Politikai skeptiškai vertina TOK rekomendaciją dėl rusų atletų neutralaus statuso

Grįžti į straipsnį

o prie

o prie portretas
ko čia politikai ir sportas ................. tai gal ir Olimpiadą atidės kokiam penkmečiui , vaivorykštės laukdami

Skeptiškai

Skeptiškai portretas
Prezidentas tai liūdi, o ką reiškia skeptiškai? Gal geriau kaip Pavilonis moko - kovokite, rėkite, švilpkite, keikite, rašykite, agituokite, nervuokite, melskitės, gerkite, rūkykite, pagaliau nusižudykite ...

Kirvis

Kirvis portretas
Kazin kokia sumele kremliaus issigimeliai galimai pervede i TOK?

idomu

idomu portretas
> nuomonė. Kokia jūsų nuomonė apie milijonus nužudytų žmonių Vietname, Korėjoje, Kombodžoje, Somali, Jemene, Grenadoje, Eritrėjoje, Libijoje, Irake...?

manau

manau portretas
Sporto turistų sapalionės TOK neįdomios.

nuomonė

nuomonė portretas
Baisu,kiek jau žuvo Ukrainos atletų,o kaip rašo,ruzų sportininkai prisidėjo irgi prie ukrainiečių žudymų,tai apie kokį čia sportą kalba, turi praeiti daugubė metų po tokių teroristės veiksmų,kad kur nors jie dalyvautų.

Ponas Algirdai....

Ponas Algirdai.... portretas
Nuo tavęs labai aiškiai sklinda šlykštus nacionalistinis kvapas. Laikykis toliau nuo sporto ir kultūros. Toms dviems sritims nacionalizmas ir politika ne pakeliui.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Beveik visi Rusijos olimpiečiai , dabartiniu metu , esti CENTRINIO ARMIJOS KLUBO KARIŠKIAI KAPITONAI , MAJORAI IR NET PULKININKAI , o TOK prezidentas nuolankus rusijos tarnas , ir nuolatinis svečias pas TOK fechtavimo federacijos pirmininką RUSĄ .

DAR VIENA VIŠTA

DAR VIENA VIŠTA portretas
Kuri geriau patylėtų nei kištų nosį, kur neišmano nieko. Savo purviną politiką įsikišk į tam tikrą vietą ir nepurvink garbingo sporto.

Galerijos

Daugiau straipsnių