Po prezidento įtarimų dėl sulėtintų skiepijimo tempų rėžė: šis bailys tikrai peržengė ribą

Grįžti į straipsnį

melas

melas portretas
Bailys būtų bijojęs pasakyti tiesą viešai .Puiku ,nes taip ir buvo.

idomu

idomu portretas
Ar ne šitas "psichiatras" figuravo Garliavos įvykių bei Švėkšnos vaikų globos namų vaikų išnaudojimo ( ta prasme- būtent ta) istorijose?

Anonimas

Anonimas portretas
Ko tie Shvabo-Soroso gyvuliai nepasidalina. Gal jau milijardiai isisavinti tai pradejo ziurkes tarpusavyje estis. Stipkit lietuvos teritorijos prakeikti isgamos. Mes jusu NEKENCIAM.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Marmaliniams nuodams mūsų organizmui sakome ir sakysime NE tol, kol SAM neprisiims atsakomybės po vakcinacijos pasekmių. Tegul išsigimėliai globalistai paspringsta nuo tų skiepų.

Anonimas

Anonimas portretas
gal ponas degėla pasakys kur ta gerovės valstybė ? ar ji tik saujelei išrinktųjų

Anonimas

Anonimas portretas
geriau boba sukiaušais, nei vyras bekiaušis...

Pedofilų gaujos atstovo kliedėsiai

Pedofilų gaujos atstovo kliedėsiai portretas
Šitas šiukšlė juk tas pats valdžiažmogių kišeninis psichiatras kuris neigė pedofiliją Garliavos byloje. Trys lavonai yra bet pedofilijos nėra, netgi Grybošenko bijojo šitos iškrypėlių sėdinčių VSD, STT ir prokuratūroje gaujos. Ir tokie jo žodžiai yra viešo asmens įžeidimas, prezidentas turi galimybę kreiptis į teismą.

Šitas

Šitas portretas
"tautos"išrinktasis yra absoliutus idiotas.

Zita

Zita portretas
Šitas seimo narys daro gėdą medikų visuomenei.Kaip dar tokios profesijos.Matome kokie žmonės dirba seime.Kaip reikia neturėti proto,kad šitaip atsiliepti apie gerbiamą tautos išrinktą prezidentą.Jums prezidente stiprybės.

Čiepo efektas

Čiepo efektas portretas
Matos psichiatrui pašalinis dozės poveikis, trečia susileis gal jau ir su šautuvu stovės prie prezidentūros, kvailesnis už veryganą, tipinis mobingo sektos atstovas kuris barška per maksimos radija kas 5 minutes ne už dyką už n +1 milijonų skirtų saviems įtakotukams. Taip Nausėda ir ne geriausia kas galėjo nutikti, bet bent jau žmonių neskirsto

Manau

Manau portretas
Kad šitam vadinamam gydytojui psichiatrui reikalinga skubi pagalba,jo smegenėlės užkaito nuo lbgt iškrypėlių pamaloninimo.Argi toks gali dar kritikuoti Prezidentą,mat tai šutvei nepatinka,kad Prezidentas nesilanksto ir nešoka pagal jų dūdelę.Ši valdžia griauna mūsų Lietuvių dorovę,mus niekina,grasina.O pastaruoju metu mus tiesiog žudo su tomis vakcinomis,su apribojimais net ir į vaistines negalima įeiti.Argi čia normalu.Taip pritariu Signatarams Butkevičiui,Vaišvilai,kad referendumas būtinas,nes mes tuojau negalėsime be leidimo kvepuoti.Dabar yra pasibaisėtina padėtis ir tai daro tik keliatas asmenų valdžioje.Jie privalės atsakyti už savo veiksmus.

mano vardas

mano vardas portretas
Nežinau kas tas Slušnys ir žinoti nenoriu...bet Prezidentas po tokių "pamąstymų" šviesos greičiu juda link apkaltos, gali būti antras nušalintas po Pakso, bet kokia gėda bus - jis bus tik antras.....

kaunietė mano ,

kaunietė mano , portretas
na negaliu matyti ir klausytis šito didelio žiauraus ir nekultūringo žmogaus .Kažkas negerai su šito psichiatro psichika ,visada susireikšminęs ir netaktiškas .Manau išsimokslinusiam gydytojui būtų velniška gėda taip kalbėti apie Lietuvos respublikos Prezidentą ,o jis persisunkęs konservų neapykanta tiek gerb.Prezidentui ,tiek visiems lietuviams ,kurie nemasto ir nesielgia taip kaip konservų šutvė .Gėda Slušniui ,o juk psichiatras turėtų būti taktiškas ,malonus ir gerbiantis žmones .

