Prezidentas lankysis Vilniaus geležinkelio stotyje, traukiniu vyks į Kauną

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda penktadienį lankysis Vilniaus geležinkelio stotyje, traukiniu vyks į Kauną, kur stebės karinės technikos iškrovimą.

Pasak Prezidentūros, šalies vadovas susipažins su Vilniaus geležinkelio stoties teritorijos modernizavimo projektu „Vilnius Connect“, nauja keleivių bilietų įsigijimo sistema, „Lietuvos geležinkelių“ infrastruktūros atnaujinimo projektais ir keleivių vežimo planais.

Kauno intermodaliniame terminale prezidentas susipažins su karinio mobilumo infrastruktūra, stebės JAV karinės technikos krovos procesą.

Šalies vadovo atstovas spaudai Ridas Jasiulionis BNS sakė, kad kelionės traukiniu metu prezidentas su „Lietuvos geležinkelių“ vadovu Egidijumi Lazausku ir susisiekimo ministru Mariumi Skuodžiu aptars geležinkelių plėtros perspektyvas bei galimybes padėti Ukrainai eksportuoti grūdus ir maisto produktus per Lietuvą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsargiai, \\\\\.../////

Atsargiai,  \\\\\...///// portretas
Kaune visus 'jaikus' išpirko.

nepastatė

nepastatė portretas
rusai geležinkelio Kaunas Klaipėda tai ir veš dabar aplink visą Lietuvą:D) Atstumas tai trigubai ilgesnis už atstumą tiesiai jei būtų per Jurbarką ir Taurage

Anonimas

Anonimas portretas
I Ukrainą važiuok,kam i Kauną.Padarei klaidą ,dabar neaišku kaip bus.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių