Prabilo pats K. Bartoševičius: man įtarimai dėl prievartavimo sukėlė šoką

Grįžti į straipsnį

Eglė

Eglė  portretas
Jeigu tai tiesa, tai labai svarbu, kad vaikai atlaikytų ta sunkią tyrimu eigą. Del to dauguma tokiu bylų ir nenueina iki teismo. Vaikams anonomiškumas turėtų absoliutus.

Lile

Lile portretas
Dar teismo nebuvo, niekas neįrodyta, o jau visi teisia. Taip žmogui ir sugadina gyvenimą. Paskaičiau komentarus ir , o dieve, kiek mūsų Lietuvėlėj idiotų......

čia irgi vakarietiška vertybė

čia irgi vakarietiška vertybė portretas
Čia irgi vakarietiška vertybė, tuoj legalizuos kartu su kanapėm. Konservai su liberalais eina koja kojon. Palaikys vieni kitus ir čia.

Kuo skubiau

Kuo skubiau portretas
Kol jis laisvėje reikia evakuoti dagilėli

Hmm

Hmm portretas
Ar tą pederastą uždarys kas nors..? Ar jį legalizuoti nori.?

Ne ne ne

Ne ne ne  portretas
Mes neteisiame , mes rinkėjai negalime patikėti - tokie kaltinimai seimo nariui ! Konservatorių frakcijos nariui !

Na

Na portretas
Leiskim dirbti prokurorams, kol kas tik tušti žodžiai, teismas nuspręs. Jei kaltas, tai nubaus, jei ne, tai melagingi kaltinimai. Čia gi ne ruskynas, kur net prezidentas pedofilas

Blogam teisininkui

Blogam teisininkui  portretas
O kas rašo apie kaltumą ? Manote nesuprantame kodėl į seimą kreipėsi Generalinė prokurorė ? Man , rinkėjui , yra visiškas liberalių politinis dugnas tai , kad iš vis TOKIUS KALTINIMUS galima pareikšti seimo nariui !!! Nekrošių ir kitų slušnių pasisakymai mano abejones stiprina . Nuo kada VIEŠAI ginami tokie įtariamieji ? Ar kas iš " vaikus saugančių " liberaliųjų pagalvojo kaip turi jausti davę parodymus vaikai ? Ką darome , ponai liberkonservatoriai ? Aš suprantu, jei mano vaikas būtų seksualiai išnaudojamas kokio , priklausančio liberaliųjų klanui , jis būtų dar ir pasmerktas ? Tylėkite , ponai . Viską tik bloginate .

idomu

idomu portretas
> Taip. Ką vartoji?

Taip

Taip portretas
Konservatoriai garbinga partija, jei jis kaltas, tai konservatoriai padės jį nuteisti. Visgi dar reikia palaukti, gali būti, kad tai tik melagingi kaltinimai, teismas atsakys. O kaip karbauskis? Karbauskio partijoje buvo daug nusikaltėlių dėl kurių neliečiamybės panaikinimo kreipėsi prokurorai, bet karbauskis neleido panaikinti neliečiamybės ir neleido teisti nusikaltėlių. Dėl konservatorių aš ramus, tai garbinga partija, jie neužstos nusikaltėlių

Teisininko komentaras

Teisininko komentaras portretas
Seimo nario apklausa nėra galima, kol Seimas nepanaikins neliečiamybės. Tai gi, šis kreipimasis NEĮRODO KALTUMO, tai tėra prašymas Seimui sudaryti galimybes IŠSIAIŠKINTI BYLOS APLINKYBES!!! V. Nekrošius dar pridūrė, jog ištyrus bylą gali paaiškėti, kad jokio nusikaltimo net ir nebuvo.

pritariu

pritariu portretas
Tas "Gi" tai pagerintas kirminas - žydrasis konsrvatnykų komjaunuolis :)

Tam GI ,

Tam GI ,  portretas
tamstai reikėtų mėgti knygas :) Mėgti šviestis :) o ne kartoti komentarą , kuriame logikos nerasta :) Demonstruojate totalų nesusivokimą kas ir kaip vyksta valstybės valdyme . Jūs net šio atvejo nesuvokiate , nes mėgstate konservatorius:) Liko tik užuojauta .

