Politologas: jei taip ir toliau, Lietuva išsivaikščios

Grįžti į straipsnį

MANAU

MANAU portretas
,,, JEIGU seime dirbantys nesupranta kaip atlikti savo DARBA ,jei turi palikti seima.,Kadangi tai neismaneliu burys traukiantis saly y nezinia .

    portretas
Julius VESELKA: „Mano galva, Lietuvoje reikėtų įvesti diktatūrą 50-ties metų laikotarpiui. Va tada čia tikrai būtų tvarka. Tiktai nežinau, kur galima būtų rasti ryžtingų žmonių, kurie nebijotų prisiimti asmeninę atsakomybę, taikant pačias griežčiausias priemones, ir apvalytų Lietuvą nuo padugnių, valdančių valstybę!..“.

Ses

Ses portretas
Kai valde 26 metus ponai socdemai,konservatoriai,ka jus niekas net kojos nekele is Lietuvos.Jei zinotumet kaip vargo sios partijos,bande visus itikinti,kad nors pasisveciuoti vaziuotu,bet kur tau sedejo visi ne krust.O dabar atejo karbauskis ,kad pradejo visi tik vaziuoti,tik vaziuoti,sako ,kad jis nori,kad snapso negertum,kad blaivus butum,kur tai matyta,nori ,,kad tauta blaivi butu,ot jei jie butu tai ir darbe gerti galetum.vel visi sedetu ne krust.

Anonimas

Anonimas portretas
Cemodanas jau sukrautas - isvaziuoju ant visam. Sudie lietuviski valdzios VAGYS. Briuselio siunciami socialiniai parazitai, piderai ir savi degeneratai jums brangesni negu lietuviai. UZSIPISKIT KURVOS.

ha

ha portretas
Kodėl jūs matote iškreiptai

Galerijos

Daugiau straipsnių