Pasaulio lietuviai turi prašymą Vyriausybei dėl pilietybės referendumo

Grįžti į straipsnį

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Tikslas vienas,perbėgėliai nori būti lygesni tarp lygių.Kad ir gauti amerikonišką pensiją ir atlyginimą,o Lietuvoje naudotis privilegijomis.Tai būtų akivaizdi vietinių lietuvių diskriminacija.

Anonimas

Anonimas portretas
Keista kam ta dvigubybė? Jūsų ką, neįleidžia atvažiuoti gimtų vietų aplankyti? Įleidžia. Tai ko dar norite? Gauti savo sočias angliškas pensijas ir dar iš SODROS atiminėti paskutinius centus? Na jau ne, mūsų pačių senukai badauja negaudami užsienietiškų milžiniškų pensijų

Juodaduonis

Juodaduonis portretas
Vis tik įžūlūs tie emigrantai. Nėra žodžių. Neimkite gi tos užsienio pilietybės jei esate patriotai. O kol tokie esate, kas gi norės turėti bendrapiliečiais tokius kaip jūs?

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Kodėl aš turiu apmokėti,jei emigrantai nori įgyvendinti savo visiškai man neaiškų savo tikslą ?Agituokite savus,rinkite lėšas ir balsuokite,o mes pažiūrėsime kiek ten jūsų realiai yra ir nuspręsime duoti jums tai ar ne.Monkės biznis:noriu,o mokėk tu.

ALGIS

ALGIS portretas
Ar turit sąžinės ,norintys tapti lietuviais, jūsų bėdos jūs ir rūpinkitės , padenkit visas išlaidas , o tai mašnas prisikimšę pinigų , dar nori pamelžti ubagų Lietuvėlę .

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Jei gyveni kitoje valstybėje vos nenuolat ,tai kam velnių + tą Lietuvos pilietybė ,aš kategoriškai prieš dviguba pilietybė,dar kaip tik reikia jei daugiau kaip dešimt negyveni Lietuvoj atimmciau Lt pilietybė ar pats jos atsisakyciau .

...

... portretas
Ech... patys dvokiat, bet vis vien kitus kaltinat: vieni dirbo ČIA, STENGĖS dėl Lietuvos (juk ne dėl valdžios), kiti NET ir išvykę Pilietybės neatsisakė; jie suprato kad tie 'konservai' laikini. BET nekurie vardan sotesnio šaukšto LENGVAI atsisakė Lietuvos pilietybės, PRISIEKĖ svetimiems... ar juos kas nors vertė? - juk NE, jie juk TIK dėl patogesnio gyvenimo! (juk ir tie kiti bėgo vardan patogesnio gyvenimo, bet jie Lietuvos NEIŠDAVĖ!). O kartą Lietuvą išdavus paskui nesunku ir dar, ir dar kartą, VIS 'dangstantis' tuo 'patogumu'; o jei tas 'patogumas' reikš tarnavimą Putinui, tai... juk JIEMS taip bus saugiau. O kaip Lietuvai jaustis, kai Ji TAIP LENGVAI yra išdavinėjama, KODĖL jūs taip lengvai parsidavinėjat? Ir KAIP jums liežuvis nenudžiūvo svetimiems prisiekinėjant, kaip tos jūsų mažos akutės DABAR kažko iš Lietuvos laukiant? (o juk jūs nelaukiat, jūs REIKALAUJAT... nelabieji).

Tu daugtaški

Tu daugtaški portretas
biški apsičiupinėk čia nepūliaves.Kas išvarė mūsiškius į užsienį?Ar ne mūsų korumpuota ir kvaila valdžia, neregėto šlykštumo darbdaviai ar skurdas kasdieninis žiūrintis į akis? Pats tu išdavikas buves komunistinis nardytojas partorgams i sikna - dabar specialiai visiems klijuoji Putiną?O pats tai turbūt valstybinę pensiją turi, kokia nors rentą+tremtinio priemoką o gal ir į kompensacijas už ,,partizanavimą"taikai? Taigi ne be reikalo čia visi suokia apie didvyrius..Tfu

Anonimas

Anonimas portretas
Jokios antros piletybės! Su Lietuvos pilietybę galima bet kurioje valstybėje gyventi! Jeigu lietuvos pilietis turi kitą pilietybę,tai lietuvos pilietybę reikia atimti!

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
manau, kad reikia surasti būdą įteisinti dvigubą pilietybę be referendumo... nes emigravo žymi tautos dalis... Ji dalyvaus referendume?...

...

... portretas
Šalies IŠDAVIKAI dar ir Lietuvą šokdina?.. na, KOKIO velnio savo Šalį išdavėt, SVETIMIEMS prisiekėt? - juk JEI jums bus naudinga, tai nesunkiai ir Putinui parsiduosit.

Anonimas

Anonimas portretas
nesamones reikiua duoti lietuviams pilietybe kodel musu tokia tauta tik kad blogiau pasiziurekite kaip kiti gyvena reikia butinai lietuviams kurie gime lietuvoje suteikti lietuvos pilietybe

Prieš

Prieš portretas
Tol kol labai gerai neišaiškins kam to reikia, kodėl bus geriau Lietuvai ir čia gyvenantiems, o ne patogiau gyvenantiems svetur, tol jokių dvigubų pilietybių. Niekas netrukdo grįžti ir gyventi!

Galerijos

Daugiau straipsnių