Gi

Gi portretas
Konservatorių partija yra pati geriausia ir garbingiausia Lietuvoje. Konsrtvatoriai panaikins šio politiko neliečiamybę, kad prokurorai galėtų apkaltinti ir teisti, teismas parodys, kas teisus. Ar atsimenat, kaip karbauskis gynė savo partijos nusikaltėlius? Karbauskis neleido panaikinti nusikaktėlių neliečiamybės, kad teismas negalėtų jų teisti. Nusikaltėliai gina savo nusikaltėlius. Ačiū Dievui, kad konservatorių partija turi vertybes. Nemėgstu valstiečių. O kaip dėl gražulio?

M

M portretas
Tyrimas vykdomas nuo lapkričio, tai,kad,branguti,pirmas šokas tau senai praėjęs.O tavo prievartauti vaikai nepatyrė šoko???Gal laikas šitai valstybei pradėti rūpintis aukomis,o ne nušokusiais iškrypėliais?

Bukagalvi , jei konservatoriai

Bukagalvi , jei konservatoriai  portretas
kurie su kitais seimo nariais BŪTŲ PANAIKINĘ Bartoševičiui teisinę neliečiamybę , tada galėtum juos girti ! Tik tu toooks bukas , kad net nesupranti KAS DABAR Bartosevičiui ją panaikins ! !!!! Akivaizdus pavyzdys kokių "gebėjimų "yra konservatorių rinkėjai :) kuriems konservatoriai " geriausi " :)

ciniška ir šlykštu

ciniška ir šlykštu  portretas
klausytis konservatorių partijos " gelbėtojų " , kurie NETIKI Generalinės prokuratūros pateiktais str. , NETIKI vaikais , kurie davė parodymus ? Kaip supratau tyrimas vyko nuo lapkričio mėn ! Ir tik surinkus faktus Generalinė prokurorė kreipėsi į seimą . ___Dėl galiojančios Seimo nario teisinės neliečiamybės K. Bartoševičiui kaltinimai nepateikti. Tad jis įtariamojo statuto kol kas neturi.

Bukagalvi ,

Bukagalvi ,  portretas
Neliečiamybę panaikinti galėjo ir seimas ! Tada faktus galėtų žinoti ir seimas ! Matyt konservatoriai turi ką slėpti , jei jų frakcijos narys PATS pateikė prašymą ! Dabar jis privatus asmuo , bukagalvi ir tyrimas nebus viešinamas ! Koks bukumas , visiškas bukumas , o jau apie Karbauskį iš vis tylėtum , taip nusikalbėti :))) Nesuvokti kas ir kaip vyksta gali tik įtikėję konservatorius.

Taip

Taip  portretas
Konservatorių partija yra pati geriausia ir garbingiausia Lietuvoje. Konsrtvatoriai panaikins šio politiko neliečiamybę, kad prokurorai galėtų apkaltinti ir teisti, teismas parodys, kas teisus. Ar atsimenat, kaip karbauskis gynė savo partijos nusikaltėlius? Karbauskis neleido panaikinti nusikaktėlių neliečiamybės, kad teismas negalėtų jų teisti. Nusikaltėliai gina savo nusikaltėlius. Ačiū Dievui, kad konservatorių partija turi vertybes.

Anonimas

Anonimas portretas
Nenuteiskim žmogaus per anksti. O gal jis nekaltas. Palaukim teismo sprendimo

Apkalta

Apkalta portretas
Negirdėjau, kad apkaltintų pedofilija šiaip sau, netyčia. Už šmeižtą ieškinys ne mažiau milijono. Tik bėda tame, kad draugų pedofilų grupuotė sugeba apginti ar panaikinti. Nėra pedofilo, nėra problemos, gali netyčia pražūti ar paskęsti baloje.

Ypatingai bukiems liberpatryjotams patryjotams

Ypatingai bukiems liberpatryjotams patryjotams  portretas
Neturite kuo mąstyti ? O aš manau , jog DABAR viešai išsakoma liberkonservatorių pozicija - tai vieno asmens reikalas , buvo koordinuota taip , kad seimo narys PENKTADIENĮ vakare apie 20 val PATEIKTŲ PRAŠYMĄ dėl mandato naikinimo , nes žinojo , kad PIRMADIENĮ ateis to prašyti generalinė prokurorė ! Kodėl buvo bijoma SEIMO ? Liberkonservatoriai bijojo viešai išreikšti savo poziciją saviškiui ? Bijoma viešumo ? ! Taigi , tik totaliai kvaili ( be kritinio mąstymo) , gali patikėti dabartiniais liberkonservatorių aikčiojimais .

Taip

Taip portretas
Konservatorių partija yra pati geriausia ir garbingiausia Lietuvoje. Konsrtvatoriai panaikins šio politiko neliečiamybę, kad prokurorai galėtų apkaltinti ir teisti, teismas parodys, kas teisus. Ar atsimenat, kaip karbauskis gynė savo partijos nusikaltėlius? Karbauskis neleido panaikinti nusikaktėlių neliečiamybės, kad teismas negalėtų jų teisti. Nusikaltėliai gina savo nusikaltėlius. Ačiū Dievui, kad konservatorių partija turi vertybes

Ypatingai bukiems liberpatryjotams

Ypatingai bukiems liberpatryjotams  portretas
Seimo narys KANDIDATAVO į seimą su konservatorių SĄRAŠU ! ( eurais ) Seime buvo konservatorių FRAKCIJOJE ! Balsavo kartu su seimo dauguma UŽ " mažo kiekio narkotikų dekriminilizavimą , įvairias santuokas ir stambulus " . Šio seimo nario kartu su liberaliais mandato" balsas " nurodė kokiomis " vertybėmis " turime vadovautis mes VISI , kurie neturi tokių prokuratūros kaltinimų ! Ne , tai ne vieno asmens reikalas !!! Tai , partijos , seimo daugumos, kurioje buvo šis ponas , reikalas !

Nekaltumo prezumcija

Nekaltumo prezumcija portretas
Visgi keista, kad prieš artėjančius rinkimus pasirodo tokie kaltinimai. Kol kas tik kaltinimai, gal paaiškės, kad melagingi ir jis bus išteisintas, kol kas dar neaišku. O kaip dėl gražulio?

tik taip

tik taip portretas
Tai vieno asmens problema, ir jei tai tiesa ,jis ir atsakys. Taip vakar balsavo apklausoje žmonės. Aišku, jei tai įvyko prieš rinkimus, partijai, kurio nariu jis nėra, kitaip, ir kitaip, jei būnant seime tai galimai įvyko. I šsiaiškins teisėsauga.

Budelis

Budelis portretas
Ar jau imete i kamera?

tam --,,man tai ne,,,

tam --,,man tai ne,,, portretas
tai tik yrodo ir pabrezia ,kad jis yra py.........as ir pedofilas.....

,,man ytarimai del vaiku prievartavimo sukele soka ,,

,,man ytarimai del vaiku prievartavimo sukele soka ,, portretas
as apie tai nieko nezinojau , buvau isvykes atostogaut ir ka tuo metu veike mano ,,,,clienas-by.....s,,,,as nieko nezinau....

man tai ne

man tai ne portretas
tik vis galvoju, ką reiškia tie žali akinių rėmeliai.

Liberaliems bukagalviams

Liberaliems bukagalviams  portretas
galiojanti nekaltumo prezumpcija NEPANEIGIA įvykusio fakto, jo poveikio ne tik konservatorių partijai, bet ir visai valdančiajai koalicijai.

>>>> paprasta matematika

>>>> paprasta matematika  portretas
Ko prikibai prie Gražulio? Kad uždengtum konkretų asmenį? Čia yra daugiau “gynėju” pasirasanciu skirtingais vardais.

Tevas

Tevas portretas
Padarytu taip mano vaikui ,dar iki teismo pats padaryciau belyciu

nuomonė

nuomonė portretas
Yra nekaltumo prezumpcija. Kedys irgi kaltino, o kas išėjo .Įdomus laikas-prieš rinkimus. Antra, kodėl tik dabar paprašyta panaikinti neliečiamybę-o kodėl ne per sesiją, jei lapkričio 15 jau tyrimai pradėti. Trečia, kada tai vyko, kai dirbo su berniukais???ar jau kai dirbo seime ?Įrašytas 98 numeriu ,kam jį reitingavote, žmonės? Labai daug klaustukų. Jis nėra partijos narys, ir įvairių ateina su sąrašu. Išsiaiškins teismai, bet jau patvoriniai nuteisė.kam tas teismas?

Patarimus dalink suktinės traukėjams

Patarimus dalink suktinės traukėjams  portretas
Tai , kad SEIMO NARIUI PATEIKIAMI TOKIE KALTINIMAI , jau yra skandalas tarp liberkonservatorių ! Tokie kaltinimai pateikiami pirmą kartą ! Pasitikėjimas šia seimo dauguma manau krito iki 0 . Ar generalinė prokuratūra kaltinimus iš oro parašė ir kreipėsi į seimą dėl neliečiamybės panaikinimo ? Tik labai liberalus dar gali pasitikėti konservatoriais.

