Prezidentas: veiksmai prieš opoziciją Rusijoje – grįžimas į Stalino erą

Grįžti į straipsnį

)))

))) portretas
Pasake, grazus ir aukstas vyras! )))

vatiniams

vatiniams portretas
Per išeigines gaunat po 2 rublius už žodį,o ne vieną.Verta darbuotis.Gaila Lietuvos debiliukams niekas nemoka-tenka už dyką klaviatūrą barškinti durnynuose

sio banku asilo reitingai lietuvoj mazesni

sio  banku asilo reitingai  lietuvoj mazesni  portretas
net uz juokdario reitingus xoxoliandijoj....

rokis

rokis portretas
Tikrai ko nerašot apie amerikosus kaip ten saudo i juodaodžius .. kas musu žiniasklaidai dave užduoti rašyti apie rusija,baltarusija tik juodinti na maskvoje 10mln gyvena, nepatenkintu 3000 sakykim daugiau nesimate nemačiau kad saudytu daužytu,vilniuje demokratijos lopšyje kai zuokui kiaušini ant galvos uždejo i langus sudaužė neperšaunamus kiek pamenu ta istorija tai šaude musu sakalelei i zmonelius kaip kurapkas ko tas Navalnas ten skrido ir man aišku valstiečiui kad jam šakutes bus, butu jis paprasta pėška šioj partijoje jis ten nosies nekištu stogas vakaruose garantuotas

kodėl nerašot

kodėl nerašot portretas
apie JAV

tai

tai portretas
> a kodėl. Kaip manai kodėl jankiai savo barškutį pasiuntė triukšmauti prieš USA prez. įnauguracija?

taigi

taigi portretas
Išrašė gezams lazdų kaip ir bet kurioje valstybėje išrašytų riaušininkams, labiau įdomu, kada bus paleistas politinis kalinys Paleckiuks kurį "demokratiškas" režimas be teismo kalina ir kankina jau tys metai.

a kodel

a kodel portretas
pona prazidenta niekas neapsviecia apie ivykius JAV? Ten vyksta daug idomesni dalykai...

Anonimas

Anonimas portretas
Atsimenu Prie Stalino buvo tvarka ir demokratija ir kainos kasmet vis KRITO, prekes pigo ir ju buvo pilna.. Kai Chrushciovo gauja nunuodijo Stalina vot tada ir prasidejo b.a.r.d.a.k.a.s, dingo net duona. .... Nuoseda tuo metu cype tevo kiausiuose ir paleisti jo i svieta tevai net neplanavo. o gal dar vienas kito ir nepazinojo, Jis NETURI TEISES kalbeti apie Stalina apie kuri jis suzinojo jau daug metu po tragisku Tarybu Sajungai 1953 metu - Stalino nunuodijimo. Taigi komjaunimo n.u.o.p.i.s.a , nekalbek nesamoniu.

Pagaliau

Pagaliau portretas
Ir bankomatas užsinorėjo Stalino. Matomai pagaliau suprato,kad Lietuvoje niekas be Josifo tvarkos neįves.

Ponas Bankomatas

Ponas Bankomatas portretas
pagavo kampą kad kur kas geriau nuolat ant Rusijos ir Lukašenkos loti nei užsiimti skaudžiom daugiametėm Lietuvos teisėsaugos problemom.Kai pvz. teisės aktai padaryti taip kad kaip nori tep anuos pasuki. O eilinių piliečių bylose vyksta plika akim matomas genocidas ir neteisybė.Nu krc. pralos visą kadensiją ir žiūrėk, vėl bus išrinktas..Jau buvo taip su viena mėlyna ir nebylia matrioška - ji irgi mokėjo tik Rusiją pult + i ofšorus sau&ko' pinigus dėt.

klausimėlis

klausimėlis portretas
O tai kaip vadinti tai kas vyko iki JAV prezidento rinkimų? ir tai kas vyksta dabar toje šalyje? kai žmonės jau bijo kalbėti apie savo politines pažiūras ir kai juos dėl tų , "neteisingų" pažiūrų jau meta iš darbo?

pensininkė

pensininkė portretas
politinio bendravimo taktikos reikėjo pasimokyti iš a.a. A. M. Brazausko

GEROVĖS VALSTYBĖ - TIK AKIŲ DŪMIMAS?

