Planuojamas pasirodymas Sočyje sukėlė klausimų dėl M. Drobiazko pilietybės: dovanas galima atsiimti

Grįžti į straipsnį

tik

tik portretas
kai politpridurkai mena suplaka kartu su karo sadizmu ir ji niekina tai tolygu 16 A britu fanatiku veiksmams kariant bei deginant niekuo nekaltus zmones nes to pageidav o inkvizicijos sadistai prisidengdami raganavimu ir sis procesas isikunijo ir siuos fasistus breiviko valinskio ir kt saikos sadistyneje naturoje kuri su gobsumu eina koja kojon ?===

Ruskiai šūdai

Ruskiai šūdai portretas
Atimti iš tos ku-rvos pilietybę, Vanagą kastruoti ir atiduoti Kirkorovui...bet jie tam ilgai repetavo ir ruošėsi, reiškia jie yra visiški ruskių išmatos...

tik tok

tik tok portretas
slava ukraine, pi de ras tam slava

manau

manau portretas
> ( to manau). Jūs bent istorija pasidomėkite, nuo amžių Donbase gyveno rusai ir ukrainiečių nė kvapo nebūta. Dabartinė Ukraina yra sovietų režimo sulopyta iš ukrainiečių ir rusų, lenkų vengrų ...etninių žemių, kai kurios buvo dirbtinai prijungtos. Negyveno ukrainiečiai, nei Kryme, nei Donbase, sovietai prilipdė tas teritorijas, kaip ir dalį okupuotos Lenkijos,

Hujkin-putkin

Hujkin-putkin portretas
Vanagas suvarė snapą drobiazko urvelin ir jie abu pasidarė vatnikais...

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Koncervų vatnikai net cypia iš pykčio,nieko nesiskirdami nuo Putino vatnikų

Empatija

Empatija portretas
Gyvendamas ruzzzijoje-surusėji. Tai kokia čia naujiena?

To manau

To manau portretas
O kaip ruskiai atsidūrė donbase?

lietuva gruzinų draugas

lietuva gruzinų draugas portretas
Pasigendu didžiojo gruzino , tautų tėvo, stovylos kur prie geležinkelio stoties. Ar ant lauko shikinyko.

cha

cha portretas
atimti nuo jų visus medalius ir atiduoti juos Mendelio ožiui, turėsim ožį ant ledo....

manau

manau portretas
p.s. Beretnyke , Amnesty international ir Raudonasis kryžius turi neginčijamus įrodymus, kad azov ir kiti ukrainiečių daliniai sąmoningai prisidengia civiliais gyventojais, paskelbta ataskaita paremta neginčijamais faktais. Labiausiai mėgsta ligoninių priedangą, o skydais tampa personalas ir ligoniai.

manau

manau portretas
> (to manau). Visos žinios iš LRT ir TV propagandos? Donecke net vadinama "Angelų" alėja yra , joje palaidoti vaikai nužudyti azov samdinių, dauguma nužudyti snaiperių arba minosvaidžių skeveldromis. Šimtai nužudytų vaikų, tuos išgamas dabar dombasiečiai teis už visus juodus darbus- kartuvės geriausia pabaiga samdomiems žmogžudžiams.

taigi

taigi portretas
Pasiimkite savo barškučius , niekas nesielvartaus. Pagarba Vanagui ir Drobiazkai už drąsą ir sąmoningumą.

isterika

isterika portretas
Visur estaluojama tema, pučiamas burbulas. Šaukaima apie Peskovo žmoną, nutylint, kad "ya žmona" -mūsų šokėjų kolegė, trenerė... Gėda Dalyvavimas e šventėje- šokėjų asmenis reikalas.

litvinų seimas - jėga

litvinų seimas - jėga portretas
tuoj atims Rusijos pilietybę iš Putino. Žinos kaip prieš didžiavyrius balsą kelt.

to manau

to manau portretas
Nekur neradau kad Drobiazko gimė Donbase. Kad Maskvoje - taip. Dabar dėl Donbaso - urkos žino kad jų žuvo 13 - 14 000. Bet nežino nė vieno žuvosio donbasiečio. Logiškai, tai tuėjo nužudyti kelis kartus daugiau. Vistik reguliari armija prieš šachtorius.Laba keista ir analogiškas faktas - urkos žinokiek žuvo rusų. Bet nežino kiek jų pačių. O čia jau gryna propaganda. Negalima skelb savų lavonų, gyvi gali išsibėgioti. Kaip ir pasipiktinimas ataskaita, kad urkos dengiasi civiliais. Tai seniai žinoma. Net Respblikoj buvo foto - keturi urkų gradai po prekybos centro priedanga.

DEBILIZMAS IR PARANOJA VALDZIOJE

DEBILIZMAS IR PARANOJA VALDZIOJE portretas
Musu valdzios logika, jei ne su mumis, tai esi pries mus (negali tureti laisves, nuomones ir keliauti bei dalyvauti renginiuose kur nori) ! Mano nuomone tokia, kad didziausi lietuvos patrijotai yra ir lietuvos zmoniu priesai !

Tikras lietuvis

Tikras lietuvis portretas
Idijotizmas tesiamas. Kiek tos pilietybės atimama iš tikrų lietuvių, kokiais kiekiais ji suteikiama perėjūnam ruskiam baltarusiam, žydam, šudlenkiams kurie nei kalbos moka nei jiem ta Lietuva reikalinga . Suteikiama, kad galėtų keliauti laisvai ir supirkinėti turtą. Durnių laivas, ne šalis o tamsi skylė ta Lietuva ir viskas per tokias valdžiažmogių gaujas. Verkt norisi. O kur dingo aukštas ir gražus, nesimato, ar jis tinkamas tik medalius kabinėti.

tai(m)...... manau

tai(m)...... manau portretas
Matau Solovjovo propaganda puikiai išplovė jūsų smegenis. Dabar jam už tai turite pabūčiuoti į jo plaukuotą rurą.

aš portretas
tai va, ką tik jau rašiau- pilietybę atimam ir iš Vanago ir tautybę ir lietuvišką pavardę galima atimti, vidurinio mokslo atestatą, galima tėvus iš darbo išmesti ar pensijas atimti - nesikuklinkime...Va, dar į Lietuvą uždraudžiam įvažiuoti.

manau

manau portretas
Margarita kilusi iš Donbaso, ten jos giminės ir ji puikiai žino tiesą apie tai, ką aštuonis metus ten išdarinėjo azov samdiniai. Šimtai vaikų nužudyta snaiperių ir skeveldrų , tūkstančiai civilių, niekam nerūpėjo metų metais. Pagarba už drąsą ir pilietinę poziciją, o Lietuva tampa stalinistinio režimo sklypu.

Slava Ukraini

Slava Ukraini portretas
Putinui кiнеZь

VEZUVIJUS

VEZUVIJUS portretas
ŠTAI KAIP KAŽKIENO KARAS DRAUGUS IR BIČIULIUS PAVERČIA NIEKŠAIS, O NIEKŠUS- DRAUGAIS.

doanas galima atsiimti

doanas galima atsiimti portretas
Ar seimagalviai nepamiršo, kad Wilno visa europa pripažino Lenkijai, 1938 Lietuva irgi, užmegzdama diplomatiniuss antykius. Kremliaus įsakymu RA okupavo Wilno ir padovanojo Lietuvai. Beje, pretenzijas į Wilno reiškė ir Belarus.Ir tik Kremliaus sprendimu Wilno Lietuvos. Pasak seimūnų dovaną galima atsiimti. Prikabinti ir Memellandą, kurį 1945 padovanojo tas pats Kremlius.

pilietis

pilietis portretas
kaip ten sakydavo anksciau apie tokius ,,atsiiminetojus,,? ,,gaidzio dovana,,??

išvada

išvada portretas
Partija ir draugas vadas - Broileris mums nurodys kur važiuoti, kur šokti, kokią muziką klausyti, kokią nuomonę turėti, ką sakyti ir rašyti. Ačiū partijai:)

tokiai užguitai Vikai

tokiai užguitai Vikai portretas
klausyk, tamsta, ką čia kkliedi apie draudimą turėti savo nuomonę? Tu nabagėle net neįsivaizduoji, kas tavęs lauktų jei pabandytum viešoj erdvėj taip parašinėti būdama Putleristane arba Čipolino rezervate. Taip kad tylėk (arba rašinėk toliau) ir džiaukis, kad gyveni Lietuvoje. O jei tamstai jau pasidarė nepakeliamai sunkus gyvenimas LT, visada gali susirinkusi "čemodanus" važiuot į Putlerio ar Čipolino rojų.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Ačiū partijai, vyriausybei ir draugui faktiniam valstybės vadovui bei jo anūkui, slava kpss - konsrvatkomunistų patijai.....Lietuvoje vėl stalinistinis sovietmetis.

pritariu

pritariu portretas
Stalinistinių debilų Lietuva. Pagarba Vanagui ir Drobiazko.

aš portretas
dar tada, kai šitai nutrijai suteikinėjo pilietybę, sakiau sau - tik idiotai gali taip elgtis. Tai va, ir išsipildė. Pilietybė reikalinga buvo tik Šengeno vizai. Nedelsiant atimt.

Jis nebe Vanagas, o skeltanagis

Jis nebe Vanagas, o skeltanagis portretas
Adekvatus lietuviai dar po Krymo okupacijos iš maskalyno gryzo į Lietuvą. Likę mordore yra putleroidai

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
iš kur atsiranda tiek šitos gynėjų?

anukas privalo medalius jems duoti

anukas privalo medalius jems duoti portretas
uz kremliaus kiseniu tustinima

Tam》》Atimti

Tam》》Atimti portretas
Drobiazgo ne rusė. Ji gimimo ukrainietė.

kaipgis

kaipgis portretas
Nebūtų to karo dabar, ir toliau būtų ploję aplodismentus valdžios atstovai renginiuose tai Dobriazko ir Vanagui ar tai Vilniuje, ar tai Maskvoje, ar Sočyje.

Nelson

Nelson portretas
Otstokit nuo zmoniu dar bus izoga nuo tu ukrakneciu savishkis palahkikit liko ne tik daug jau zmoniu.

Gi taip ir žiurkes nuodija:

Gi taip ir žiurkes nuodija:  portretas
Pasiūlo DIDESNĮ IR GARDESNĮ KĄSNELĮ SU NUODŲ DOZE VIDUJE .... Tikiuosi suprato visi , ką noriu pasakyti , ypač tie , kuriems sportai ir menai- " nesusiję su politika"...

Seniai

Seniai portretas
Aišku kad jie prorusiški veikėjai,kam pilietybę jai davė????

Atimti

Atimti portretas
Tai ruskelei pilietybę!!!

Kaunietis

Kaunietis portretas
Visi gudrus tik teisti. Jie nieko blogo nepadare tai ju darbas ir jie uzdirba savo atlyginimus. O vaziuoja ten kur geriau moka.Lietuvoj pradedant Grybauskaitei pasidare madoj apdovanojimus atimineti

vika

vika portretas
Lietuvoje zmogus negali tureti savo nuomones,visi turi pusti i viena duda.Ir labai greitai moka pasmerkti.O ka daryti tiems zmonems kuriu tevai gyvena rusijoje o vaikai lietuvoje .Tai juos visus reikia sunaikinti .Zmones atsipeikekit ,Karas Ukrainoje labai suskalde musu tauta.Kodel ukrainieciai musu nepalaike kai mes norejome nepriklausomybes.Karas visada blogai ,bet zuvis genda nuo galvos.

turiu klausima

turiu klausima portretas
butent , reikalingi kol naudingi!! Ir tai vergvaldziu anglosaxsu esminiai principai!!! Nesunku suprasti kieno nurodymus vygdo valdzioje sedintys moraliniai ubagai.

4545

4545 portretas
tam nesvarbu gal is taves reik atimti pilietybe nes besmegenis esi jei taip galvoji ka del ukrainieciu naciu ir narkomanu nori is visu atimti pilietybe jei jie kitaip galvoja ar is vis tu zinai tikra tiesa...

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Aš Jos vietoje, po tokių diskusijų ir įžeidinėjimų, šią "dovaną" grąžinčiau. Kodėl niekas neatima pasų Lietuvėlės naikintojams? Negi pašokimas baisiau už KGBistų slėpimą? Pirmoje vietoje pasą reikėtų atimti drg. Landsbergiui, čia draugo nuomonė.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Lai žmones renka parašus kad atimti pilietybe iš jos!

Ar žinot

Ar žinot portretas
O kur dabar yra Anatolijus Šarija ? Juk jį taip gelbėjo Lietuva...taip gelbėjo...

reikia

reikia portretas
atimt pilietybe iš raudonkoncerviu kenkiančiai LIETUVAI

Turiu klausimą

Turiu klausimą portretas
Turiu klausimą. Ar Lietuvoje žmonės reikalingi iki tol, kol naudingi???

--> vilius

--> vilius portretas
Ligoni, o tai kodėl nieks anksčiau nepastebėjo, kad Dobriazko putinistė??? Kai olimpiadose garsino Lietuvą, buvo gerai, kai nebereikia- šmeižia.

75-iems metams save įsisislaptinę

75-iems  metams  save įsisislaptinę portretas
Lietuvoje vis mažėja ir mažėja piliečių, keistas tas kgb dėdulės sukurtas rojus.

P

P portretas
OT ATĖJO LAIKAI. UŽ NEPAKLUSNUMĄ BAUDŽIAMA., PERSEKIOJAMA, ŠMEIŽIAMA PER MEDIJAS, KAI NĖRA PRIE KO PRISIKABINTI.

durnių laive nieko naujo

durnių laive nieko naujo portretas
Juokingiausias pranešimas per TV buvo vakar, kurį išgirdau per Lietuvos žinias, neva: Turistai iš užsienio į Lietuvą nebevažiuoja dėl karo Ukrainoje, bet Latvijoje turizmas padidėjo net 70 proc. :DDD

GAL Pavilioniui

GAL Pavilioniui portretas
ATIMKIT pilietybe tiek mafiozas stengėsi kalbėt....

Dovanos

Dovanos portretas
Sitos TERORISTO putkino pvz: Atimti galima labai greitai Sita valkata nemokanti lietuviu KALBOS jos is vis gauti negalejo!

alio????

alio???? portretas
Ale tu matai Šedbarai kaip čia gaunasi, jau rašo ir atvirai interviu politikai kalba, kad br...oile...rinių keistus veiksmus jau reikia vertinti kaip valstybės išdavystę, va pvz ir Šhimonko pasiėmė atostogų, Nausėdos dėka nusiplovė nuo priežiūros - nuo apsaugos, ir "nepaprastosios padėties" metu padarė "dingau" bei velniai žino ką dabar veikia, ką su kuo rezga.

eikit nejuokinę mano tapkių

eikit nejuokinę mano  tapkių portretas
Pilietybes atimti reikia tiems, kas visais įmanomais būdais bando Lietuvą į karą įstumti, o ir iš tų kas pelnosi krokodilo ašaras liedami ir pinigines rinkliavas daro galimai sau į kišenę ir mintyse galvoja kad tik kuo ilgiau tęstusi visas šis chaosas,nes jiems tai tapo bizniu.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Koncervatroliai pradėjo rašyt iš Ukrainos didvyriu gatvės pogrindžio.Nieko nuostabaus jai valdžioje raudonskuriai

paplojam

paplojam portretas
piletybe jai isdave kubilas, jis dar su lukasenka draugauja ar nemanot kad laikas ji deportuoti?

Manau, kad

Manau, kad portretas
sekantis pasiūlymas bus ją sudeginti ant laužo.

Atimti

Atimti portretas
pilietybe is tu dvasiniu ir moraliniu ubagu kurie eskaluoja kara Europoje, pirmoje vietoje is Landsbergiu klano! poto is jo vergu kurie sedi is spaudineja knopkes su pratrukusiais hemarojais.

vilius

vilius portretas
Drobezgo yra ir visad buvo putiniste,tai atimt jai LR pilietybebe kalbu

Tai

Tai portretas
maška pašoko žudikams, tada padeklamavo vatnykams, o kad uždainuos? Ir kam ir kur?

kada

kada  portretas
atimsit pilietybe iš KGB užslaptintu kadriniu

Opa

Opa portretas
O tai kaip zmones gyvena sovietiniiese namuose butuse? Griauti reik. Nieko nereik kas susija su ta salim... beto Nida ir atiduodam ir Vilniu ir Klaipeda ir t.t nes Rusai grazino ar kaip Nida padovanojo tai isvis niekad nubuvo Lietuvos.

O

O portretas
kaip tada su pavelu jastrebovu? Gal tegul skrenda į svajonių rosiją ar belorusiją? Ar mamytės lizde tupės?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Atimčiau pilietybę ir tegu važiuoja... ačiū

tapkino psichozė

tapkino psichozė portretas
tikros žvaigždes niekada negęsta

Klp

Klp portretas
Vanagiene prastūmė jai pilietybę ,tikiuosi jų liepsnojančio ledo nebebus LT.

Ona

Ona portretas
Kaip žinia žarstyti kiaulėms perlus neverta

Galerijos

Daugiau straipsnių