Paruošta pažyma dėl atstovavimo EVT: įžvelgia grėsmę Lietuvos įtakai ES

Grįžti į straipsnį

Irena

Irena portretas
Ne tik prezidentas, bet ir dauguma žmonių nesigaudo politikoje. Jeigu išsirinkot aukštą ir gražų, tai dar nereiškia, kad jis yra ir pats geriausias ir privalo visur demonstruotis. Žadėjo būti visų prezidentu, vadinasi privalo daryti tai, kas geriausia Lietuvai, o ne jam pačiam. Tegul geriau įsigilina į visus dokumentus ir priima teisingą sprendimą.

Manau

Manau portretas
Kad čia negali būti ir jokios kalbos,juk tai mūsų išrinktas prezidentas.O šita valdžia daug sau leidžia.Tikrai jie jau nesivaldo trokšdami būti visagaliais.

Jonas

Jonas portretas
Atstovauti turi tik Prezidentas! Tauta jį rinko tiesiogiai.

Foto

Foto portretas
Postringauja du ypatos- pagrindinis svarstomas klausimas:LENKIJOS GEROVĖ ir VARŠUVOS SAULĖS ATVEŽIMAS ant litwos

>įdomu

>įdomu portretas
Nausėda pirmu reikalu atvirai atstovauja LENKIJAI. Ir tik kretinas gali to nematyti. Llietuva nausėdai ne tik kad po varšuvos, bet ir po tel avivo ir minsko

įdomu

įdomu portretas
kas tas pilkasis kardinolas, kuris tokias pažymas kuria.Prezidentas geriausiai atstovauja Lietuvai ir jŠimonytei dar reikia augti ir augti. . Prezidentas puikiausiai išmano Lietuvos reikalus,Šimonytė dar nesubrendusi net premjerės darbui,kol kas jos nuveiktų darbų nesimato.Tik chaosas ir betvarkė su jos pasirinktais kadrais.Nežinau, kodėl jūs, kauniečiai atidavėt balsus už konservus.Negi nepasimokėt, kai konservatoriai mums visiems tik nuostolius padarė.Vien ką reiškia brangus skolinimasis.Ir dabar pasekmes jaučiame.O kas dabar laukia mūsų visų dėl narkotikų legalizavimo, gėjų vedybų ir pan.

Vaniti fair

Vaniti fair portretas
Du beprasmiškai ypatos postringauja

O varge , kokie bliūdai

O varge , kokie bliūdai  portretas
tų konservatorių :)))) Argumentas - Prezidentas ne partinis ? :) O Grybauskaitė su Adamkumi buvo partiniai ? Tik keli mėnesiai šie liberalkonservatoriai valdžioje , bet tiek nesąmonių nėra buvę nei viename seime . Tai pati blogiausia valdžia kiek buvo Lietuvoje . Total košmar :))) Gal net narkotikų legalizuoti nebereikia ? :))

Aukse.

Aukse. portretas
Prezidentas yra prezidentas,rinktas visos Lietuvos,one vienos apygardos.Didesnis pasitikejimas tenka prezidentui.

Galerijos

Daugiau straipsnių