Politologas: A. Lukašenkos žinutė skirta pateisinti rusų kariuomenės buvimą

Grįžti į straipsnį

deinis

deinis portretas
Man pradeda rodytis ,kad ne Lukašenka turi teisintis o turi nustoti svetimi ardyti valstybės tvarką ir nereikės teisintis ,kad kapitalistai nori sužlugdyti Belarusija aišku ,nes ji prekiauja su 94 valstybėmis ,bet kokia nauda mums

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Netik Rusijos, bet ir Kinijos kariuomenės,čia jau jų reikalas

>kodel jiems

>kodel jiems portretas
Kokia dar rusija, kokia dar "senoji rusija"??? Tokia valstybe, kaip rusija, gyvuoja maziau nei 300 metu. Nebuvo tokios valstybes ir greit nebebus vel... Cha cha cha... Eik pedofilui i pilva pabuciuok.

ar patys baltarusiai

ar patys baltarusiai portretas
supranta kad sitas zasrancas tarakonas prakniso ju sali rusijai per 26 m? Jie patys jau nei savo krumu nebeturi kur pakakot galetu.

Čiubaka

Čiubaka portretas
*pataisau, jiems ir matyt nereikia, užtenka išgirsti

Čiubaka

Čiubaka portretas
beretiniai jankių subinlaižiai pradeda viduriuoti pamatę Rusijos kareivius

Nuo kada Putino banditams reikia kokių nors pateisinimų?

Nuo kada Putino banditams reikia kokių nors pateisinimų? portretas
??????????????

nordland

nordland portretas
ka tokie mulkiai, kaip tas cesnakas, veikia karo akademijoje ? jis ten gal propaganda desto ?

Kodėl jiems

Kodėl jiems portretas
reikia pateisinti? Taigi jau seniai sudaryta Sandraugos sutartis ir tokie reikalai bei reakcijos į galimas grėsmes iš užsienio, surašyti juodu ant balto. Ką jūs žinot, gal toje sutartyje net numatyta ,,automatinis" Baltarusijos įstojimas į Rusijos federaciją? Ką neleisit? Nurodysit kad negalima?,,Senoji Rusia" visada buvo Rusijos dalis ir kad dabar ja nėra, tai tik valstybinių politikų reikalas

ane?

ane? portretas
Lietuva daug teisinasi dėl Bundesvero kariuomenės dalių, ar JAV karių buvimo?. Tai ir Baltarusijai nėra ko teisintis dėl to, kad jos teritorijoje laikinai randasi sąjunginės valstybės kariuomenės daliniai.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Prieš ką tą kariuomenė gali Rusija įvęsti.Prieš taikus žmones,moteris,vaikus.Tegu Putinas žiūri,kad jam tas pats gresia kaip Lukošenkai.Rodė kaip klastojo rinkimus bobulkos kišdamos į urnas biuletenius glėbiais.

PLEPTOLOGE Cesnakai --rusijos kariuomenes pagal rusijos -

PLEPTOLOGE Cesnakai   --rusijos  kariuomenes pagal rusijos - portretas
--baltarusijos bendros gynybos konfesija sutarty yra tiek kiek siuo metu jos turi ten but , jei prireiks rusija bet kokiu metu [pagal bendra sutarty ] gali yvest tiek kiek nores... ta paty gali daryt ir baltarusija .... taip kad Lukasenkai nereikia ir nera jokios prasmes ,,teisint...pateisint,,, rusijos kariuomenes buvima baltarusijos teritorijoj.....

Bulbiasenkos karinis laipsnis yra Generalisimus,

Bulbiasenkos karinis laipsnis yra Generalisimus, portretas
laipsnis dar turetas Stalino po karo, ir Can Kai Si. Ar tikrai manote, kad bulba yra adekvatus?

Anonimas

Anonimas portretas
Manau, sulauksim karinio konflikto. Nepavyko Vakarams Lukašenkos nuversti trijų bobų internetinės revoliucijos pagalba, bandys, aišku, ir kitus būdus. Padėtis labai primena antro Pasaulinio karo išvakares. Už virvučių tampomų šuniukų, kaip ir tada, yra pakankamai. O čia dar neapsakomi Rusijos gamtos turtai, į kuriuos jau seniai varvina seilę visas Vakarų pasaulis....Seniai būtų užsigrobę, prie Jelcino jau beveik buvo pavykę, tik kad tas suskis Vovka iki šiol neleidžia.

Galerijos

Daugiau straipsnių