GEROVĖS VALSTYBĖ - TIK AKIŲ DŪMIMAS? portretas
Nausėda, kaip barbė - devyndarbė. Nespėjo net pradėti kurti Lietuvoje gerovės valstybės, o jau laksto, kaip kiemsargiukas nuo grandinės paleistas ir "daro tvarką" Baltarusijoje, Rusijoje...Įdomu, kiek tiems Lietuvos išdavikams sumoka Amerikos banditai? Manau, nuo V.Landsbegrio laikų ne vienas dešimtis milijonų įplaukė į tų IŠDAVIKŲ kišenes. Kaip kitaip galima būtų paaiškinti jų tokį didelį norą, tik pašvilpus, vykdyti visus jų reikalavimus.

Anonimas

Anonimas portretas
Mūms sprendžiant iš komentarų nei ruso nei vokiečio nebereikia.. užtektu jog aukštas ir gražus tik duotu komanda fas ir jau vieni kitiems gerkles pergriaužtume.... O tik prieš 30 metukų berods kartu po tankais gatavi buvome pulti.. Ant kiek mes dėka kažkieno tarpusavyje sušunėjome..... Raudonskuriai maži vaikai palyginus tame, skaldyk ir valdyk....

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Ateina laikas kai Putino neapsaugos ir specialiai tam skirta šarvuota bei gerai maitinama „rossgvardija“. Vargšelį iškastruos patys rusai.

Rusofobai

Rusofobai portretas
Dalbajobai komentatoriai, bijot rusu, sedint savo runkeliu kaimuose tik bezdat, lopai jebani,lohai

wahahah

wahahah portretas
Oho kiek daug ekrano riteriu . Vienas pasus atims , kitas galvas pjaut zada :) Klounai jus klounai. Neleidzia 3 mergaites dirbt tai nera kur issiliet kaip tik maigant klaviatura. Jus pacius gaidina valdzia , ir jus tik lot temokat.

Dalbajobai jūs, dalbajobai

Dalbajobai jūs, dalbajobai  portretas
Straipsnis apie veiksmus prieš opoziciją Rusijoje. O, jūs apie ką pezat????? Ar nors suprantat kokiais debilais atrodot????

Pratesimas apie vatniku galvas

Pratesimas apie vatniku galvas portretas
O palydint galvoms i dangu sventoji gydytoja Masha pasventintu ir Aleksandro ansamblio dainininkai (kurie ir taip be galvu) jums dar paniuniuotu tarybines dainas.

Rusiskiems putino vatagalviams

Rusiskiems putino vatagalviams portretas
Butu mano valia, as vatnikams kaip Sirijoje pjauciau galvas pries kameras ir deciau ant RuTube pasigrozeti visai Rusijos vatai. Gal net i Rusijos putinistine spauda idetu. Kiekvienai naujai dienai po nauja sviezia video galva. O vietoje "Alahu Akbar" saukciau "proshu otnositsia k etomu sponimaniem" ir "eta sviataja skrepa"

Anonimas

Anonimas portretas
Tiktai viena problema, su progresu mes ant tiek išlaisvėjome jog jau patys nežinome ką su ta laisvę daryti... Kas kiašinius turintis bobą apsiskelbia, kas bekiaušis vyrų, juodas baltu, baltas juodu.. Ir t.t...Kaip istorija ir praktika rodo bet kokia valdymo masių forma galų gale gryžta į diktatą... Klausimas tik į vienokį ar kitokį gražų popieriuką tas pats šūdo gabalas bus iviniotas....

Anonimas

Anonimas portretas
Senai reikėjo putka su chebra nušluoti, o lt dabartinius visus alei vieno issluoti už grotų.

