Prezidentas ragina ruoštis naujiems COVID-19 protrūkiams

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda ragina ruoštis naujiems COVID-19 protrūkiams ir naujoms viruso atmainoms. Kaip pirmadienį pažymėjo šalies vadovas, koronavirusas į įprastą gyvenimo ritmą grįžusios valstybės budrumą gali patikrinti jau netrukus.

„Pagaliau grįžome prie mums įprasto gyvenimo ritmo, tačiau, kaip dažnai atsitinka, atsipalaiduoti vis negalime ir negalime. Virusas, deja, vis dar yra šalia ir mūsų, budrumą gali patikrinti visai netrukus – šį rudenį“, – pirmadienį Prezidentūroje vykstančiame forume „Sveikatos krizių pamokos ir pasirengimas grėsmėms“ sakė G. Nausėda.

„Privalome būti pasirengę efektyviai suvaldyti galimus protrūkius ir naujas viruso atmainas. Būtent dabar yra pats laikas atsakingai ir nuoširdžiai įvertinti tai, kas mums pavyko, o ką ateityje turėtume daryti kitaip“, – sakė prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onė

Onė portretas
Nematau kad būtų kažką reikšmingo padaręs ar pasakęs,ką čia reiškia šis jo pasakymas grynai nieko.

griger

griger portretas
Vel babkes rinks ant karo kad i Ukraina siust??? KADA SAVO ZMONEMS PADESI JAU I KARA VEDA VISUS !!!!!!!!!!!

V

V portretas
Nepaprastoji padėtis pratęsta, dabar galima vėl žmogelį murdyti. Tai dabar jau nebe karas, o karantinas. Įdomu kiek klasių baigė pons Nausėda. Karas ir Karantinas du skirtingi žodžiai. Būtų gerai visus valdžiažmogius sušluot ir pasodint į kalėjimą, Pasikarantinuoti, pasikariauti. Gal nurimtų.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių