A. Merkel patikino: Vokietijos kariai liks Lietuvoje

Grįžti į straipsnį

mm

mm portretas
na va, ilgai nereikėjo laukti. prezidentas jau suvystytas. čia kaip toje lietuvių apysakoje, kai mužikas išsiruošė pas kleboną pareikšti, kad jis daugiau nemokės dešimtinės. bet kai pamatė jį, tai ne tik sumokėjo dešimtinę, bet dar ir pridėjo 20 rublių viršaus.

...

... portretas
Išvijom kryžiuočius, išvysim ir šiuos.

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
Lietuvoje neblogos gegutės t.t..

zona

zona portretas
Vokietijos kariai liks Lietuvoje... tikiuos ne visam laikui... Pabegeliai? Jie mums reikalingi, kad uzpildyti tustumas... Bus darbo jega. Ukraina? ... Galvos skausmas. Vanka gali supykti ir... NATO? Baltai - tik buferine zona.

Robis

Robis portretas
Vokietija turi kariu?Fantastika

pa-RAŠOS troliai

pa-RAŠOS troliai portretas
Vyksta Prezidentas su žmona - loja, vyktų be žmonos - vistiek lotų, rinkom prezidente Šimonytę,- buvo bloga, išrinkom Nausėdą - ir vėl blogą. Va, kad būtume išsirinkę Karabasą, - tai, tikriausiai, būtų geras. O dar geresnis būtų liliPutinas. Bet kad ir rusai jau keikia savo carą - tironą. Taigi, troliai, geriau apsiraminkit, nesikiškit į svetimus reikalus. Susitvarkysim ir be jūsų.

jei

jei portretas
jauciate neapykanta tai nors kvailai nelokite sionvatnikai nes ir rasyti normaliai nemokate RUNKELIAIAI is eurosojuzo......

Valstybes reikalai

Valstybes reikalai portretas
susireikšmines pranckietis kasdien beprasmiškai laksto i kauna pas zmona nurodydamas, kad kitaip nebus, nes jis svarbiausias

Anonimas

Anonimas portretas
Ja ja lietuvai reikia nurasytos bundesvero technikos. Tiktai kad dar neuzmirstu paprasyti KEMPINLIGE sergancios vokietijos damos keliu tukstanciu negru su aukstaisiais gatves universitetu diplomais. Lietuvai truksta specialistu. Mes be negru NENURIMSIM. SIEG HAIL union pide.rasum.

Mekiu Senukai

Mekiu Senukai portretas
Pakvies Vokietijos policijos pajegas sutramdyti Mekiu kaimo bandiugas...

pinigas

pinigas portretas
Gribauskaite nusipirko brangu laisves laiva, taciau juo neplaukiojo

Mari

  Mari portretas
Taip turi žmona but šalia ..labai gerai ...bet ko lėkt į kitas šalis kai pas mus pilna jovalo ..reik savo išvalyt sutvarkyt ..kad pas mus butu žmonės laimingi ...kad kitur galėtu parodyt kaip dirba ......

Ant savo galvos išsirinkot Nausėda

Ant savo galvos išsirinkot Nausėda portretas
Dabar kur tik keliaus, visur ir savo bobą kaip uodegą temsis iš paskos, o už jos keliones mes mokėsim, mokesčių mokėtojai. Ar ne geriau butu buvus Ingrida Šimonytė, jinai uodegos neturi, keliautu viena, be uodegos.

Galerijos

Daugiau straipsnių