Anonimas

Anonimas portretas
Šiaip tai tik visiškas kvailys lipa antra kartą ant to pačio greblio... Dar pradinese klasėse kai buvau mano mokytoja kuri pokario metu be vienos rankos pirštų liko, kai tik užsižiopdodavau vis sakydavo: Ko laukį, amerikonų? Dar kai visa klasė bėgdavo iš pamokų ir aš kartu... Jinai sakydavo: "O jei visi nuo tilto šoks tu irgi šoksį?" Ir tai buvo tarybiniaos laiksis gudžiais...Taigi gerbiami Tevynainainiai mastykyte savo galvą o ne tai kas jūms brukama į galvą sistemos.....

Amerikonų gerbėjams. Kai paliks Amerika

Amerikonų gerbėjams. Kai paliks Amerika portretas
Neverkit būkit žmonės.Ir taip durnina Amerika Lietuva imdama duoklę už gynyba. Nei gins, nei ką. Galit apsiramint.

Anonimas

Anonimas portretas
Jau paskaičius vien mūsų laisvos, nepriklausomos, Lietuvos kai kurių trolių liberastų komentarus tampa aišku jog jų supratimu jie laisvę šiai dienai supranta tik kaip " čiumodan, vokzal, rosija" tai yra išskirtinai tremtis į sibirą.. Arba "sodint", "naikint"... Kitaip tariant šių dienų ES troliai niekuo nesiskiria nuo Stalino laikų trolių kuriems užkabindavo žvaigždę ant kaktos į rankas iduodavo naganą ir pasiusdavo į Rusijos gilumas Stalino gėrį skleistį...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Įdomūs dalykai šiam pasaulyje dedasi. Protestai prieš mafijos bosą Striukį Putiną ir jo kliką vyksta Rusijoje, o iš kelnių dūmai rūksta pas mus Lietuvoje sovietų kolonistams, kolaborantams bei kitoms atmatoms ir atmatėlėms. (Skaitykit komentarus).

>Ruskiu

>Ruskiu portretas
ne tau pusdurni tvarkas kaip gyvent nustatinėt. Neapsitriesk befantazuodamas

Nuomonė

Nuomonė portretas
Daugiau lazdų kvailiems piemenims. Labai skatina protinę veiklą, kai gerai įkrečia. Už vieną muštą dešimt nemuštų duoda. O Navalną seniai laikas pakarti.

Ruskiu vatiniams emigrantams

Ruskiu vatiniams emigrantams portretas
Siulyciau lietuvos rusu vatoms atsaukti lietuviskus pasus ir duoti jiems rusu kortas, su kuriomis negaletu ivaziuoti i ES. Taip pat butu gerai jei jiems reiketu regiatruotis ka savaite policijoje bei uzdrausti bent kokia elektronine medija. Nepatiks tai vatoms, tegul vaziuoja atgal i yevyne.

Rusu pld0raškos

Rusu pld0raškos portretas
Dvidesimt metu pederas vaiku myletojas vovanas zada pakelti rusija nuo koju, o kaip nesiseka, taip ir nesiseka. Tik pinigai dibgsta, o rusainir toliau sude braido.

>>> pritariu2021

>>> pritariu2021 portretas
Tai pashol nanui rusiskas vatinis imigrante, dumk atgal i savo didziaja rusija, pld0raska tu!

Dieve

Dieve portretas
kodėl Lietuvai taip nesiseka su valdžia?Šalies žmonės ir jų gyvenimai jiems rūpi paskutinėje eilėje

perdėjo

perdėjo portretas
Nepaisant to, kad sprindinio Vovano pastangomis Rusija, ypač pastaruoju metu, dideliais žingsniais grįžta prie stalinizmo, tačiau tai dar tikrai ne žmogėdros Stalino laikai. Viso labo žmogžudysčių nevengiančio vagišiaus Vovano epocha. Kuri labai greitai gali baigtis.

pritariu

pritariu portretas
>Tai neskaityk ir nerašyk, Rusija stipri , turtinga, nepriklausoma valstybė ir kaip nors išsivers be jankių kolonijos baudžiauninko pliurpalų.

neskaitau ir nerasau

neskaitau ir nerasau portretas
komentaru, bet paskaicius, cia, beveik, vieni "rusu gynejai", kur smegenyse uzfiksuota baime amerikai (totaliam blogiui), kurie lygina nesveikus veiksmus pries savo zmones ir pateisina issigimusiu korupcionieriu begalinius norus apvogti savo salies zmones. Rusija, pagal savo gamtos isteklius, turetu buti idealiu keliu ir zmoniu pajamu didumo valstybe. Bet, netgi daugelis supuvusio mastymo seniu, mano, kad "gyvenkim chrenovai, kentekim, nes kitaip amerika mus okupuos". Kodel jiems to reikia?

