Premjeras kaltina LRT melu: tai negarbinga

Grįžti į straipsnį

o aš

o aš portretas
irgi tave kaltinu melu - po prašvilptų prezidento rinkimų žadėjai atsistatydint, bet to nepadarei iki šiol

LRT yra ne tik anti-VALSTIETIŠKA,

LRT yra ne tik anti-VALSTIETIŠKA, portretas
bet prieš Lietuvos gyventojų d a u g u m ą , kurie išrinko VALSTIEČIUS.--- Klaidindami gyventojus LRT vykdo anti-VALSTIETIŠKĄ veiklą , daugiau , kaip TRYS metai-- tai n u s i k a l t i m a i prieš VALSTYBĘ, kas pareikalaus a t s a k o m y b ė s ?

>Ir ne tik..

>Ir ne tik.. portretas
Užtai dabar kiek tų kovotojų atsirado! Tik laužus degina tik giesmes gieda..apdovanojimus kasmet atsiiminėja. Ir nebandyk kažką nepatinkančio prie jų leptelt - tuoj pat būsi apšauktas kremliaus agentu ir kolaborantu. Nors tas ,,agentas-kolaborantas" kažkada savaitėm sąjudyje prapuldavo.Ten kur dabartinių, minėtų snukių net ženklo nebuvo.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Reikėtų paklausti ir kitų Seimo narių, gyvenančių Pakaunėje kur jie buvo 1991 m , sausio 13 d. ,

Ir ne tik skvernelis-

Ir ne tik skvernelis- portretas
Kai Klaipėdoj pranešė apie galima sovietų puolimą prieš savivaldybe, šiek tiek apsiginklavau ir patraukiau į Liepų gatve, slampinėjau iki paryčių, daug žmonių buvo, bet kaip nekeista, nesutikau nei vieno pažįstamo, o tokiu gimtajam mieste turbut tūkstančiai buvo. Garantuoju, kad daugelis iš “draugeliu” pasakas apie pasipriešinimą seka vaikams ir vaikaičiams, ir siaip tiems kas klausosi.

pilietis

pilietis portretas
o kas galėtų paneigti? Milicija tuo metu dar nespėjo visa "persidažyti" į policiją. o jei tau kas pasiūlė šiltą vietą, tai kodėl gi ne? Klonio įvykiuose gi ėjai prieš taikius žmones, tai kodėl 1991 turėjo būti kitaip???

Senioks

Senioks portretas
Oho, kaip žalstiečių chebrytė ir vatingalviai putoja :))))))

Man juokas

Man juokas portretas
kad per Sausio 13 buvo transliuojamas šventinis koncertas skirtas Ukrainai:DDDDDDDDD)). Tai bent žuvusiu lietuviu paminėjimas! Kokia koservatliberališka gnyda ta sumislijo?

Dievulėliau!

Dievulėliau! portretas
Tiek laukiau kad valstiečiai LRT gražins Lietuvos žmonėms, kad ją sutvarkys, išvaikys vagius, konservatorius, liberalus ir kitus partinius, kad užkirs kelią nematytam, dirbančiam ne tautai, mokesčių mokėtojų pinigų švaistymui, bet matosi kad nepavyko. Tik paliestas šis nusikaltėlių lizdas pradėjo rėkti taip kad riksmas nuėjo iki Briuselio. Mėgino sukelti LR visuomenės rezonansą ir panaudoti jį sau(gerai kad mūsų piliečiai jau išmoko atskirti kas kur ir nepritarė).Bet svarbiausia padarė vieną iš juodųjų konservatoriškų technologijų rokiruotę: visus sukčius iš LRT perkėlė į Delpį o jiems iki tol dirbancius Delpio šunis (makakraitytes &Ko'), permetė i LRT.Kurie ir toliau puikiai vykdo senasiais ir naujasias konslibu zadanijas.Ačiū Skverneli kad bent pabandėt išspausti šia šunvote

...

... portretas
Apžvalgininkas TURI teisę į 'savo' nuomonę, BET - LRT, pasirinkdama apžvalgininkus, PRIVALO jausti atsakomybę (bent jau pateikdama ir kitokią nuomonę).

Jei jau ieškoti kur kas buvo

Jei jau ieškoti kur kas buvo  portretas
kodėl Bogdanas ar kiti visai nesidomėjo kurioje pusėje buvo ponia prezidentė Grybauskaitė ? Ar " skaičiuojami " tik dabartiniai valdantieji ? Labai neobjektyvi LRT , aš taip manau .

Budelis

Budelis portretas
Nedalyvauti, tai nera nusikaltimas. Svarbu nesudalyvauti kremliaus fasistu-iskrypeliu "jedinstvo" puseje. Na, o jei skelbiama neteisinga informacija, tai reikia taip nubausti, kad kita karta jau nebesinoretu...

tiesą sakant

tiesą sakant portretas
Nelabai man tas R.Bogdanas, dar mažiau man patinka LRT, tačiau šiuo atveju R.Bogdanas, jei ir atspėjo, tai labai jau taikliai. Aš netgi nenustebčiau, jei paaiškėtų, kad premjeras Sausio 13-ąją buvo kitoje barikadų pusėje. Daugelis jo veiksmų ir pasisakymų, mano požiūriu, išduoda giliai antivalstybines ir antilietuviškas pažiūras.

