Premjerė 71 balsu patvirtinus biudžetą: tokio maždaug dydžio yra dauguma

Grįžti į straipsnį

bus nauji rinkimai be konservatorių......

bus nauji rinkimai be konservatorių...... portretas
Atėjo į vadžią prakeikti konservatoriai......visai Lietuvą nustekeno......

manau

manau portretas
Biudžetą geriausiai iliustruoja LT geležinkelių pavyzdys, vietoje puikiai dirbančios valstybinės įmonės pelno teks skolintis 50 MILIJONŲ kad ją subsidijuoti metus laiko, po metų visai galimas dalykas, kad įmonė bus užgrobta - prichvatizuota už eurą savos šaikos. Įdomausia, kad trąšos kaip važiavo , taip ir važiuos, tik neš pelną rusams ar latviams, visai kaip ir su sankcijom BY naftos produktams kurie buvo vežami per Klaipėdos uostą - Lietuvai liko špyga, o kroviniai keliauja per Talino uostą ir neša pelną Estijai.

tai

tai portretas
Puikus teorinis biudžetas paramstytas beribiu skolinimusi ir ES dotacijomis milžiniškos infliacijos fone ,o kas liko iš Lietuvos ekonomikos?

Būtent , šaikos

Būtent ,  šaikos  portretas
" biudžetas " tik skolintas , praskolintas ....Pinigų nėra , bet jie jau išleisti ....Ir net " bėgių išardymui " pinigų skolins ? Klaiku .. kas skolas atiduos liberkonservatos ? Ar Lietuvos jau nebus ?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> TAI REIŠKIA Mulki kandžių išėsta berete, bent Lietuva rašyk iš didžiosios raidės, kaip tu tyčiojiesi iš Lietuvos, taip šiandien seimo dauguma tyčiojosi iš opozicijos, taip kad teko paskolom bei ES dotacijom paramstytą biudžetą priimti vieniems.

tai reiskia

tai reiskia portretas
lietuvoj opozicijos nera. yra lovio veltedziai

Galerijos

Daugiau straipsnių