Diedukui iš patvorio

Diedukui iš patvorio portretas
Eik ikalk gal kokios vodkes teisėjau...Gal esi girdėjęs tokį dalyką, kad kol teismas nenusprendė, tol žmogus yra nekaltas. Tai gal palaukiam sprendimo...

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
ŠOKAS,KAD PRIČIUPO.BŪTU ,KUR KAS DIDESNIS ŠOKAS,JAI ATSISĖSTU 10 METŲ.JAM TEN PATIKTU,VISUS POREIKIUS PATENKINTU.NA BET KONSERVATNYKAI UŽGLAISTYS IR BAIGSIS ,KAIP SU DEIMANTE.PASPRINGO ŠIAUDU,AR PRIGĖRĖ BALUTĖJE IR DAR MATANT MINISTRUI,KURIS NET,MATĘS GIRTĄ VAIRUOJANTI KETURATĮ,NESIĖMĖ SAVO TIESIOGINIŲ PAREIGŲ...

teisybe

teisybe portretas
ten kas visakeriopai stipresnis:-))) Baik jieskoti teisybes.

Tai ar jau nuteistas?

Tai ar jau nuteistas?  portretas
Nekenciu iškrypėlių, bet gal palaukim, ką teismas pasakys? Žmogų apšikt galima greitai, nebūkime kaip alkani šunys, kuriems kaula numetė.

Iš serijos "senis"

Iš serijos "senis" portretas
Čia tai naratyvas

Nu jo

Nu jo portretas
Dar vienas garliavos patvorinis

įdomu ? Tikrai įdomu :))) Eikite šviestis !

įdomu ? Tikrai įdomu :)))  Eikite šviestis !  portretas
Skaitykite Konstituciją ir kitus teisės dokumentus kurie liečia seimo narius , gal pavyks suvokti " kodėl " seimo nariui , tik po neliečiamybės panaikinimo yra pareiškiami įtarimai . Klaiku nuo kvailumo ...SEIMO NARYS į rinkimus keliavo remiamas KONSERVATORIŲ !!! Jis buvo jų sąraše ! Buvo konservatorių frakcijoje seime . Labiau būti konservatoriumi kaip ir nereikia .

Ten buvo litiskumo pamokos

Ten buvo litiskumo pamokos portretas
Todel jam turi buti paskirta premija ir geroves ordinas.

kam skubėti,o kam ne

kam skubėti,o kam ne portretas
O jeigu apšmeižtas. Ar sės šmeižikas, Kur apkaltintas mokytojas iš Kauno gimnazijos? dingo viskas?Kaip? Šiaip, labai lengva apkaltinti vyrą mokytoją dirbusį su berniukais. Kodėl niekas beskelbia kada tas įvyko, kai seime dirbo, ar chore ir gimnazijose? Kodėl visuomenei duodamas penas jau nuteisti/ reikia skubėti tirti, skelbti visuomenei ,kuri skuba nuteisti nenuteistą?

įdomu

įdomu portretas
Jis ne partijos narys. Antra, jei tiriama nuo lapkričio 15,tai prokurorai įtariamojo neįspėjo jau 3 mėnesius. Kažkas čia nesueina. Lauksim pabaigos.

Venskunaite

Venskunaite portretas
sitas ponulis is musu saikos, andriaus draugas, nieko mum nepadarysit, tegyvuoja pedofilija.

jo

jo portretas
jo visiems sokas ,pats nusprendes jau buvo iseit iki tol ..nezinodamas kad atleidziamas....

to Anonimas

to Anonimas portretas
taisingai, kocervos vagia specialiai, kad nukreiptu demesi i save, o to tarpu rusai nepastebetai artinasi prie lietuvos

Anonimas

Anonimas portretas
Man nepanašu,kad jis prievartautojas Man panašiau,kad dėl naudos yra apšmeižtas Žmonės,nepulkite kaltinti,nes ir vaikų ir jų šeimų yra labai nedorų Taip pat gali būti kerštas,o gal konservų noras nukreipti dėmesį nuo rimtų dalykų

cha cha cha

cha cha cha portretas
Sukėlė tokį šoką , kad 20 valandą VRK padavė pareiškimą atleisti iš labai sočios vietos ? Nusišnekėjo seimūnėlis ....

