Politologai kritikuoja Vyriausybės komunikaciją – pasigenda logiškumo ir elementarios empatijos

Grįžti į straipsnį

dėl visapusiškai SUNKAUS -b l o g o charakterio

 dėl  visapusiškai SUNKAUS -b l o g o charakterio  portretas
ŠIMONYTĖ liko s e n m e r g e--nesiteikė su ja kurti ŠEIMOS nei vienas n o r m a l u s VYRAS.--o juk ŠEIMA , tai m a ž a VALSTYBĖS lastelė--ji net NEGEBA to pasiekti--tai apie Vyriausybės valdymą nėra ko ir kalbėti.

nnnnnnnnnn

nnnnnnnnnn portretas
Šiaip tai viskas labai paprasta; KAI PRARANDI TADA IR ĮVERTINI. Nebūtu šiandienos, nežinotuk kaip buvo gerai kai valdė anie.. Gali viską įvertinti ir palyginti.

Koziol \\\\\.../////

Koziol   \\\\\...///// portretas
Ko norėti,vien ....ytės.O iš senmegių nieko nepeši.

Dar

Dar portretas
Dar nebuvo tokios beprošių lietuvoi

Logika

Logika portretas
Neatsiejama nuo protinių galimybių ir bendrųjų gebėjimų bei kompetencijos,todėl jos negali būti,jei kitos dedamosios absoliutūs nuliai.Būdami opozicijoje,užsiiminėjo demagogija,o tam praktiškai reikalingas tik ležuvis.Kitas reikalas kai reikia firmuoti ir priimti sprendimus,bei valdyti procesus.Čia jau reikia proto ir supratimo ir ne vien seksualinių mažumų klausimais.

VAKCINATORIAMS

VAKCINATORIAMS portretas
Это регламентировано Нюрнбергским кодексом в 1947 году, после дела нацистских врачей – преступников, и Хельсинской декларацией. Поэтому, когда говорит, что у нас введут обязательную вакцинацию и всех заставят вакцинироваться – это невозможно. Это будет нарушением международного законодательства".

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI portretas
paskaičiuokim jų darbus-narkotikų legalizacija,alkoholio suvaržymų pašalinimas,iškrypimų propoganda,stambulo konvencija,lenkų kalbos darymas valstybine,cenzūros ivedimas komentaruose,balso teisės davimas nepiliečiams.ir t.t ir t.t.tai yra lietuvių GENOCIDAS.į išnaikintų lietuvių vietą keliami arabai,ukrainiečiai,baltarusiai,negrai.

Leo

Leo portretas
Žmogaus emocijos siejamos su mąstymu, įsitikinimais bei troškimais, todėl empatija pasižymintys žmonės paprastai gali tiksliau apibūdinti kito žmogaus minčių kryptį ir nusiteikimą (nuotaiką). Empatija nėra įgimta, ją reikia išugdyti.[1] Empatijos priešingybė – egocentriškumas.[1]

Justas

Justas portretas
Jau ko vertas vien zemes ukio ministras! Liaudi tokius vadina arogantiskais shikniais Ministerijoj juo visi pakraupe, juo ir jo nersenciu roku

žmogus su STAČIOKIŠKA laikysena

žmogus su  STAČIOKIŠKA  laikysena portretas
negali n o r m a l i a i vadovauti bet kokiam k o l e k t y v u i , o vyriausybei juo labiau;--tai parodo ,koks vyksta n e a p i b r ė š t a s CHAOSAS šios vyriausybės 5 mėnesių darbe,-n ė r a NUOSEKLUMO, sprendimai nekokybiški ir NEDALYKIŠKI -paskęsta s m u l k m e n o s e , ESMĘ pamato gerokai pavėluotai, todėl kuriamas vyriausybės darbe BALAGANAS, pastovia klaidinami VERSLININKAI, daug n e ž i n o m y b ė s ir neapibrėštumo , organizuojant verslą ir t.t.---vyriausybė sudaryta iš ATSITIKTINIŲ asmenų , kurie neturi ne tik jokio s u p r a t i m o , bet ir nedemonstruoja ATSAKOMYBĖS--m a t o m e ,kuo toliau , tuo vyriausybėje BALAGANAS d i d ė j a , neatsiejamai d i d ė j a ir ŽALA šalies gyvenimui.

Galerijos

Daugiau straipsnių