Prezidentas sveikina iniciatyvą dėl partnerystės įstatymo

Grįžti į straipsnį

Birutė

Birutė portretas
Negaliu suprasti,ką nebuvo tokio LR Konstitucijoje įrašo,kad šeimą sudaro vyras ir moteris ir gimę vaikai.Nejaugi tai būna? Argi Prezidentas sutiks su tų lbgt saujele ištvirkėlių norais ir tvirkins mūsų jaunimą? Iš vis ar verta apie juos ir kalbėti,juos reikia gydyti ir kuo greičiau tuo geriau.

Liudvika

Liudvika  portretas
Tiesiog nesupratu prezidento?Jis leis lbgt egzistuoti mūsų šalyje? Kas jį spaudžia? Argi jam jau nerūpi tradicinė šeima?Čia kažkas ne taip?Dieve nesumaišyk ir prezidentui protą!

Norvilė

Norvilė portretas
Ko tik neteko matyt ant šio svieto. Mano kaimynas labai mylėjo tokią labai didelę kalę. Mirtinai užmylėjo. Jau penki metai jos gedi. Nesusipratėliai neužjaučia tokį nuoširdiai mylėjusį, net zoofilu vadina.

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Ju buvo ir vis daugėja,Dievas galimai nori sustabdyti žmonių dauginimosi planetoje.Aš prieš juosnieko neturiu,bet prieš jų naivumą,glėbiščiavimosi viešose vietose.Partnerystė tegu .Tikne šeima.Šeima tai duotybė,vaikai ir tėvai.O partneris kaip ir verslo partneris.

po

po portretas
sveikinimo ir orentacijos pakeitimas priartės .............. čia tik laiko klausimas , vėl reikės patarėjų korpusą keist

o visdelto Kabylius teisus

o visdelto  Kabylius teisus portretas
sis preZIUdentas --SIAUDINIS AVINELIS ......jam y klapciukus pas tomkeviciu ,o ne y prezidentura reikejo eit....

matomai Gitanas pasisizenyt ruosiasi

matomai Gitanas pasisizenyt ruosiasi  portretas
su raskevicium.... noretu uzregistruot siknaskylines partnerystes santuoka... su rutu vainikeliu ant RAUKU

Pamatysit

Pamatysit portretas
Priims partneristes istatyma o veliau pasirašys Stambula. Kita karta per rikimus galvokite galva.

Gitana Nesėda

Gitana Nesėda portretas
Gitana miega ir sapnuoja kaip jinai pagaliau ištekėti galės...

kaunas

kaunas portretas
apie koki partnerystes istatyma kalbama??Ar Lietuva iki dabar neturi SHEIMOS istatymo?? Cuuuuudai ..Kas vyksta --ten !!virshui???

Anonimas

Anonimas portretas
varom i GEIROPA ?

Jeigu partnerystė

Jeigu partnerystė portretas
tarp vyro ir moters,aktualus šiandienos bendrystės vyksmas.Jeigu tarp vianalyčių,šlykštu.Gal reikės priešais seimo langus susideginti?

Garliava

Garliava portretas
Cia jis kalba apie vyro ir moters partneryste?

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Tai gyvenkit jus sau kaip norit. Teisine baze jau yra ir jos pakanka... kodel reik isskirt kazkokius privilegijuotuosius su sutrikusiais norais?

SEKANTIS ŽINGSNIS...

SEKANTIS ŽINGSNIS... portretas
Lietuvoje yra dar viena liga sergančių piliečių. Tai - ZOOFILIJA. Kai kas myli beždžionėles, ožkutes, telyčias...Nereikia ir jų pamiršti. Tam, kad sergantis žmogus galėtų namuose laikyti savo mylimuosius - reikia ir tiems ligoniams įteisinti partneryste...Kad kaimynai nepyktų....

Vilnietis

Vilnietis portretas
Partnerystės įstatymas suteiks vienalytėms poroms vėliau siekti santuokos išsireikalavimo, nes bus prilyginta šeimai. Vakarų valstybėse tai įvyko per maždaug 5-8 metus. Todėl siūloma alternatyva - Bendro gyvenimo susitarimo įstatymo projektas.

Galerijos

Daugiau straipsnių