Politikai nesutaria, kurį laisvadienį galėtų pakeisti Sausio 13-oji

Grįžti į straipsnį

Susikiškit

Susikiškit portretas
Tą 13, kur nesueina.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Sausio 13 dieną reikia gedėti dėl žuvusių žmonių už mūsų LAISVĘ ,o ne švesti.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Taip panaikinti reikia Gegužės 1-ąją arba Jonines, viena buvusi sovietinė, kita pagoniška, per Gegužės 1-osios niekas nešvenčia išskyrus socdemų aktyvistus, o Joninės pagėrimų šventė, šiaip jau šventinių dienų dauginti nereikėtų, geriau atostogas prailginti.

EDV

EDV portretas
Aš siūlau naikinti visas "šventes" per kurias lakama: Joninės, Žolinės..., o gegužės 1 tuo labiau, nes šią dieną reikia dirbt dvigubai geriau. Sausio 13 reikia švęst, nors būna labai šalta.

pensininkė

pensininkė portretas
gėriausiai tiktų panaikinti Jonines kuo tie Jonai geresni už kitus kad jiems šventė ir toks garbinimas išmesti tą šventiną dieną o be to ir tų valstybinių dienų yra be galo daug užtektų mažiau o kovo 8-ąją padaryti švente nes yra tarptautinė moters diena ir švenčia beveik visos tautos bet mūsų valdžia motyvuoja kad sovietinė šventė o gal visai negerbia moterų kad net vienos dienos neskiria moterims matyt paseno seimūnai ir moterys nebedomina kad nori senelių dienos

Kopustas.

Kopustas. portretas
Och, va cia tai Darbas Seimunams, jie gi daugiau niekam ir netinkami kaip, kad Snarglinius Kamuoliukus Tarp Pirstu Rutuliuot.., cha..., cha..., cha...

aš portretas
Man visai nereikalingos Joninės.Jeigu švenčiam viena vardadienį tai ko prastesnės Petrinės arba Stasinės.O kiek moteriškų vardadienių yra,tai šveskime visus arba nei vieno.

na bet kokiu atveju

na  bet kokiu  atveju   portretas
sausio 13 d turi islikt ,kaip valstybingumo ,nepriklausomybes praradimo ir tautos genocido pradzios diena

K

K portretas
Nacher ji isvis reikalinga

Galerijos

Daugiau straipsnių