Politologai: S. Skvernelio partijos perspektyvas parodys „pirmasis krikštas“ Savivaldos rinkimuose

Grįžti į straipsnį

iki to laiko

iki to laiko portretas
nukris visų kaukės ir rinkėjai kiš juos į kartuves.

J.K.

J.K. portretas
Pasirinkimas sekančiuose rinkimuose bus įvairus kiekvienam pagal jų norus,jei einat bslsuoti ,pasiskaitykite partijų programas,ir už kuria balsuosit yra programų pipulistinių kurių niekaip neigyvendins.

Senjora

Senjora portretas
O ko čia stebėtis,juk dabartinė prorūsiška,fašistinę valdžia,kaip ivardinat pakeis diktatūrinė,jūsų norai pagal teisę.,rinktis.

kauniete

kauniete portretas
Ale šitaip susišiko mentas su tuo pavadinimu Vardan lietuvos kad reikia visiškam durniui buti kad patykėti tos šutvės apgavyste Ir kuo toliau tuo labiau Skvernui stogas važiuoja Jis jau kalba kaip lansbergienė MANO LIETUVA O Skvernas LIETUVA MANO RANKOSE

Turiu tik vieną palinkėjimą

Turiu tik vieną palinkėjimą  portretas
politiniams išdavikams-perbėgėliams , linkiu politinio žlugimo . Tokių personų neturi būti nei miestų, nei valstybės valdyme . Atvėskite .

O

O  portretas
Atėjo naujas Mesijas.

Na jau Klaipėdoj

Na jau Klaipėdoj  portretas
tai jiems jokių šansų. Žmonės pasipiktinę tais kurie su viena partija atėjo į tarybą o va dabar metę senuosius perbėgo pas šitą politinio UABo kūrėją.Jeigu jau tokie tie nauji nariai - perbėgėliai garbingi tai tegul sulig diena kai atsisako juos pasodinusios į valdžią partijos, tegul atsisako ir miesto tarybos nario mandato. Alee neee..Toliau sėdi miesto valdžioje ir dirba naujam vadui nors jau nepriklauso partijai dėl kurios žmonės juos būtent ir išrinko.Tfu apgavikai be sąžinės

Anonimas

Anonimas portretas
DDDD DEbilai

nu

nu portretas
Skvernelio perspektyvas jau parode prezidento rinkimai.

Skvernas nieko nepritrauke??tai visokie niekalai

Skvernas nieko nepritrauke??tai visokie niekalai portretas
Atsliauze is kitu gauju,galvodami apie savo geresni gerbuvi??

Kirminas

Kirminas portretas
Kažkada seniai seniai kai žmonęs užkniso LDDP ir TS-LKD žmonės išrinko klounus su Valisku priešakį kas gavosi tai manau dabar bus na ne ką geriau.Buvusių nebūna.Žmonės Lietuvoje darbo bitės su kasdien vis blogiau ir blogiau gyveną tik iliuzijos apie demokratiją ir teisybę liko draudimų ir prievolių per aksi gyvenimu nėra kada džiaugtis už saulėlydį teks tuoj susimokėti jai nepajėgsi tai saulėtekio nepamatysį.Nesvarbu kas valdys.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas manote,kad S.Skvernelis yra visų Lietuvos blogybių tęsinys,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikit S.Skverneliu,spaudžiam ŽALIĄ.

Galerijos

Daugiau straipsnių