Taigi

Taigi  portretas
Po šimts, iki šiol dar nei vienas Lietuvos Prezidentas nebuvo išvadintas bailiu.

ohoho!

ohoho! portretas
Pasigirdo balsas iš kloakos. Moralizuoja asmuo, ne tik išgarsėjęs Garliavos košmaro metu, tačiau vėliau ir pats viešai prisipažinęs, kad nuslėpė nepilnamečių seksualinio išnaudojimo atvejus buvusioje darbovietėje.

Zydas

Zydas portretas
O 0 Boba jau pasiskiepijo ?

Jonas

Jonas portretas
Prezidentas labai kiršina tautà ir labai rūpinasi tik savo reitingais,o neLietuvos źmonėmis.Nė karto negirdėjau ,kad prezidentas paprašytû tautos pasiskiepyti o tik puola ministrà Dulkį,nors šis ministras dirba nuoširdžiai .

OHO

OHO portretas
Pasirodo, kad psichiatrą ir seimo narį labai veikia mėnulio pilnatis. O gal atidirbant už šiltą seimo nario kėdę, reikia patapti paskutiniu chamu su aukštuoju išsilavinimu? Puikus pavyzdys patyčių gerbėjams.

tikras lietuvis

tikras lietuvis portretas
Visai nusišnekėjo. Lauk iš seimo.

Dabar Lineli

Dabar Lineli portretas
Tu nusizudysi

Nausiedenc

Nausiedenc portretas
Tsakant, palei tautosaką, kaip ten tam aukštam ar gražiam... serpom po jajcam ! :-D Šaunuolis Slušnys ! Dabar lokit iki užkimimo visos terbakrauskio davatkos ! :-DDD

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl tokios baisios nemandagios kalbos? Nes konservatorių rinkėjos tik taip ir mąsto. "Dėl atšilstančio vandenyno Rusijos nafta, gamtinės dujos ir kasybos įmonės tapo pelningesnės, sumažėjo tiekimo ir produktų pristatymo išlaidos. Rusijos kompanijos „Novatek“, „Total of France“, Kinijos CNPC ir kitų investuotojų milijardų dolerių vertės bendra įmonė dabar eksportuoja apie 5 procentus visų suskystintų gamtinių dujų, parduodamų visame pasaulyje iš tirpstančio Arkties vandenyno“. Skubiai praneškite patriarchui Landsbergiui. Negalima leisti, kad Rusija čia gautų naudos. Skubiai gerbiamasis Landsbergis ir konservatorius renkančios fašistuojančios bobikės turi nusimauti apatinius ir pūsti, kad klimatas atvėstų. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Dar viena apgailėtina

Dar viena apgailėtina portretas
TV šou žvaigžde atsirado los ant visu ir visur . Pavilioniu būdamas . Pasirinko Prezidenta užgaut , ir kaip fainai kad jus pikstates , bet kaip apgailėtina ir žema , per tokius kaip jus iš 45 neišlendam .

Pranas

Pranas portretas
Sunys loja o karavanas eina! Prezidenta isrinko tauta o ne slusnys!

Šlikštesnio

Šlikštesnio portretas
Politiko nesu matęs , ant neapykantos pijaras pastatytas . Prieš tankus jis krūtine stovėjo melagis. O kad teisybe sako gerai senai itarineju kad tyčia naudojatės virusu o dabar faktas. Viena galvot kita nepaskutinio žodį išgirst.