Anonimas

Anonimas portretas
Žiūrint kaip ta "opozicija" elgesį tai pas mus už policijos pareiguno užpuolimą bylą ir teistumą užsidirbtu. Na ir nežinau kaip ten Rusijoje su karantinu, bet jei pas mus "opozicija" išeitu taip į gatves tai būtų taip pat masiškai sulaikomi jau už elimentarų karantino nesilaikymą....

Tiesa

Tiesa portretas
Čemodan-vokzal-sibir

tai

tai portretas
Kaip didysis "brolis" iš už Atlanto įsakys, taip pabalio kolonijų prievaizdai giedos. Grįžimas į Sta.lino erą yra tai, kad LT politiniai aponentai kalinami bei kankinami be teismo metų metais, to net Sta.linas nedarė, bent parodomuosius teismus surengdavo, o kartais ir išteisindavo ar reabilituodavo.

Čiubaka

Čiubaka portretas
Užjūrio choziajinas liepė, tai bankomatas išlindo iš būdos su gabriuku palot.

Susirinke toj pacioj Amerikoj po Bideno rinkimu

Susirinke toj pacioj Amerikoj po Bideno rinkimu portretas
Narkomanai,valkatos ir nelegalai,kurie laukia vizos,taip pat isrinko Bidena.Amerikoje,Baltarusijoje,Rusijoje sukilimas vyksta.Nera kuo pasidziaugt.Tiek amerikos gerbejai,tiek rusu priesininkai,geriau pagalvokit,kuo gali baigtis sitas sukilimas.

tai

tai portretas
Kaip supratau Lietuvoje gerovės valstybė jau sukurta, dabar griausim Rusiją :)

Hahaha

Hahaha portretas
Kaip reikiant aršiu rusu vatniku susirinke :) pasiruose savo krutines statyti uz putina :))) kas per rusu issigimeliai :))))

taigi

taigi portretas
> Pid.....Negražu taip apie draugę komunistę dalią ir komsomolo sekretorius liną bei rasą.

pritariu

pritariu portretas
Beretavam kolaborantui- čemodan, vokzal , choziajin , mokasiny, vašington.

Pld0raškoms

Pld0raškoms portretas
Pld0raškoms vatnikams2021 m. sausio 23 d. 20:44:24 Manes klausia kodel Lietuvoje tiek daug rusu vatniku. As paaiskinau, kad visi jie yra palikuonys komjaunuoliu rusu kareiviu atvaziavusiu karo metais is sibiro uzusiknes ir komjaunuoliu rusiu prostituciu, kurios at vaziavo paskui juos juos seksualiai tenkinti. Stai dabar ir turime pld0raškas vatnikus

Nepatenkintiems

Nepatenkintiems portretas
Cemodan-vokzal-rosija , kurie taip garbina didžiausią pasaulyje diktatorių

Rusijos bybukai

Rusijos bybukai portretas
Kai Kijevo Rusia isgyveno aukso perioda, rusijos maskoliai dar medziais laipiojo kaip tikri mankiai. Panasu, kad pld0raškos dabar grizta atgal i medzius devoliucijuotis su caro pagalba.

ALGIS

ALGIS portretas
.Prezidente , į kokią erą buvo sugrįžimas kai taiki Lietuvos žmonių demonstracija , prie LIETUVOS RESPUBLIKOS SEIMO BUVO SUŠAUDYTA GUMINĖMIS KULKOMIS

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Prezidentas geriau pasidomėtų "demokratiškos" Lietuvos politiniu kaliniu Paaleckiu, gi demokratiškai kalinamas ir kankinamas jau trys metai.

