Patarėja: antiinfliacinis planas atspindi prezidento lūkesčius

Grįžti į straipsnį

sis nieksas pasirase ir palaimino

sis  nieksas pasirase ir palaimino portretas
antikonstituciny lietuviskos abeceles isdarkyma , ir leido vyriausybe ir seima sudaryt is narkomanu ir iskrypeliu....

Ernestas.

Ernestas. portretas
Šitas aferistas niekada nežinojo, kas yra infliacija? Ekonomikos diplomas pasekmės infliacijos! Tuo, kad subankrotines Lietuvos Respubliką, su laukinių banda, kiek 2 metai ir keliauji į nežinomybę. Pasakysiu specialiai, šitas jūsų klastotė Gitanas Nausėda niekada nebus prezidentas. Tuo, kad visuomės kurstytojas, bus areštuotas iki gyvos galvos, Lietuvos Respublika, šitie nusikaltėliai kurie kartoja partizaninį judėjimą, maištavimą, sukilimo darymą, perversmą nuo kada, bus priverstinai įzoliuotas į psichikos ligoninę. Girdi Nausėda! Pasidomėkite kaip šitas iškrypėlis elgesi vogdamas ir kitiems Lietuvos Respublikos, lietuviams bukina savo neveiksnumu. Šitie klaunai juokina anekdotu, kad ruošia 10 000 kareivių kovą, bet negali nes paliko prie kampo nesusirinkęs prezervatyvų ir nesurinks 10 000 kareivių kovą. Neklausikite šio Neadakvatėlio, prasiskolinusio. Darant nusikaltimus nesugeba stabilizuoti karo kurstymo, propogandos. Nausėdos diktatūra ir kiti JAV, galėsi maldauti.

prezidentas NAUSĖDA n e s u g e b ė j o atstovėti

prezidentas NAUSĖDA n e s u g e b ė j o  atstovėti portretas
savo pasiūlymo 100 eurų vienkartinių išmokų-- SKURDE gyvenanties,--Be k o v o s, lengvai p a s i d a v ė konservatorių CHUNTOS įtakai-- tai rodo jog PREZIDENTAS gyvenimo GEROVĘ Lietuvoje , bando pakelti atviru p o p u l i z m u , nors gerai žinome , jog sukurti DUONOS k ą s n į-- privalome kiekvienas i š l i e t i nemažai PRAKAITO .

netikiu sio ,,,grazaus, auksto, asilo

netikiu sio ,,,grazaus, auksto, asilo portretas
nei vienu zodziu..... tai libersosine Soroso sestiorka ir daugiau nieko ...

zigmas

zigmas portretas
Taigi kai Šimonytės vadovaujama vyriausybė ne ugnies sklidimu paruošė seniai kalbėtą valstybės žmonių gerovei planą ponas prezidentas ne kartą kritikavo , kad vėluoja ir panašiai , žodžiu -na pasakykite kada prezidentas yra nuoširdus paprastam žmogui nesuprantama

Galerijos

Daugiau straipsnių