Prezidentas kalba tiesa

 Prezidentas kalba tiesa  portretas
Kodėl jis turi kentėti nuo koncervarorių nesamonių kurie prievartauja tauta

Danutė

Danutė portretas
Turim prezidentą, kuris.yra intrigandas ir tautos kiršintojam. Buvę prezidentai buvo korektiški ir išlaikyti ypač Grybauskaitė,, kuri niekada nekomentuodavo kitų politikų ir žurnalistų pasisakymų jos atžvilgiu.

Ką gi

Ką gi portretas
šitas ponėkas pademonstravo savo "išsilavinimą ir kultūrą", toks tik konservatoriams ir tinkamas, ir reikalingas. Tikras psichas....

Jeigu Prezidentas taip sako,

Jeigu Prezidentas taip sako, portretas
tikriausia , turi daugiau informacijos apie tai negu visi kiti Lietuvos piliečiai . Akivaizdu ,kokia ,,kitokia politinė kultūra,, dabartinių valdančiųjų !

JOMA

JOMA portretas
KOMENTATORIUS TIKRAI REIKIA PAS GYDYTOJUS PATIKRITI PSHO SVEIKATĄ NES GALI RAŠYTI TOKIAS NESĄMONESTIK PILNI DAUNAI ARBA BUDULIAI

NE SEIMAS,O SAVUJU SUEIGA

NE SEIMAS,O SAVUJU SUEIGA portretas
VA SITOKIE ZMOGELIAI,BE JOKIOS KULTUROS ATSTOVAUJA SEIME TAUTA.. Tai ko noreti is sitokio seimo,jei jame visai nesilaikoma jokios pagarbos net Prezidentui,tai ka bekalbeti apie paprasto zmogaus problemas,kurios turetu buti sprendziamos seime/aisku visos tautos mastu/ Sis seimas juokina tauta savo issidirbinejimais-i ka buvo panasu Kauno paradas itemptu darbo metu,po baisios pandemijos.Siam seimui eilinis zmogus yra laikomas nieko vietoje,o vis sukaliojamasi seime apie mazaver cius reikaliukus.

Panašu

Panašu  portretas
psichiatrui reikia medikų pagalbos , o kaip žmogui , manau jau niekas nepadės . Konservatorių dugnas jau pramuštas . O Slušnio " pasisakymas " man tik dar kartą parodė kas yra tautos kiršintojai .

Kaunietė.

Kaunietė. portretas
PAVYDUOLIAI . Prezidentas tikrai aukštas , gražus ir PROTINGAS. Balsavau ir jeigu reikės vėl balsuosiu už prezidentą G. NAUSĖDĄ. O jus pavydėkit.

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
p.Prezidente, patarėjus ir padėjėjus reikia rinktis pačiam. Kada parenka žmona, nėra ko norėti, kad valstybės Vadovo išmintis pleventų aukščiau prisvilusios virtuvės kvapų lygio.

na jis juk VAIKU PSICHAS

na jis juk VAIKU PSICHAS portretas
ko is jo noret ... anis durnas nuo gimimo....

Nulis

Nulis portretas
Oi slusny kurgi tu leki!?Kaip su pimpiu per sniuki,nigerai pasielgei.Gausi dabar nuo bobos prezydento.Oi gausi…

Joooo.....

Joooo..... portretas
Man rodos, kad Slušnys peržengė visas padorumo ribas, tokiais žodžiais kalbėdamas apie prezidentą ir jo žmoną. Ir čia tas žmogus, kuris nuolat visur kalbėjo apie patyčias mokykloje, visuomenėje ir pan. Tai kaip pavadinti šias jo kalbas? Gali kažkas nepatikti, ką prezidentas pasakė , bet diskusija turi būti konstruktyvi, kritika turi būti konstruktyvi, o čia Slušnys kalba kaip įsižeidęs 6 metų berniukas ir sako viską, ką tik moka, kad tik kuo skaudžiau įgeltų. Nepatinka man šis prezidentas, bet pagarba TURI būti visur ir visiems. Reakcijos 9 Atsakyti Tomas Kaktusas Kleiza 22.10.2021 17:44:23

Ir vėl Aš manau :)))

Ir vėl Aš manau :)))  portretas
Kvailas per visą pilvą :))) Tam ir yra SAM ministras Dulkys , kad " važinėtų ir agituotų " !!! Ministro rūpestis vakcinavimas !!!! O ne prezidento !!!! Prezidentas net negalėtų to daryti !!! Siaubas kiek kvailių - bemokslių , nesuvokiančių kaip valdoma valstybė tarp liberkonservatų , matyt psichiatras jiems ir rašo :)))

Na nieko sau pasisakymas , pono konservatoriaus Slušnio

Na nieko sau  pasisakymas , pono konservatoriaus Slušnio  portretas
šis , išrinktas pagal sąrašą drįsta kalbėti patyčių kalba apie prezidentą , kurį rinko Lietuvos tauta ? Aš seniai stebiu pono pasisakymus , kurie darosi atvirai įžeidinėjantys-pasityčiojantys . O labiausiai mane nustebino ir papiktino , pono konservatoriaus Slušnio kalba seime " agituojant " priimti narkotikų dekriminilizavimą !!!! Psichiatras , nežino kas yra priklausomybės ? Nežino kaip žmonės nepajėgia iš jų išsivaduoti ? Klaiku , ponai konservatoriai , mano galva ribą peržengėte jūs , dar būdami seimo opozicija " valstiečiams " . Tokių patyčių , dergimo , kiršinimo aš nebuvau girdėjęs . O tai ką dabar " kalba " Slušnys darosi atgrasu net klausytis . Kiršintojų partijūkštė , įžūlių cinikų .....Be pagarbos žmogui .

AŠ manau tik taip.

AŠ manau tik taip. portretas
Prezidente, ar pačiam ne gėda šitaip neturėti nuomonės? Išsyk ,kad reikia paskiepyti iki ... o po to per daug spaudžia. Manau Prezidentūroje nemažai tarnautojų, padėjėjų ,patarėjų ir šitaip nusišnekėti ... Galėjo važineti po miestelius ir kaimus prezidentūra ir raginti vakcinuotis. Dulkys važinėjo, bet keli seniai prasigėrę užsipuolė kai sustojo su jais ministras pasikalbėti. Rodė per TV. Gėda ne ti Prezidentui , bet ir Lietuvai turint toki Prezidentą.

tu

tu portretas
> Jei gėda, tai išsivemk sau į beretę.

O man

O man portretas
Gėda už prezidentą. Pirmas toks vadovas, kuris visus kiršina.

pilietis

pilietis portretas
Manau šis Prezidentas , pats prasčiausias koks buvo pas mus . Pats sveikinimus maršistams-antivakseriams siunčia, o po to verkšlena , kad "kažkas"trukdo skiepyti. Gal geriau greičiau pabaigtų šią kadenciją ir "į krūmus", o ne antrosios užsigeidęs lauktų...

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Kiek pamenu šis veikėjas sistemingai figuruodavo vaikų išnaudojimo istorijose, ką ten Švėkšnos vaikų globos namuose lesinėjo?

Na

Na portretas
nesu didelis prezidento gerbėjas,bet konservai tau seniai peržengė ribas,vos tik koks sąrašinis patenka į seimą,tuoj patampa dideliu "politiku" ir užsikrečia konservatorių bacila,tyčiotis,pašiepti,menkinti kitus, tą senelio pradėtą tradiciją sėkmingai tęsia anūkėlis,šimonytė,kubilius ir kt. (sąmoningai rašauiš mažosios raidės), tapai tos partijos nariu,matyt raip privaloma elgtis

taigi

taigi portretas
Veikėjas liūdnai pagarsėjęs vaikų išnaudojimo istorijoje, slidus padaras, o už jo įtakingų iškrypėlių šaika, gal todėl toks drąsus.

Rinkeja

Rinkeja portretas
Kada Prezidentas susipras , kad si vadinama valdzia jau perzenge visoas padorumo ir supratimo ribas

GGG

GGG portretas
Jus pagalvokit kas mes esam, tokiems "slušniams" jeigu turime savo nuomone kuri prieštarauja konservų įdėjoms ir tikslams. Jeigu prezidenta sugeba taip pažeminti...

