Partijų rinkiminėse sąskaitose – jau daugiau nei milijonas eurų

Grįžti į straipsnį

d

d portretas
namisėda,daryk tvarka,prieš rinkimus taip gražiai suokiai,o dabar kur tu .tu tolygus tapkiniui iš ŠIAULIU. KODĖL MES EILINIAI ŽMONĖS,VOS,VOS GALA SUGALU SUDURENTYS TURIM REMTI IŠ MUSU SKURDŽIU LĖŠU PARTIJAS. MANO MANYMU PARTIJOS KAIP UAB VOGIANCIOS LIETUVOS TURTA,TIK SKIRTUMAS TOKS KAD tu ir vsi 141 (iš ju yra keletas sažiningu),prilindot prie lovio.O tau prireikė užsidirbt pragyvenima(aukštam lygy),nes jautei kad švedas tave mes per borta.namisėda irodyk kad LIETUVA YRA GEROVĖS ŠALIS(tavo žodžiai) VISIEMS LIETUVOS ŽMONĖMS,O NE POLITINIAMS SAVANAUDŽIAMS. V A L G Y T , G Y D Y T I S, NORMALIAI GYVENTI NORI VISI.

Anonimas

Anonimas portretas
Visų trijų snukiai įgrisę ,atsibodę. Per juos skurstame ,nes per jų melą ir gražius pažadus viskas išvogta ir žmonės gyvena ant skurdo ribos. Tai Lietuvos nusikaltėliai ,,aferistai ,tai Lietuvos vėžys ....mesti tuos šunsnukius ,sistemos ir klano atstovus lauk .....

Pensininkas

Pensininkas portretas
Iš kokio šiukšlyno išlindo tie žmonės ir partijos,Siaubas kas vyksta???

Joo

Joo portretas
Daugiausia sukaupė Lanzbyyrgio vagys, todėl visa tai vertintina kaip viešai deklaruojamas kyšis už kurį bus atidirbinėjama. Pavyzdžiui: kol valdžioje buvo Lanzbyyrgio vagys ir Grybauskaitė, klestėjo GRIGEO. Achema ir panašios įmonės.

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
Huilo milijonais rinkimų finansuoti negalima, Morta į kampą pastatys.

Tai

Tai portretas
Gundysit pinigais?

Baba

Baba portretas
Tie pinigai mūsų visų????

Ką toliau

Ką toliau portretas
Tai dabar tą milijoną dalinsit sergantiems vaikams, kovai su koronavirusu, ar plėšit lietuvą toliau vardan kiaulių gerovės?Aišku atsiras durnelių kurie mano kad rinkimai kažką keičia, ir eis balsuot manydami kad jų atėjimas gali lemt ar plėšiama toliau bus šita ašarų pakalnė.

klaustukas

klaustukas portretas
ka tas senas pirdzius-kirkilas seime beveikia,sluot lauk visus senbuvius

budulei

budulei portretas
prie lovio braunasi

Vladimiras Moskvičiovas

Vladimiras Moskvičiovas portretas
JU RINKTI NEGALIMA, NES JIE JAU PARODE SAVO SAŽINE BUDAMI LRS..

Anonimas

Anonimas portretas
Is kur? kur.os prisivoget is eiliniu pilieciu SAVANAUDZIAI VAGYS!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai gyvenat,vartotes milijonuose.Ubagams isdrebina 700euru ir rekia ,cia vidutine klase.Ka su tokiais pinigais gali padaryt nieko.Tylet

Galerijos

Daugiau straipsnių