Politologė apie migrantų krizę ir užsienio politiką: panika niekam nereikalinga

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kur jau atsistatydins, jie visada teisūs ir tą skelbia medija, čia jau galima dėti tašką. O lietuvių liaudis vis dėl ko nors turi raudonuoti ir laikyti save kaltais: kad gyvena šioj žemėj, kad prašo lygių teisių, kad vairuoja senus kibirus, geria valstybės vandenį ir kvėpuoja oru.

o

o portretas
kas ta panika kuria kaip ne politpridurkai su sankcijom bei povilsaikom bei kt politklonais kaip VRK laurute patraukta sekanciam perprogramavimui pasikeitus kt pridurkams=====

Joo

Joo portretas
Gina savus sita politologe...

Vv

Vv portretas
Jei niekas nesikeis, iki metų pabaigos gali būti 20,30 tūkstančių nelegalų.

Ką kita gali pasakyti

Ką kita gali pasakyti portretas
konservatorių partijos politologė : kalčiausias p. Ramūnas Karbauskis , lenkai , Prezidentas ,bet tik ne dabartiniai valdantieji . Užsienio reikalų ministras atidarinėja atstovybes ,kurios dar labiau erzina ir Baltarusijos prezidentą , ir Kinija nepaglostys ... VRM t vienaip kalba , Krašto apsaugos ministras kitaip (dėl Nepaprastosios padėties įvedimo ) ,o KUR šauliai ir savanoriai ? Ne į tas roges pasodinta p. Agnė Bilotaitė ,bet to nemato ar nenori matyti valdantieji ir jų gerbėjai .

Tomas

Tomas portretas
Šita vyriausybė jau viskã padarė ir laikas atsisveikinti!

Kęstas

Kęstas portretas
Partijų lyderiai dėl užsienio politikos krypties sutaria, bet įgyvendinimą mato skirtingą. Visi orientuojasi į Baltarusijos kryptį. Visi nori eiti prie Baltarusijos sienos ir nusimauti kelnes, bei apatinius. Toliau taktika skiriasi. Opoziciniai valstiečiai nori atsistoti priekiu ir mosuoti Lukašenkai vyriškais pasididžiavimais. Valdantys konservatoriai ir liberalės nori pasisukti užpakaliais ir praskirti sėdmenis - cheminės atakos variantas nusimato. Kvapai būtų neįtikėtini. Lyderių sutarimas džiugina. Na, o kol bendra taktika nesurasta, toliau naudosime tą virėją Lukašenkos erzinimui. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

manau

manau portretas
Panika nereikalinga, bet atsakomybė konkretiems asmenims už kenkimą valstybei bei piliečiams būtina. Mažų mažiausiai du ministrai turėtų atsistatydinti, o dar geriau teisiami už kenkėjiška antivalstybinę veiklą .

AAA

AAA portretas
Kieno giminaitė yra šioji politologė?

Klaiku suda mala siknologe

Klaiku suda mala siknologe  portretas
pati keldama panika ,- gindama sukelusius panika debilus politikierius ,KURI NIEKAM NEREIKALINGA....geriau uzsiciaupus visas skyles tyletu ir tyliai bezdetu -naudos butu zymiai daugiau.

na juodas durneles pleptologes pliurpalologes

na  juodas durneles pleptologes pliurpalologes  portretas
kliedesys .. tokia uzsakyta trydele triedzia , net nebeydomu klausyt, nei skaityt ... tiesiog apie tokia tuscia nesamone kuria cia ta durnele urbonaite priupliurpe nesinori aplamai diskutuot...

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI portretas
politikieriai,politologai ir visi kiti chujalogai,jūsų PLIURPALAI niekam neidomūs,eikit sieną statyt.kai jus karsim už SABOTAŽĄ galėsit savo pliurpalus susikišti į subinę.

Anonimas

Anonimas portretas
Keli žingsniai, kurie Baltarusiją galutinai pririšo prie rusų, o mus prie ES/NATO. O kaip gi, kai ateis paskutinė teismo diena, neturi likti neutralių, visi vieni kitiems kibs į gerkles.

m

m portretas
Nepotiniai idiotai valdžioje niekam nereikalingi.

Galerijos

Daugiau straipsnių