Prezidentas susitinka su premjere: aptars galimybių paso įvedimą vaikams

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda pirmadienį su premjere Ingrida Šimonyte ketina aptarti Vyriausybės sprendimą iš vaikų, vyresnių nei 12 metų, reikalauti galimybių paso.

„Šiuo klausimu noriu susitikti su premjere, pirmadienį esame numatę susitikimą. Iš tikrųjų galimybės pasas vaikams kelia tam tikrų papildomų iššūkių ir problemų, todėl norėtųsi išgirsti labai artikuliuotus atsakymus, o kuo jis galėtų būti naudingas būtent, kai kalbame apie šią amžiaus grupę“, – penktadienį žurnalistams Šalčininkuose sakė G. Nausėda.

Vyriausybė yra priėmusi sprendimą nuo gruodžio 28 dienos iš vaikų nuo 12 metų, norinčių užsiimti kai kuriomis veiklomis, lankytis prekybos centruose, reikalauti galimybių paso. Dabar tokio paso reikia vaikams nuo 16 metų.

Dėl šio sprendimo piktinasi dalis tėvų, prie Vyriausybės ir Prezidentūros jie periodiškai rengia basų kojų akcijas.

Galimybių pasas Lietuvoje naudojamas kaip koronaviruso valdymo priemonė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zmoga

Zmoga  portretas
Tai negirdejau kada jie ateme is tevu teise rupintis vaikais ?Seima susilaukia vaiko .o kazkas jiems nurodo ka jie darys su tikru tevu vaiku . Negerai jiems su kazkas yra ...

Prezidente

Prezidente portretas
Geriau aptarkyte antros pakopos pensiju kaupimo VERGIJA ...

Klpd.

Klpd. portretas
Nesu antivakseris bet manau kad vaikų kol kas skiepint tikrai nereikia.Žiūrėkit vyresnes rizikos grupes. Kad jūs neturit kur užsipirktų vakcinų dėt tai jūsų pačių reikalas
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių