Prezidentas apdovanojo žydų gelbėtojus

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Shiurpi idialogija ,to ,kuris""uzsitarnavo ---ir tau Sibiras"" Pagal toki shiukshles mastyma iisheitu--- ::zydai uzsitarnavo --i getus ,i duju kameras,kulka i galva??? Shiukshle ,,,Keliauk i pragara neinkshdamas.

Anonimas

Anonimas portretas
..pagirtina,,,atsiliepe vienas is tu ,kurie niekad nieko negelbejo ,,bet tave pati mano tevynainis isgelbejo is geto ;;labai panashu-- savanaudis padaras ,,kurio gyvastis neverta netik lietuvio sheimos pavojaus ,,bet nevertas ir surudijusio skatiko

Anonimas

Anonimas portretas
Žydai žino, ką gelbėt, o ką ne. Jei savo veikla užsitarnavai Sibirą- tai ir važiuok ten neinkšdamas ..

Kaunas

Kaunas portretas
Stai kaip lietuviai---- mirtino priesho akivaizdoje---savo vaiku tevu pavojaus saskaita ---- gelbejo zydus .Didvyriai,gerashirdziai lietuviai[[as NIEKADA nestatyciau i pavoju savo sheima,niekada,,,nes fricai-fasistai stebejo kiekviena zingsni okupuotoje Lietuvoje.] Ir kyla klausimas ;o kaip tie Lietuvos zydai?? ar nors VIENAS zydas paslepe-gelbejo stumiama i tremti Lietuvos ukininka su vaikuciais ? ar Nepriklausomos Lietuvos valdininka ar ministra???? Tyla ,Tokiu ---nerasta. nei vienas zydas negelbejo;; tremtin sudare sarashus nelaimelius lietuvius=tremtin,,ishvietinti...Kodel zydai negelbejo?? O butu 50/50,bet!! Tai ka veike vokieciai fashistai Lietuvoje ir kitur ,,zmogus zado netenki ,,tai zveriu puota,sodoma gomora rudmarshkiniu gauju siaubas sveciose valstybese

L.I.Brežnevas \\\\\.../////

L.I.Brežnevas  \\\\\...///// portretas
Aš irgi tik medaliukus tesugebėjau segioti.Sveikas bičiuli,laukiu.

Laukiu - nesulaukiu....

Laukiu - nesulaukiu.... portretas
Kada Lietuvoje apdovanos tuos, kurie išgelbėjo ne tik Lietuvą, bet ir visą Europą nuo FAŠIZMO? Gal Lietuvoje tokių nebuvo? gal visi kovojo SS fašistų daliniuose?

Rima

Rima portretas
Mano tevas buvo vokiečių paimtas šaudyti žydus 6 forte, bet jis sugebėjo pabėgti .Tačiau rizikavo savo šeimą. Vokiečiai vos ne sušaudė mano mamą ,sesė ir brolį mažučius.Manau turėtų būti vertas apdovanojimo ,tačiau apie tokius nieko nekalba.

Galerijos

Daugiau straipsnių