Pasiilgo cenzūros?

Grįžti į straipsnį

Dainius

Dainius portretas
Nu šiap tarkim už trispalvės viešą demonstravimą, kokiais 1987 m., galėjai laisvai gauti kokius 5 metelius Mordovijos lageryje. Dabar LRT žurnaliūga, visuomenio lietuvos translioutojo veikėja, teigia kad galima trispalve nors ir tarpukojį viešai valytis ir dar tuo dižiuotis. Degeneratė kažkokia. Tokiai vėplai dažytai, ne cenzūros, o bulvinės tarkos pamiškei reikia. Žinotu ant kurio medžio loti neverta.

Anonimas

Anonimas portretas
Pasirodo, šokoladu išteplioto veido nusišluostymas Trispalve yra šiuolaikinių menininkų aukštasis pilotažas... Ir neduok Dieve tuo suabejoti- bus išnarstyta visa tavo praeitis po kaulelį, surastos būtos ir nebūtos nuodėmės, net cenzūros troškimu būsi apkaltintas. Kokia išmintinga yra liaudis, jau seniai pastebėjusi- kuo pats kvepia, tuo ir kitus tepa. Taigi pati Milkova trokšta cenzūros- aš pasakiau, kiti tenedrįsta prieštarauti- apdrabstysiu taip, kad maža nepasirodys. Žinia, Trispalvė kantri. Iškentėjo policininkų mindoma Garliavoje, iškentės ir šitą pasityčiojimą. Bet užteko pamojuoti ja su kai kam nepatinkančiu užrašu- per dvi dienas teismas paskyrė laisvės apribojimą ir baudą. O kas toliau? Nenustebsiu, jei neužilgo koks naujosios (pažangiausios) tvarkos meninikas sugalvos performansą- nusišluostyti užpakalį po gero santykio su spalvotu...

Nuomonė - įsidrąsino svetimieji ir su Lietuva nesusiję

Nuomonė - įsidrąsino svetimieji ir su Lietuva nesusiję portretas
Nebuvau tuose susibūrimuose. Nesuprantu, kokią teisę rusakalbė turi reikšti kažkokius samprotavimus apie lietuvių šeimas. Pasirašo "milkova", nuotraukoje - tikrai su Europa nieko bendro neturintis asmuo. Nepriimkite asmeniškai, neįsižeiskite, bet kada rengiatės išvykti iš LR ir ES? Neatrodo Jums, kad svečias po 3 paros smirdi? O Jūs kiek užsibuvusi? Namučio, į rodiną, von iš LR, von ir skubiai, kol neatsitiko kaip ir kitiems panašiems ir prieš 1000, ir prieš 500, ir prieš 80-60 metų - baigsit liūdnai, nebesinorės rašinėti nesąmonių svetimoje valstybėje. Kažkokia nesąmonė, reiškiasi nestabdomos, veidai neeuropietiški, žmonės vienareikšmiai visai svetimi Lietuvai ir Europai. Reikia gerai analizuoti jų sąsajas su korupciniais tinklais kur ES lėšas plauna tolyn į Rytus, o Lietuvoje parazituoja.

Penkios ryto

Penkios ryto portretas
Straipsnis ikeltas 5val. ryto... eik miegot, dūra! Nesveika kažkokia, o ir straipsnis kaip koks santykiu aiskinimasis. Dišovkė. LRT tyrimas... šiknas vieni kitu tyrinedami-kremliu atranda :))))

To nuomonė

To nuomonė portretas
Tamsta gerai jautiesi? Saulėj neperkaitai?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Nebuvau tuose susibūrimuose. Nesuprantu, kokią teisę rusakalbė turi reikšti kažkokius samprotavimus apie lietuvių šeimas. Pasirašo "milkova", nuotraukoje - tikrai su Europa nieko bendro neturintis asmuo. Nepriimkite asmeniškai, neįsižeiskite, bet kada rengiatės išvykti iš LR ir ES? Neatrodo Jums, kad svečias po 3 paros smirdi? O Jūs kiek užsibuvusi? Namučio, į rodiną, von iš LR, von ir skubiai, kol neatsitiko kaip ir kitiems panašiems ir prieš 1000, ir prieš 500, ir prieš 80-60 metų - baigsit liūdnai, nebesinorės rašinėti nesąmonių svetimoje valstybėje.

Galerijos

Daugiau straipsnių