Tai

Tai  portretas
Kur atsakymai į 10 V. Tomkaus klausimų? Skystos kelnes. Geriau ant rusų paloti nes iš jankių lakti nebegaus.... Menkysta.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
O kokie pas mus veiksmai? Lietuvoje jau seniai neliko laisvos žiniasklaidos, o už savo nuomone, kuri nesutampa su eurosojūzo gulago ir NATO esi persekiojamas, kurpiamos bylos už "nesantaikos kurstymą". Terorizuojami jų šeimos nariai, daromos kratos, paimami iš namų telefonai, kompiuteriai ir visa ryšio technika. Gižtame į Stalino laikus. Jau mes ten visai netoli. Tuoj trojkos pradės dirbti. Vilniuje dėl vieno žmogaus, kuris mitingavo 11 policijos ekipažų suvažiavo.

Prezidentas

Prezidentas portretas
Jai arteja Stalino era laikas jieškoti moterišku drabužiu ir greitu keduku.

Rici

Rici portretas
O kaip pats elgiesi su teisejais,Trojkes nusprendzia,TU atleidi,kuom ne STALINIZMAS.

Putler

Putler portretas
Sposibo litovskomu narodu prozivajuscemu v psixuskax za poderzku moei politiki

Negalvojau

Negalvojau portretas
Kad toks kvailas

Gražu

Gražu portretas
Kaip unisonu loja fufaikiniai ir gandragalviai.

gimes

gimes portretas
10 metų po stalino mumifikacijos mauzoliejuje prisiminė '' vado'' erą ............. neįtikėtini gabumai

kaimas

kaimas portretas
kokie mes išmintingi ir protingi vis mokom kitus

o masinis vergų išnuodijimas-ar jis neperspjauna stalino?

o masinis vergų išnuodijimas-ar jis neperspjauna stalino? portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

vėl

vėl portretas
prezikas giliai nusišneka

Visaziniai

Visaziniai portretas
Lietuviai visa žiniai, visus mokina kaip gyvent, Baltarusius, Rusus, UK, JAV kad ne tokį prezidentą išsirinko.

Taip

Taip portretas
Pas mus tos laisvės ne ką daugiau, pabandykit paprieštarauti, kitokia nuomone pasakyt, iškart rankas uzlaus ir isves.

Gal

Gal portretas
Pirmiau del vakcinos rupinkites, o ne tam rusyne kas vyksta, ir be jusu pavirkavimu tauta susitvarkys, gerai rase, pradzioj savo kieme susitvarkykit. Bet kai daugiau ne ka ir iseina padaryt, tai reik pradet kitu problemom rupintis.

O.

O. portretas
Rusijoje jau veikia kinoteatrai, kavynes...apie judejimo ribojimus tarp miestu net kalbos neina. Kaip baisu Rusijoje. Kaip ten vatnykai išgyvena...

vardan dievo putino ir jo 3ju dukru

vardan dievo putino ir jo 3ju dukru portretas
putino vatnikai chuilo atidirbineja savo minimuma. vergu rusisku gimes rusisku vergu ir mirsi

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Sutvarkyk savo kiemą.

Tikrai

Tikrai portretas
Ne pilnatis,o debilų armija labai suaktyvėjusi

Jo

Jo portretas
Šlovė ruskių vatnikams ir LT idiotams kurie darbuojasi

PreZIUdente ...ar nesumaisei amerikos su rusija ???

PreZIUdente ...ar nesumaisei  amerikos  su rusija ??? portretas
pas amerikonus negrus saudo kaip sunis policajai, Baltieji rumai 3 metru tvora aptverti ir spygliuota viela apsikti , 28 tukstanciai kariskiu su karine technika stovi 50 tukst. policaju ,saugumieciu per naktis budi gatvese ir ant stogu , desimtyse statu , revoliucija ir masines milijonines demonstracijos su ginkluotais susisaudymais ..... oTU triedi skystai y kelnes del keliu simtu narkomanu pasiskrepliavimo maskvos gatvese , kuriuos policija suima ir uz nepadoru elgesy israso kaip chroniams 15 gatves nuo ju paciu skrepliu issivalyt....

