Pirmadienį į susitikimą su V. Čmilyte-Nielsen ateis A. Orlauskas, R. Grinevičius ir A. Rusteika

  • Teksto dydis:

Šeimų sąjūdžio kvietimą pasikalbėti priėmusi Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen pirmadienį parlamento centriniame kiemelyje kalbėsis su dar vieną mitingą organizuojančio judėjimo iniciatoriais Raimondu Grinevičiumi, Artūru Orlausku ir Algimantu Rusteika. Kaip patvirtino Seimo pirmininkės atstovė Ilona Petrovė, susitikimas vyks pirmadienio ryte.

Kaip skelbta anksčiau, susitikimas vyks ne Seime, bet lauke prie parlamento rūmų, mat protestą planuojantys iniciatoriai sakosi neturį galimybių paso. Kaip ketvirtadienį akcentavo Seimo pirmininkė, pokalbio metu ji tikisi išgirsti ne tik reikalavimus.

„Tikiuosi išgirsti ne tik reikalavimus, bet ir kad atėję atstovai pasidalintų, kaip ketina užkirsti kelią tam, kas nutiko rugpjūčio 10 dieną, kokių saugumo priemonių ketina imtis, kad šis renginys praeitų saugiai ir kad nuomonės, kurias ketinama reikšti, būtų reiškiamos civilizuotais būdais“, – žurnalistams sakė V. Čmilytė-Nielsen.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kažin ką galima kalbėti su kgb palikuonę apie mūsų rūpesčius? Labai laukiam pokalbio temos.Tie vyrai žodžių nelaiko kišenėse ir pasakys ką kalba žmonės ir ko nori.Todėl nereikia mus kiršinti gerbiami komentatoriai ir nuteikti mus prieš tuos vyrus.

Vytas

Vytas portretas
Ką su tais beraščiais kalbėti. Užjaučiu Seimo Pirmininkę. Ji garsi šachmatininkė, o tie liurbiai...

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Nusivyliau sužinojęs, kad seimo pirmininkė slapta apdovanojo ašarines dujas į rinkėjus paleidusius VST pareigūnus. Už šiiąąą KGB-isto dukrą daugiau tikrai nebalsuosiu.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių