Po fiasko socialdemokratai rado partijos gelbėtoją?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Sėkmės darbuojantis su spalviais.... Jus to verti.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kad ir kaip atrodytų moteris. Vadinti moterį paršavede ar sene su trim pažandėm ir keturiais pagurkliais – tikrai nesolidu ir nedžentelmeniška. Taip elgiasi su oponentais tik Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, kolaborantai bei kitos atmatos).

Užuojauta socdemams

Užuojauta socdemams portretas
Jeigu tik tokią partijos gelbėtoją tesugebėjo susirasti - tinkama, be kitų pagalbos, nebent sau ........... pasikasyti.

Viskas aišku

Viskas aišku  portretas
Socdemų elitas balsavo už Oleką, nes norėjo valgyti iš “auksinių” šaukštų.

Senis Kęstas norėjo socdemų vadu matyti senelį Oleką

Senis Kęstas norėjo socdemų vadu matyti senelį Oleką portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką

Kęstas

Kęstas portretas
Taupumas mirties akivaizdoje yra trumparegiška politika. O dabar paklauskime Kubilių, Blinkevičiūtę ir kitus mūsų atstovus ES, ką jie ten veikia, gal rusus gaudo, prisigėrę belgiško alaus? "Europos komisija laikėsi taupumo požiūrio ir siekė gauti vakcinas šiek tiek mažiau, nei 448 milijonų žmonių, išleisdama pinigus, kurių bendra suma sudarė tik 2,7 mlrd. Eurų, arba maždaug 3,25 mlrd. dolerių. Britai tuo tarpu išleido net 4,3 mlrd. Eurų arba 5,2 mlrd. dolerių, kad paskiepyti šiek tiek daugiau, nei 66 milijonus gyventojų. Kai vakcinų gamintojai susidūrė su problemomis, Europa greitai atsidūrė eilės gale - tuo tarpu Izraelis, Jungtinės Valstijos ir Didžioji Britanija, vakcinoms išleidusios daug daugiau, skaičiuojant vienam gyventojui, džiaugėsi sėkmingu skiepijimu. Taupumas buvo klaidinga ekonomika: tai atidėjo ekonomikos plėtrą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

taip

taip portretas
si socmafija gudria i nupirkta euroglobalistu su sovietmastymo gis lele pasinere i si antimoral /lobyna/ palike tauta likimo valiai/ o susimoke su konservais pakaitomi/s smauge zmones tai pagal vyktoriuka Blyn neisgelbes nuo drakono kuris supirkinejo A saustus ir nurasytas metalo lauzu.i gaubicas kurios 2 PK buvo puolamasis ginklas ir sis buves medikas dar tykisi/ kad vis i pami/rso jo triukus su polikarpovna kai buvo isakyta neiskelti AN lektuvo is gelmiu nors jis jau buvo pavirsi/uje bent vi/si galai i vandeni o 2 piloto nerado ir yra prielaid a kad tai nato darbas taip kad si socbergauja gali neki/rkint sa lies zmoniu 1 e kuri per 30m tai valstmieci/u p kuri ir pensijas pakele nors neideali nes tie patys lipo ant kulnu o siandien buv sovietnomenklaturos vaikucius iremino prie vald lovio ciniskai ir be gedos jausmo vyruso f one ardo seima s

manau apsiriko socdemai ,cia ne gelbetoja

manau  apsiriko socdemai ,cia  ne gelbetoja portretas
o socdemu partijos naikintoja.... jus su sita ....ciuce jau apsisikat antra karta , palaikydami konservatdegeneratus su LGBTQ agrastais skiriant neaiskios orentacijos mizery y sy KT posta, tuo parodydami ir savo orentacija ,tikslus ir busimus koolicijos partnerius.. UZ SOCDEMUS NEBALSUOS NEI VIENAS LIETUVOS PATRIOTAS , AR SIAIP NEABEJINGAS LIETUVAI TAUTAI , VALSTYBEI ZMOGUS

nuomone

nuomone portretas
svarbu gera nuotaika Mizaras vienas geriausių kandidatų. labai gerai, kai ne pažiūros, o kompetencija svarbiausiai

juokinga

juokinga portretas
stai ka tik socdemai isgelbejo valdanciuosius skiriant p. Mizara i Konstitucinio teismo teisejus. jei ne socdemai, balsu butu pritruke. vel apsimeta, kad kovoja pries konservatorius, o is tikruju sekmingai jiems parsiduoda. ir nebrangiai, tik uz posta kieno nors dukrelei ar koki kita naudinga projektuka. Manote, kad nauja socdemu lydere keis ta? manykite is naujo:):)

pietietis

pietietis portretas
SYSAS-tai pilnas ivertinimas-anksciau prijauciau-dabar ir kitiems papasakosiu apie DARBO istatymus., o Blinkeviciute- bespalve- nieko nenuveiks.

Nu jo, viskas aišku

Nu jo, viskas aišku portretas
Svarbiausias darbas - pergalė rinkimuose. Tai ir suoks dabar dėl rinkimų.

Cha

Cha portretas
Lapė Alisa. O Oleška - katinas Bazilijus:D)

manau , kad SENMERGĖ, kuri kartu su Paulausku

manau , kad SENMERGĖ, kuri kartu su Paulausku portretas
NAUJOS SĄJUNGOS gaujoje š a u k ė: -- "nusipelnėme gyventi geriau" -- dar labiau SUKOMPROMITUOS socdemus, nes JI ne darbais GEROVĘ kuria --tik p a s m a i l i n t u dvilypiu LIEŽUVIU kritikuodama KITUS- juk dėl to, BUTKEVIČIUS ir n e p a j u t o , kaip iš " aukštybių" nukrito jis pats su visa SOCDEMŲ gauja i l g a m .

BLINKEVIČIUTĖS p i r m a s veiksmas;-

 BLINKEVIČIUTĖS  p i r m a s veiksmas;- portretas
TIKSLU r e a b i l i t u o t i SOCDEMŲ gaujos autoritetą BŪTINA a t s i s a k y t i / pašalinti iš gaujos / VISUS paslėptus k g e b i s t u s,kurie per 30 merų SUKOMPROMITAVO SOCDEMŲ gaują--ir antras veiksmas -n u t r a u k t i DVILYPĮ bendradarbiavimą su KONSERVATORIŲ savanaudžių- veltėdžių gauja.---KITAIP ir toliau socdemai liks politikos UŽRIBYJE

To Gija

To Gija portretas
Ar 200, ar net kokie 500 Eurų padidintos pensijos - ne čia esmė. Kas nors gali pazadeti ir 1000 skirti pensijoms, pasalpoms ir kt. Bet jas reikia paimti iš kylančios ekonomikos, o ne pazadeti. O čia dėl šios partijos kyla daug abejonių, nes į pirmininkus oretendavo auksinių saukstu herojus (tik nesakykit, kad ministras dėl to neatsakingas) ir ramiai ir tikrai sočiai stebėjausi iš Briuselio, kaip Lietuva valdo usuoti bebrai

Anonime

Anonime portretas
geriau eik miegot čia nesamonių nerašinėjęs.Kokia ji buvo teisinga jeigu niekad nepasisakė lemiamu momentu kai Lietuvoje vyko valdžios kvailystės?Reiškia ji yra dabartinės liberalios konservatorių valdžios sraigtelis ir ne daugiau.

Anonimas

Anonimas portretas
ji yra teisinga moteris politiku sutveje jos deka buvo pensininkams buvo padidintos pensijos atsizvelgian i faktiskai atdirbtus metus ivestas koeficijientas kai tuo tarpu Kubilius su Simonyte minde pensininkus ir dabar mindo

jojo

jojo portretas
su trim pazandem ir keturiais pagurkliais

juokinga

juokinga portretas
partija atsinaujina issirinkdama seno kirpimo politike, jai naudingu metu pakeitusia partijas, kad issilaikytu ministre. veliau kazkodel paskelbta beveik sventaja pensininku globeja. ji dar ir toliau sedes Europos parlamente, nes pinigai tai juk nepalyginamai didesni. ir jokiu netgi apynauju ideju is jos nebuvo girdeti. o jeigu saziningai ir atvirai pasakytu, ka jinai palaiko del lytiskumo, abortu, homo, laisvo zodzio varzyma ir panasiai, tai paskutiniai senoliai pabegtu ir rinkimuose partija nebesurinktu ir 5 procentu. ir tai butu sazininga, nes lavona atgaivinti pasiseka tik knygose ir filmuose, ir tai tas dazniausiai baigiasi blogai.

Blyn senmergė

Blyn senmergė portretas
Tie jos trylika šaunuolių Seime balsavo prieš Šeimos vertybes, nenustebsiu jei nubalsuos užgėjų santuokas.

Klpd. - Gijai ir kitiems

Klpd. - Gijai ir kitiems  portretas
Ką čia ,,buriat"? Kada Blinkevičiūtė ,,padidino pensijas"? Taigi ji su Paksu vyriausybėj taip ,,pavaldė" socialinę politiką, tai senjorams po pusmetį pensijos vėluodavo, o diskriminacinis dirbančiųjų pensininkų pensijų atėmimas iki šiol nėra kompensuotas. Kas per atminties sutrikimai jūsų galvose? Dimensija? Sklerozė? Ar brangiosios partijos zadanija čia visus klaidinti ir kelti šitos begėdės reitingus?Vėl norit dantis ant lentynos pasidėti?

Puiki socdeme,atsiprasant,

Puiki socdeme,atsiprasant, portretas
budama aa AMB socmine,dar 2004 geguze pasirase puses komandiruotpinigiu vogimo istatyma. Kartu su finmine Grybauskaite. Gal jau laikas atsaukti ta vogima,ar verslui dar negana,a,"socialdemokrate"!??

gedas

gedas portretas
Ta partija yra mirusi ir pirmininke mirtise jos neatgaivins

Gija

Gija portretas
Gera politikė V.Blinkevučiute.Jos dėka pensininkams buvo padidintos pensijos 200,-litu, kaip buvo ji socialinių reikalų ministrė.Pamiešote,labai greitai viską pamirštate.....Ją rinke žmonės neapsiriko ,tai geras žmogus, kuris siekę ne sau naudos o savo šaliai ir jos žmonėm.Aš labai norėjau kad ji bolotiruotusi prezidento rinkimuose, tikrai būčiau ją rinkusi ir agitavusi už ją balsuoti.Labai gerai, kad socdemai išsirinko ją partijos pirmininke ,saunuioliai, atsigaus partiją, tai galinga ir didelė partiją.

OB

OB portretas
Niekam neįdomios tikros socialdemokratai nes vertybes, visi renka aukštą, gražu ar dar kokį nors, arba kas daugiau pazades. Kol kas vienintelė partija, atsisukusi į valstybę, o ne į belaukianti manų iš dangaus rinkeja, yra konservatoriai. Todėl jie ir laimėjo šiuos rinkimus. Dalis rinkėjų, matyt, irgi to tikisi. Blinkeviciute turėtų prisiimti atsakomybę (juk visada buvo šios partijos svarbus asmuo), kai mus valdė taip vadinami "usuoti bebrai". Žmonėms tai atsibodo. Dabar jai reikia ne su konservatoriais kariauti ir juos kritikuoti, o atsikovoti rinkėjus iš valstieciu. O čia ne ra, kritiškai mąstanti rinkėjų dalis, čia daug laukiančių manos iš dangaus ar šiaip kokio gausybės rago, o nei manų, nei rago nėra. Yra ekonomikos dėsniai, kurių neapgausi. O tie, kas balsavo už konservatorius, tikrai dėl Blinkeviciutes už sicdemus nebalsuos. Taigi kad gausi tas pats Paluckas jiems :)

Klaustukas

Klaustukas portretas
Kažin,ar yra labiau nusibodusių už senelio su anūkėliu klaną ?

...

... portretas
kad jie jau baisesni už konservatorius

Komsomolcam ne

Komsomolcam ne portretas
šitie "andriukaičiai" nėra tikrieji socdemai o persidažę komunistai, žmonės tai žino ir nebalsuoja.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Kodėl klaustukas antraštėje? Todėl kad pelės lydere renkasi aštrianagę katę.

Kriu-kriu

Kriu-kriu portretas
Sėdinti Briuselyje su 10 štukyčių į nagelę, jau seniai nieko neveikianti tik gražiai pašnekanti parša-vedė, gelbės Lietuvą...nejuokinkite jūs geriau...

pasilygino su Europos

pasilygino su Europos  portretas
socialdemokratais :))) Ten matote ir jaunimas , balsuoja už socialdemokratiją:) Europoje yra kažkas panašaus į kairę politiką, socialistus, bet pas mus tai tik atskiesti komuniagos, o ne sodemai. Dar atgal prisiims kelis visiškus bebrus:(. Ir jaunimas ir tuo labiau senimas atsimena visą komuniagų raugą, diktatūrą, niekšybes. Aišku, " ačiū' ir už tiek ,kad gal atims kelis tūkstančius balsų iš kolxozo.

cirkas

cirkas portretas
Prieš rinkimus jie visada atsisuka į "paprastą žmogų", o po rinkimų nusisuka, t.y. rodo užpakalį:)

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel klausiat skaitytoju? Klaustukai kam oavadinime ? Abejojat rasiniu?

Tokie turi būti siekiai.

Tokie turi būti siekiai. portretas
Reikia kardinaliai keisti strategija ir tikrai atsisukti į Lietuvos žmogų ,gal tuomet ir pavyks laimėti rinkimuose.

Galerijos

Daugiau straipsnių