Jau AIG tai tik patylėti

Jau AIG tai tik patylėti portretas
Po to kai Čmil pirko torčiuką "Kristianoje" Vilniuje, su visa govada atlėkusi iš Šiaulų, o Širinskienė buvo persekiojama vien už tai, kad pirkosi maisto toje parduotuvėje, kur jai labiau patiko, juolab, kad Šiauliai-Vilnius yra virš 200km, o Širinskienė buvo nukrypus vos 23km.

Salin p1d0raškas

Salin p1d0raškas portretas
Hahaha, rusu p1d0raškos isivaziavo. Net savairgaliais nesustodami dirba.

Vatniki gonna vat

Vatniki gonna vat portretas
Vatniku gimes, vatniju ir mirsi, vergu gimes vergu ir mirsi. Slove Puabiciui vatniku viespaciui kaio sakant.

Antivatnik

Antivatnik portretas
Keista, kad Lietuvos žiniasklaidos portalai suteikia nemokamas tribūnas vatnikų propagandistams. Portalų savininkai ir vadovai turi būti traukiami baudžiamojon atsakomybėn už antivalstybinę veiklą. Čia ne žodžio laisvė. Čia organizuota užsienio valstybės veikla prieš Lietuvą.

Jo

Jo portretas
Vatnikai dirba ir per išeigines

O.

O. portretas
O kaip pavadinti tai, kas vyksta dabar Lietuvoj? Ponas prezidentas, galvokyk dabar apie Lietuva, o ne apie kazkokius navalnus

НАБЛЮДАТЕЛЬ

НАБЛЮДАТЕЛЬ portretas
СВОБОДУ ПОЛИТЗАКЛЮЧЕННЫМ ЛИТВЫ

Pasedejo chodorkovskis ant naru, pasedes ir navalnas.

Pasedejo chodorkovskis ant naru, pasedes ir navalnas.  portretas
.

Anonimas

Anonimas portretas
namas statytas draustinyje STALINO LAIKAIS SEDETUM POILSIO STOVYKLOJE SIBIRAS .ISVERSTASKURIS

Su nuotrauka tai prasove.....

Su nuotrauka  tai prasove..... portretas
Rusai musasi o prie ko cia Lietuva ir Mr. President? Ant nuotraukos atrodo kad President jau rusijoj?

Anonimas

Anonimas portretas
Ponas su.pis.tas bankininku chalujau, o koks fasistinis demokratu rezimas Amerikoje kai masiskai zudomi Trampo salininkai, negrai, baltieji?. Ar jau Washingtono demokratiniai fasistai dave nurodymus paloti ant Rusijos?

O KOKIE LAIKAI GRĮŽO Į "DEMOKRATINĘ" AMERIKĄ?

O KOKIE LAIKAI GRĮŽO Į "DEMOKRATINĘ" AMERIKĄ? portretas
Primenu "gerbiamam" Prezidentui - Amerika grįžta į tuos laikus, kai masiškai buvo išnaikinti žemyno šeimininkai - indėnai. Tik šiandien - naikinami ir iš kelio šluojami respublikonų partijos nariai ir tie, kurie balsavo už Trumpą. O "nugalėtoją" saugoja 25 tūkstančiai iki dantų ginkluotų karių. Pakomentuok apie šeimininkus iš už Atlanto...

@sd

@sd portretas
Protestuotojai JAV kelia riauses, dauzo vitrinas, plesia parduotuves ir padegineja policijos poskyrius.

Ko

Ko portretas
Apie ameriką nerašo kas ten dedasi rusijoj kultūringai protestuoja nieko nedaužo ir nedegina vakarams ir jankiams reikėtų pasimokyti

Citata

Citata portretas
Жопа в полоску, обоссан диван папа устроил антимайдан.(с) Nepergyvenk Gitanai sulaikytus vaikus perduos tevams.

Gerai

Gerai portretas
Ir lietuvoje reiketu Stalino tvarkos nera vagiama is valstybes oligarchine savivale .Darbininkai beteisiao vergai dirba turciu fabrikuosr syatybose kao siaucia apidemija reikia uzdirbti ponams pelna savo gyvybiu kaina.

Nausėda

Nausėda portretas
Gal važiuok prezidentaut į Rusiją

sd

sd portretas
O kaip veiksmai prieš protestuotojus JAV?

Galerijos

Daugiau straipsnių