Premjerė: tiek tarptautinės paramos, kiek jos buvo dėl „Belaruskalij“, Lietuva nėra sulaukusi

Grįžti į straipsnį

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Tik Lietuvos valdžia gali idiotiškai elgtis: nepaisyti nacionalinių interesų ir tyčiotis iš Lietuvos žmonių. Nei JAV, nei Vokietija, nei kitos šalys taip nesielgia. O dėl palaikymo juokas ima. Dėl Tavano atstovybės mus tap pat palaikė - per petį patapšnojo ir tuo baigėsi, bet nei viena valstybė Taibėjaus atstovybės taip ir nepervadino į Tavano atstovybė. Vedžioja už nosies mūsų jaunuosius politikus, o tie kaip avinai nieko nesupranta.

pritariu

pritariu portretas
Girdėjau latviai net rankomis ploja, medaliais apdalins- remia , oi remia, tik trąšos ruošiamos tranzitui per Venspils uostą :))))

taigi

taigi portretas
Durniams paplekšnojo per petį , tie ir laimingi :)

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Tik bendromis jėgomis ir pastangomis suvaržysime įsisiautėjusį vilką - lukašenką. Nelegaliai maitinamas mūsų pervežamais pinigais, palaikomas putino, jis ir toliau siųstų nelegalus į Europą, susirinkdamas jų duoklę.

Ok PišDukai

Ok PišDukai portretas
Jus turite palaikyma. O kai sustabdysite tranzitus ir kirsite geležinkeliams ir uostui pradžiai -30% ir -25%(pradžiai) Be darbo liks pirmais antrais metais 2-3000 žmoniu juos palaikys tik darbo birža? O jusu partneriai ne?

Galerijos

Daugiau straipsnių