dabar suprantu ką turėjo mintyje filosofas Šliogeris

dabar suprantu ką turėjo mintyje filosofas Šliogeris  portretas
sakydamas < Dabartinė lietuviška žiniasklaida mums pavojingesnė už visas Rusijos spectarnybas kartu sudėjus . Tai nacionalinio saugumo ar nacionalinio išlikimo problema > A.Šliogeris ( 1944-2019) ........P.S. Kiek ilgai konservyno pliurpologai kiršins Tautą ? kodėl kiršintojams suteikiamas eteris , visuomeninio transliuotojo , kuriame gali dergtis ? gal todėl ir emigruoja jaunimas , darbingi žmonės ,nes melas darosi akivaizdus ?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Teisingai, Skverneli – meluoja LRT, meluoja Lietuvos žmonės. Tu nesi Karbauskio pastumdėlis, nesi Tomaševskio ambicijų įkaitas, nesi nemokantis užsienio kalbų bukas mentas, ne tu išasfaltavai kelią į savo namus, ne dėl tavęs mokesčių, švietimo, sveikatos ir kitos reformos galą gavo, ne dėl tavęs streikuoja mokytojai, gydytojai, ugniagesiai, policininkai ir t.t. Tu – stulpas, laikantis mūsų valstybę, o ne stulpas pro kurį prabėgdamas kiekvienas šuo pakelia koją savo teritorijai pažymėti.

Kaunietis

Kaunietis portretas
lRT televizija reiktų uždaryti.Kodel biudžeto pinigais dangstosi?Jeigu tai valstybinė,tai kodėl nėra eteryje valdžios valandų,Kurie rodytų ką nuveikė.Vien tik kažkokia viena propoganda

juk OŽIO brudai

juk OŽIO brudai portretas
yra praradę žmogiškumą. Šie parazitai greitai n u s k ę s savo SMARVĖJE

Nuomonė

Nuomonė portretas
Ech, kad prabiltų teisybę gerbiantys buvę aukšti pareigūnai ar komisarai, tai Skvernelis gal užsičiauptų, bet jie kol kas tyli. Žurnalistai turi skelbti tiesą tautai, Kabinetas 339 autoriai daug atskleidė tiesos...

Ar

Ar portretas
Ar negalėjo apžvalgininkas paties premjero paklaust prieš rašydamas?

Anonimas

Anonimas portretas
O mums, Lietuvos liaudziai, NUSISPJAUTI i landzberginiu zydsaudziu politologu nuomones. Klausimas pederasinei valdziai- kodel musu mokesciais yra platinama grupeles atmatu neapykantos demagogija ir finansuojami landzberginiai, liberastiniai, Sorosiniai Lietuvos valstybes priesai? Jeigu taip bus ir toliau - NEMOKESIM MOKESCIU.

Bogdanai,

Bogdanai, portretas
Reikėjo susipažinti su Grybauskaitės biografija būtų daug įdomiau.Išverstaskūris.

Ką gi

Ką gi portretas
ne visi susireikšmina ir įsivaizduoja, kad beveik tik jo dėka buvo "atstatyta" Lietuvos nepriklausomybė. Tuo metu didžioji dauguma Lietuvos piliečių eidami saugoti AT rūmų, radijo ir televizijos negalvojo apie savo "reikšmę". O apie tuos, kurie tuo metu slapstė anūkus N.Vilniaus ligoninėje kažkodėl bogdanas niekada nepareiškia savo "nuomonės"....

ontė

ontė portretas
Vakar paskambino sesers draugė. "Kaip švenčiate sausio 13 dieną. Mes dar su vyru turėjome šakotinio, pasistatėmė butelį". Mane įsiutino tie žodžiai. Aš buvau iš Telšių, sesuo iš Kauno. Atsitiktinai susitikom prie Televizijos bokšto tą šturmo naktį. Žuvo 14 gynėjų. Jų tarpe ir mes galėjome būti. Kokia čia šventė, butelį pasistačius švęsti? Praėjo diena, negaliu atsileisti, pikta darosi. Sausio 13 man daugiau gedulo diena, prisiminimo diena, bet ne šventė.

tikiu,kad R.Bogdanas skleidžia m e l ą,

tikiu,kad R.Bogdanas skleidžia m e l ą, portretas
nes jis buvo ir ko gero, yra V.Landsbergio p a t a r ė j a s.--Tokiais s k a l i k a i s yra UŽPILDYTAS visas LIETUVOS nacion. LRTkanalas , kuris t a r n a u j a landsbergizmo KLIKAI, nuo pat pirmų dienų , kai VALSTIEČIUS i š r i n k o į VALDŽIĄ pagrindinė Lietuvos gyventojų daugumos dalis .--NĖRA n o r m a l u , kada LRT N E T A R N A U J A pagrindinei Lietuvos daugumos gyventojų DALIAI , bei jų teisėtai išrinktai VALSTIEČIŲ VYRIAUSYBEI--a t v i r k š č i a i LRT nusikalstamai KLAIDINA VISUOMENĘ ,kad į valdžią sugrįžtų n u s i k a l t ę konservatoriai, kurie 26 metus a l i n o žmonių gyvenimą.

piktas

piktas portretas
o kur polikarpovna buvo sausio 13 d.?

O kas tokiems apžvalgininkams

O kas tokiems apžvalgininkams  portretas
SUTEIKIA eterį ? LRT ? Kaip šlykštu jau nuo tų apžvalgininkų ir jų nuomonių - tegul virtuvėje ją reiškia , o ne per visuomeninį transliuotoją .

Galerijos

Daugiau straipsnių