad ir laivas nuomojamas 3 ksrtus brangiau neijis kainuoja arba Degutienė kada neturėjo jokio suoratimo apie ekonomiką padovanojo dalį Mažeikių naftos nuostoliai virš milijardo eurų opas gydytojus stengiasi papulti pas vyresnius su patirtimi ar daug profesorių jaunesnių kaip 50 metų

Senis

Senis portretas
Bebrai nebejuokinkit liaudies, kiek seni pirdūnai galit sedeti jum su šakem lauke padirbti reikia 30 metu kaip atsisedo prie lovio taip ir sedi o naudos jokios jaunima reikia leisti i seima o ne pirdūnus.

Galerijos

Daugiau straipsnių