Partnerystės įstatymo nepalaikę liberalai dvejoja ir dėl Civilinės sąjungos

Grįžti į straipsnį

Visos šeimos svarbios!

Visos šeimos svarbios! portretas
Tačiau du vienalyčiai ne šeima! Nepainiokime. Du buliai - ne šeima, dvi karvės negali pagimdyti veršiuko. Tegul iškrypėliauja laisva forma, visai negaila.

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Mane stebina tiek vaivorykštinių,tiek jiems prijaučiančių politikų psichikos ir išsilavinimo lygmuo.Ar jie apsimeta tokius kvailius,jog nežino,kad ir dabar gali parašyti ilgalaikį įgaliojimą asmeniui,kuris gali tave atstovauti?Ir dabar galima sudaryti turto fiksavimo sutartį!Ir dabar galima suteikti savo pavardę!Ir dabar galima nuvykus pas gydytoją nurodyti,kuriam asmeniui bus suteikiama informacija apie tavo sveikatos būklę!Ir dabar galima sutvarkyti paveldėjimo dokumentus!Ir visa tai galima,be vaivorykštinių santuokų ar sąjungų!Protingi suguventiniai,kuo seniausiai tuo naudojasi ir nemato problemų skiriantis,nes viskas būna įforminta iš anksto,kas ir kam priklauso

konservatorių CHUNTA į ž ū l i a i bando APGAUTI

konservatorių CHUNTA į ž ū l i a i  bando  APGAUTI portretas
ir prakišti partnerystės įstatymą, kuris NESENAI buvo atmestas

tai kaip cia iseina !!? lyberastai

tai kaip cia  iseina !!? lyberastai   portretas
jau nenori but lezbesm ir agrastais, ar cia juos per visus galus patvarke agrastai ir neuzmokejo ... dabar visiems Hemoroju skauda ir sudinus dantis sunku atsveist iki blizgesio.

Galerijos

Daugiau straipsnių