G. Nausėda: kryptingai dirbame, kad priimtume daugiau sąjungininkų karių

Grįžti į straipsnį

nuoseda.... kryptingai dirbame

nuoseda.... kryptingai dirbame portretas
naikindami valstybe ir tauta, kurdami geroves valstybe visu rusiu iskrypeliams ir narkomanams..

Tam klpd

Tam klpd portretas
Idiotas arba putinistas esi,nesupranti kad Ukraina kovoja už savo ir tavo laisvę,gina Europinę demokratiją,tau gal geriau kad grįžtų breznevo psichiatrinės ir jo sovietai.

Nereikia

Nereikia portretas
Pamatę Vilniaus "damas" ir lievas mergas - apsivems.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Kada pradesit savus mokinti apginti Tevyne? Kur tautines valstybes pagrindai?!

Klpd.

Klpd. portretas
Kada mūsų vadai pradės kviesti Taiką o ne Karą? Baisu kasdien žiūrėt kas vyksta Ukrainoj o nei vienas iš valdžiagyvių net necypteli. Tik daugiau kareivių Lietuvai, daugiau karinių išlaidų, daugiau ginklų Ukrainai, kad kuo ilgiau kovotų, žudytų ir žūtų. O mus tai iš viso pasmerkė kolektyvianiam susinaikinimui. Ir karo nereik - mus lietuvius sunaikins dabartinė valdžia. Su vis didinama amerikonų kariuomene (jeigu išprovokuos NATO karui tai pirmiausia klius mums..), Ukrainos, Rusijos, Afrikos pabėgėliais ir diskriminuojančias anikonstituciniais dresiravimais. KARUI IR JO KURSTYMUI - NE! ŠALIN SVETIMAS KARIUOMENES IŠ LIETUVOS! TEGYVUOJA TAUTŲ DRAUGYSTĖ IR KAIMYNIŠKAS TAIKUS TARPTAUTINIS BENDRADARBIAVIMAS! P.S. Jeigu šitiems valdžios loxams rūpėtų kasdien mirštantys ukrainiečiai tai jie skatintų priemones kurios padarytų galą tokiai situacijai..O čia viskas atvirkščiai(,,kariaukit ukrainiečiai, tik kariaukit - slawa Ukraine":D)

Atplaišos tai ne tauta

Atplaišos tai ne tauta portretas
Nepainiokim rusų kultūros su rusišku fašizmu ar,kitaip tariant,putinizmu.O putinizmo atplaišų Lietuvoje pakankamai.Užtenka paskaityti jų nemokšiškai rašomus komentarus.Juk jie bando aiškinti,kad ne Putinas užpuolė Ukrainą,o Ukraina paskelbė karą Rusijai.Sunku suprasti,ar jų protelis tik tiek suvokia,ar tiesiog mus laiko visiškais neišmanėliais,tikinčiais žmogžudiškais jų išvedžiojimais. Netikiu,kad visi Lietuvoje gyvenantys rusai būtų tokie bukapročiai putinistai.

upė

upė portretas
Taip,kuklumo ir paprastumo trūkumas,visas pasikėlęs - nepadės ir kario uniforma,trūksta ryžtingų veiksmų ir sprendimų,kietos rankos politikos,gerų darbų lietuvos žmonių labui. Bet čia tik mano nuomonė -gal.

vot tep

vot tep portretas
Turime ka turime nes is bankininko nereikia noreti ismintingo Valstybes vadovo

Gitana Nesėda

Gitana Nesėda portretas
Tiktai tam ir dirba bankomatas....

Kada priartės rusiškų mokyklų krachas

Kada priartės rusiškų mokyklų krachas portretas
Jie ten vienoje vietoje, gyvena putino demagogijoje ir net neplanuoja mokytis lietuviu kalbos. Kitose šalyse nėra tokiu mokyklų, bent daugumoje, kodėl mes palaikom rusiška kultūrą

Vezdas

Vezdas portretas
Arteja kremliaus fasistu gaujos krachas, arteja... :D

Zemaitis

Zemaitis portretas
Kadangi kremliaus pamisusiam karlikui "nunese stoga" konkreciai ir jis darosi visai nebevaldomas, NATO kariuomenes ir ginkluotes Lietuvoje turi buti daug daugiau.

Jonas

Jonas portretas
Prezidentas buvo tik A.Smetona …nauseda kam dirba visi zino

Tam "teisingu

Tam "teisingu portretas
Keliu",esi nukvakes,arba putinistas,oi kiek dar tokių " gudručiu" išlys...

"TEISINGU KELIU" EINA NAUSĖDA...

"TEISINGU KELIU" EINA NAUSĖDA... portretas
Jis pats pamatė, kad remdamas karą Ukrainoje, nuo ko tik didėja aukų skaičius - jo reitingai proporcingai kyla. Tik jis nesupranta, kad papildomas euras ar ginklas Ukrainos nacionalistams - tai papildoma nekaltų žmonių auka. Ir...tai karas ne Rusijos prieš Ukrainą, o Amerikos teroristų karas prieš Rusiją pajungiant beveik visą Europos sąjungą. Taip sakant, Amerika pakeitė savo taktiką - kariaujame svetimomis rankomis...Teroristinės Amerikos naudai...

avepiza ,o ne prezidentas...

avepiza ,o ne prezidentas... portretas
bent karta apsilankytu seneliu prieglaudoj ar vaiknamy , o ne jankiu okupantus garbint vazinetu.....

Absoliutus

Absoliutus portretas
Idiotas neturi ką veikti,geriau dar kartą pasižiūri kaip dirba Ukrainos prezidentas, jam spaudos konferencijoje nereikalauja,kad jam kėdę pristumtu,kaip mūsų durneliui,jokios lyderystės,jokios asmeninės iniciatyvos, paviršutiniškas prezidento pareigų atlikimas,povas ir liks povu.

Galerijos

Daugiau straipsnių