to kur jus skubat

to kur jus skubat portretas
seksistams zodzio nedave

to-kur

to-kur portretas
o kaip melagė, cirkininkė n.venckienė?

kur jus skubat

kur jus skubat portretas
kaip pedofile stankunaite laikosi?

o

o portretas
kaip kitaip juk ant barzdos parasyta jei akivaizdu jurbarko bandita iki siol negali ikalint tai sis kaip vegele praslys i savo urva o yra ir kitokiu polytiniu vegeliu slenkanciu prie valdlovio su jav lituviskai kalbancia boba galvojant kad cia be marmaliuotu visi durniai ???===

O JEIGU

O JEIGU portretas
APŠMEIŽTAS???

Va taip va baigiasi...

Va taip va baigiasi... portretas
Jau kai vyras metuose ir be antros pusės, tai įtarimai, kad su anuo galu, beje, ir su galva, netvarka... Viskas prasideda nuo pornografijos žiūrėjimo. Situacija su tokių vaizdų į galvas krovimu yra baisoka, nes labai daug kas turi priklausomybę nuo to. O tada ir pradeda važiuoti, vis "įdomesnių" vaizdų reikia ir kas baisiausia, Netas siūlo ne iš karto mažus v, o pradeda vis jauninti "aktorių" amžių, kad net nepajaučia ribos.. Iškrypusių ligonių pažeistos smegenys net nesuvokia, kad čia iškrypimas, nes video tai daug, ta prasme labai daug kas tai daro ir susiveda smegenėlėse į "normalu"... Dabar taip išsigimė liberalizmas, kad daug kas bandoma prakišti kaip norma...

kas per cirkai?

kas per cirkai? portretas
Pradžioje rašoma- ,,Prokuratųros jam metami įtarimai...'', o paskui- ,,Parlamentaras tvirtino nematąs pagrindo tokiems įtarimams, o teisėsauga su juo tuo klausimu nebuvo susisiekusi.''. Prokuratūra -tai ne tgeisėsauga??? KLOUNAS.

Hmm

Hmm portretas
Čia ir taip aišku kad jo niekada nesodins.. bet kaltės tai nenaikina!

Paprasta matematika..

Paprasta matematika.. portretas
Gražulis yra tų pačių LGBT kūrinys.. nes kai idiotas gina tradicines vertybes.. tai visi už jas esantys lieka idiotais.. toks pat efektas ir su šeimų maršu...

.........

......... portretas
Spiralė jam į šikną !

to "kur jūs skubate"

to "kur jūs skubate" portretas
ir ka zmonems blogo padare tavo grazulis? nieko, tu dar tomasevski apkaltink, kad jis su lenkais lenkiskai kalba ir del tokio soko tukstanciai konservatoriu sirdies smugi gavo?

Baisu

Baisu portretas
Daugiau ner kà komentuot. Apsišikta iki ausú ir dar kolegos apt riesti fuuuu

>kur jūs skubate

>kur jūs skubate portretas
į LGBT.

kur jūs skubate

kur jūs skubate portretas
Violetinis klanas irgi kaltino visus pedofilija, o kas kalti? padėjo mandatą-pagarba,opozicija to nedarydavo nei skardžiui, nei Gražuliui. teisėsauga išsiaiškins, kol nepasodintas-nekaltas.

pagalvojus

pagalvojus portretas
Vaikai tai nesukrėsti- jau įpratę.

Tai štai kaip

Tai štai kaip  portretas
TS- Lietuvos Konservotas D-pedofilas

jo jo

jo jo portretas
dar viena Ūsas... Kur Šimašius?

rurikas

rurikas portretas
as irgi nesuprantu, prezervativa uzsidejo, sutikima seksui pasirase, tai is kur tie kaltinimai?

idomu

idomu portretas
Įdomu kiek jis šoko patyrė neršdamas "Ąžuoliuke"?

Fui...

Fui... portretas
Štai tokie konservatorių seimūnai balsuoja seime " kaip turime gyventi mes " ? Jūs rimtai , pone , nežinote " kodėl " dar nesate apklaustas ? " Rodau ant pirštų " , todėl kad iki šiol esate seimo nariu ! Tik bus mandatas panaikintas , keliausite pasiaiškinti tyrėjams ir prokurorams . Klaiku , ką renka į seimą . Liberalumas jau tampa ( man ) keiksmažodžiu !

Budelis

Budelis portretas
Sokas bus kameroj...

Galerijos

Daugiau straipsnių