Partijų reitingo viršuje – „valstiečių“ ir konservatorių nuožmi kova

Grįžti į straipsnį

GEDIMINAS

GEDIMINAS portretas
NET KLAUSYMU NĖRA BALSUOSIM UŽ VALSTIEČIUS IR KARBAUSKI

kauniete

kauniete portretas
PAGARBA JUMS KARBAUSKI JUS GARBINGAS ŽMOGUS DORAS SAŽININGAS BJAURU KAD DEDA ŠALIA TO AFERISTO GABRIO NUOTRAUKA

natalija TO RAMANAUSKAS

natalija  TO RAMANAUSKAS portretas
KAŽIN AR YRA LIETUVOJE DIDESNIU ŠLIKŠTYNIU UŽ TAVE J RAMANAUSKAI ESI ŠLIUŽAS IR TIEK ŽINIU

natalija TO ANONIMAS

natalija  TO ANONIMAS portretas
SAKAI KARBAUSKIS IŠDYDUS NEAPSIRINKI BET TAUTA TIKI IŠDIDŽIU ŽMOGUM KURIS VAGIŠIUS ŠLUOJA LAUK PAGARBA ŠITAM DORAM GARBINGAM ŽMOGUI MUS LABIAUSEI JAUDINA KAD VAGYS KONSERVAI LIBERASTAI SOC LKP NEPAPULTU PRIE TAUTOS PINIGU

Anonimas

Anonimas portretas
Ir kaip tie valstietukai dar vis viršūnėje??? ir observatorijas prie kauno marių teisėtai pasistato, ir savus "geltonsnapius" į atsakingus postus pasodina (atrodo, kad būtų UAB) ir t.t.. Bet viršūnėje ir tiek

gobsumas

gobsumas portretas
eina sau kokie jie panasus,nu ne kaip du vandens lasai isore,bet vidumi autentiski.

neišskiriami daugiamečiai s u g u l o v a i ,

neišskiriami daugiamečiai s u g u l o v a i  , portretas
landsbsergizmo KLIKOS sovietinės ATPLAIŠOS/kgb/ ir konservatorių GAIDYS, tad jo GIESMĖ yra savanaudiška konservatoriųTVARTUI , kurią g i r d i m e daugiau kaip 3 metai-- jis g i e d a už "lesalą". Kaip begiedotų šis GAIDYS --iš VALSTIEČIŲ negaus nei vieno g r ū d o--jo skelbiami r e i t i n g a i senai VISUOMENĖJE yra p r a r a d ę vertę, gyventojai jais n e t i k i. G A I D Į, --be gėdos jausmo vartyk n i e k i n i u s reitingus ir toliau --iki vieną kartą ūkininkai tave pavaišins KARVĖS blynu.

Lietuva taps g e r o v ė s valstybe,

Lietuva taps g e r o v ė s  valstybe, portretas
kai p a š a l i n s i m e iš visų valstybės p o s t ų landsbergizmo KLIKOS sovietines ATPLAIŠAS -k g e b i s t u s, kurie pastoviai alino ir a l i n a MŪSŲ gyvenimą. Tag,be jokių abejonių, atsisakykime v i s ų konservatorių paslaugų, nes JIE yra b l o g o gyenimo k a l t i n i k a i.

Et

Et portretas
Kriens ridiko ne saldesnis...

Taigi...

Taigi... portretas
Milijonierius Matijošaitis jau pasigyrė savo pilimi,o kada Karabasas pademonstruos savo pilį?Juk artėja rinkimai,o liaudis juk labiausiai myli piniguočius.

Anonimas

Anonimas portretas
Na Karbauskio tas išdidumas, pasipuikavimas visur iššokančiai jaučiamas.Kas gali dar juo patikėti ? Melagių bosas ! O ir kitos partijos nekelia pasitikėjimo.

Saulius

Saulius portretas
Apie kokius valstiečius čia kalba ,Šriuninskienė ar žemvaldys kas už juos balsuos po tokiu valdymo metų,kokie reitingai i šiukšlynaaaaaa

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Iš veido atrodo skirtingai, atpažinti galima. Tačiau iš esmės abu VISIŠKAI, na VISIŠKAI vienodi, nes veikia pagal ANTIKONSTITUCINĮ Seimo rinkimų įstatymą, kurį 1992-07-09 priėmė signatarai ir pasirašė Landsbergis. Pagala šį įstatymą iš LR piliečių yra atimta KONSTITUCINĖ teisė rinkti Seimą ir palikta ČEKISTINĖ teisė į Seimą rinkti ČEKISTUS. Abu yra ŠLYKŠTYNĖS ir nusikaltėliai pagal elgesį.

AS

AS portretas
Arsi kova reitinguose.O kieno klausia nuomones tie ??? Kai rodo per TV tai klausimai uzduodami bobuklom ir senoliam.Stai ir reitingai tokie.nemaciau,kad klaustu jaunimo?

nera

nera portretas
ko pridurti tai nudvasinti socpolit runkelavonai kuriu visu tikslas valdlovys jau 1 lovio nereikia jeskoti nes paciam lovy sedi.....

Konservai jau senai siukslyne

Konservai jau senai siukslyne portretas
O cia matot jie dar kovoja uz lovy

Didelis didelis DZIN

Didelis didelis DZIN portretas
man ant jusu reitingu.

Piktas ukinykas

Piktas ukinykas portretas
Konservuoto gaY-dzio tyrimai. Ko noreti.

Galerijos

Daugiau straipsnių