Prezidentas susitikime su VERT pirmininku: tegul vartotojai atlieka savo pasirinkimą laisvai

Grįžti į straipsnį

Pil.

Pil. portretas
Dauguma norejo pasilikti pas valstybės kontroliuojama tiekėja.Taciaiu buvo gazdinami ,kad kainos bus dideles pas jį.Kaip bus iš tikrųjų ,bus matyti,gal sugrįž visi atgal pas valstybes kontroliuojama tiekėją,gali būti ir taip.O jeigu kainos pas ji bus mažiausios ,tai tikrai bus taip.

Tyr.

Tyr. portretas
Ka tu laisvai pasirinksi.,nera ka rinktis.O Ignitis ir kito akcininkai vegia nuo žmonių metų pabaigoje ,kaip būna kainų kilimas.Jus neįsivaizduojate kokie tai pinigai dideli per visą Lietuvą. Neaiškinsiu kaip tai daroma,kokios tai machinacijos,o kokie pinigai o jo joi.Jie galvoja kad jie vieni taip sugeba daryti ir galvoja kad niekas nesupranta,apsirinkate , viską mes suprantame kas vyksta, kokiu mastu ir kokio dydžio pinigai yra .

Ziuriu,

Ziuriu, portretas
jau isradome "privalomaja laisve"!?

Energetika

Energetika portretas
yra pagrindinis Valstybes saugumo ramstis ir privalo likti valstybine! Kariuomenes juk nesamdome is tarpininku!

Pensininkas

Pensininkas portretas
Sulindo valdziazmogiai i pasipelnimo is zmoniu maluna ir su niekuo nesiskaitydami lobsta.. Nueinu i parduotuve duonos ir bent galiu pamacius didele kaina eiti i kitas ieskoti pigiau, o cia sutatys 18-40 menesiu.. tipo zaidziam loterija, kas islos, kas pralos? Visiskas nesiskaitymas su zmonemis ir visur..

Ką čia tas Bankomatas stumia?

Ką čia tas Bankomatas stumia? portretas
Ką ir kaip gali pasirinkt vartotojai jeigu net specialistai negali pasakyti kuris pasirinkimas būtų Lietuvos piliečiui naudingiausias? Taigi visi iki vieno ,,tiekėjai" jau pasiruošę startuot kainų didinime ir niekur sutartyse nėra jokių saugiklių kažkiek ginančių vartotoją. Nėra čia ko net šnekėt - valdantieji kartu su spekuliantais pagamino naują žmonių apiplėšimo priemonę. Vienintelė išeitis viską atšaukti o elektros tiekimą grąžinti į valstybės pavaldumą. Su padidinta kontrole ir racionaliu valdymu.,,Turi būti taip kaip nori Lietuvos žmonės"/Z.Šličytė/

EILINIS RANKŲ NUSIPLOVIMAS

EILINIS RANKŲ NUSIPLOVIMAS portretas
Tiek Nausėdai, tiek vyriausybei tas "laisvas pasirinkimas" tai bėgimas nuo atsakomybės dėl katastrofiškų energetikos kainų kilimo. Tik juokas šiandien ima kai tokia blusinė, ubaginė Lietuva, su landsbergine šutve priešakyje, "neprileidinėjo Ivano prie dujų vamzdžio" ir atsisakė pirkti "nesaugios" elektros energijos iš Baltarusijos. Gerai būtų, kad tie mūsų "didvyriai" nurodytų - iš ko rinktis?...kai visur dvigubai, trigubai brangiau.

Onė

Onė portretas
Na aišku tiek kad niekas neaišku. Kiek apgautų senelių kurie neskaito ir nesinaudoja internetu.taip apgaudinėja ir bankai,e.tinklai, tel.tinklai,tai dar gerai kai yra šeimos narių,kurie padeda susitvarkyti,o jei ne tai iš pensijos mažai belieka...tokioj sukčių valstybėje tuoj išvis neis pragyventi

išvertus

išvertus portretas
Runkeliai , negalvokite, kad jus eilinį kartą išdūrė, galvokite , koks blogas Vanagas :)

d

d portretas
O kas trukdė tai padaryti prieš tai?

Eugenija

Eugenija portretas
Tai kokios čia prezidento grimasos?Ko jis čia akis išvertęs kaip įsiutęs bulius?Tai labai nemalonu matyti.Kur geros manieros tokio lygio asmeniui?

Anonimas

Anonimas portretas
Kas cia toks B.y.b.i.s ar Teslagalvis?

V,L

V,L portretas
Nu žiauriai nusivyliau musu prezidentu.........gailiuos kad už ji balsavau.........

:)))

:))) portretas
pons nauseda, kas is tavo pezalu apgautam perlo klientui?

Galerijos

Daugiau straipsnių