Rinkejas

Rinkejas portretas
As senai sakiau,kad Prezidentas ko greiciau turi paleisti eima,nes jam kakos ir kakos i kiseniu,stai ir prasidejo suvaikejusiu Seimo nariu juodinimas Prezidenta,kuri rinko visa tauta ir juodina ne tik Prezidenta,bet ir mus Lietuvos rinkejus.

Anonimas

Anonimas portretas
Tokio Prezidento vieta sėdėti užpečkyje, o ne važinėjant po Europą blūdyti nesąmones.

taip

taip portretas
lgbt pridurkai su socberg saika valdziagyviu bei seimo pridurku galia bando susukt przidentui smegenis kurios nuo polititampos bei svabreikalavimu praranda kontrole ir tampa aklas tautos reikalavimams o povilionis su saika ir nori ji pakeist anukeliu kuri bus lengva valdyt kad galutynai susidorot su tauta ir neveltui Karzygys /karo zvalgyba/ pastebejo kad prezidenta reikia palaikyt nes gali isiremint grinai ju valdomas MASTYKIT===

Geriau boba su kiausais ,nei senis be kiausu

Geriau boba su kiausais ,nei senis be kiausu portretas
Teisybe pasake

Romas

Romas portretas
taip, taip, taaaip "mūsų"prezidentas pats "matė", kaip atvykstančius skiepytis žmones,kaip kokius imigrantus nepaskiepytus apgręždavo atgal, ypač vasarą ...

gal ir teisingai pasake vaiku Psichiatras Slusnys

gal ir teisingai pasake vaiku  Psichiatras Slusnys portretas
tik debilas turintis vaiko protely galejo sutikt dirbt ,,, vardan tos lietuvos ,,, su konservat iskrypeliu LGBTisytu sukurptu seimu ir vyriausybe ,,, Nuormalus Prezidentas butu jau senu senovei pareiskes nepasitikejima vyriausybe ir seimu , ir pareikalaves is naujo kurt vyriausybe ir nauju rinkimu....

Vita

Vita portretas
Kokia gėda tokiam seimo nariui, jau nebežino, kas esą, gėda konservatorių partijai, turint tokį partijos atstovą, net skaitant gėda prieš isrinkta tautos prezidentą,

pipiec.... LGBT Psichas apsiko Prezidenta

pipiec.... LGBT Psichas apsiko Prezidenta  portretas
skystai nuo galvos iki koju ...... Prezidenta sulygino su 9 metu mazvaikio protely turinciu vaiku.....

Kantrybės , valdantieji ir jų gerbėjai ,

Kantrybės , valdantieji ir jų gerbėjai , portretas
nes Premjerė sakė,kad per kitus rinkimus išsirinksite ką norėsite : taigi ir kitą Prezidentą . CHAMIZMAS iš Seimo narių pusės -prasta pamoka visuomenei .! Nuo pralaimėjo Prezidento rinkimuose dienos konservatoriai griežia dantimis net ir sunkiu metu šaliai .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
perduokit linui slusniui kad jis dalinai teisus , o dėl vakcinacijos tai galiu pasakyti tiek kad ji buvo vykdoma labai blogai , jei netiki slysny tai pasiskaičiuok jei tai moki daryti

Slušnys

Slušnys portretas
iš beždžionės kilęs. Kam kam, o jam patylėt.

klausimėlis

klausimėlis portretas
O žiema Lietuvoje dabar (ne)ateis su Nausėdos palaiminimu ar be?

Slušny nejau tave mama pagimdė?

Slušny nejau tave mama pagimdė? portretas
Slušny pasirodo tu psichologas tik vaikus paauklėti .Pats atėjo į politika jos neišmanydamas ir vėjus kelia ,nes konservų pakalikas yra .PREZIDENTAS TIESA SAKO IR ŽMONIŲ DAUGUMA ATSTOVAUJA.

Morgana

Morgana  portretas
Na tokie žodžiai garbės nedaro. Ką norėti iš eilinio piliečio net politikai neturi emocinio intelekto. Blogai Lietuvai rietenos

Galerijos

Daugiau straipsnių