G. Nausėda: ketinu aktyviai dalyvauti Vyriausybės formavime

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Visas Lietuvos elitas džiaugiasi, kad į Lietuvą imigravo daug ukrainiečių ir rusų, taip numušdami lietuvių statybininkų darbo užmokestį. Oi da vasia, oi da sukin syn... Bet idėjos pasauly nestovi vienoje vietoje. Ką tik JAV prezidentas D. Trumpas įvedė muitus Meksikoje gaminamiems automobiliams ir kitoms prekėms, kad sustabdyti nelegalių migrantų srautą iš Meksikos, kurie numušinėja amerikiečių atlyginimus. Sulauksite lietuviško D. Trumpo... Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

scia sitas spycylistas

scia sitas spycylistas portretas
kuris pries krize visus apgavpo sake imkit paskolas bustui pats geriausias laikas, ko tyli tie kurie taip padare, taspats kaip grybe reke kad po euro nieks nebrangzzz!

Anonimas

Anonimas portretas
Tikiu Nausėdos pažadais,nes gerai žino visų mūsų gyvenimą ir bėdas.O be to kaip yra šeimos žmogus.Pasitikėjimas yra mūsų visų,tikėsimės geresnio gyvenimo.

NA NA

NA  NA portretas
tikėkimės ,kad Nausėda neis grybauskaitės keliu ir atstovaus visą Lietuvą , o ne landsberginių gaują ,,,sėkmės , pagyvensim pamatysim ,,,

Nerijus

Nerijus portretas
A. Kavaliauskas sake niekada nezais "Zalgirio" komandoje, bet zaidzia. S. Skvernelis irgi tokio charakterio. O gerb. G. Nauseda turi pasistengti ir nenuvilti tautos.

tai

tai portretas
ko norit juk tai mentas magnolstatytinis ir markizo globotinis ir sovietreliktas....

Anonimas

Anonimas portretas
jis paskutinis melagis,pazadukas.Karbauskio nupirktas .Matyt brangiai parsidave.Prezidente apkarpyk ta ju vyriausybe.

Sauliukas

Sauliukas portretas
Aš juk žodžio žmogus - pasakiau, kad liepos 12 paliksiu premjero postą - taip ir bus...jei žmonelė leis. Bet neleidžia. Konservatoriai kalti.

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Vo cia as suprantu, tikras mientas zodzio zmogus

budintis

budintis  portretas
ĮSPĖJANTIS SKAMBUTIS NR.5, BEŽENGIANČIO Į DANGŲ JĖZAUS CHRISTAUS APRAIŠKA 2007 05 17

pensininke

pensininke portretas
PONS SAULIUKAS MARKE KELIA !!! IS POSTO NET SU BELORUS TRAKTORIUM KABAUCKLAS IESTRAUKS....SALDU,GARDU BUTI PREMJERU!!!!!

tyliu

tyliu portretas
Jau Karbauskis šokdina naująjį prezidentą. :) Na, jei jau Karbauskis nori pradėti "naują švarią" politiką, net keičiant Seimo pirmininką. tai manau Nausėda gali prie valstiečių švarios politikos prisidėti iš Seimo pareikalaudamas naujo premjero.

Reikia

Reikia portretas
Paleist tą seimą nevykusį ir gana.

Oi

Oi portretas
Laikykitės prezidente

Galerijos

Daugiau straipsnių