D. Grybauskaitė: nurodymai, kada gerti, kur gydytis, laisvos visuomenės nesukurs

Grįžti į straipsnį

turėjome nerūpestingą,varginančią,sunkaus būdo

turėjome nerūpestingą,varginančią,sunkaus būdo portretas
konservatorių OŽIO atstovę" s p a u d a i ",-------į jokius rėmus netelpa ,kaip landsbergizmo KLIKA sugebėjo PRAKIŠTI tokį n i e k a l ą---į prezidentes,------ kuo, daugiau ji bengdravo su žmonėmis,tuo giliau ją pažinome ,tuo AIŠKIAU pastebėjome negatyvią pusė. Ko gero, vien dėl to, vengdavo b e n d r a u t i su visuomene, bei žiniasklaida.

Nepaskaitom

Nepaskaitom portretas
STOP! Islaptinimui 75 metams

gerti ar svaigintis--skirtumas yra?

gerti ar svaigintis--skirtumas yra? portretas
taip ir nesuprato močiutės amžiaus sulaukus

Kęstas

Kęstas portretas
"Yra kliūtis mūsų laimei. Ji vadinama kapitalizmu. Jis sukūrė naujai atsirandančią gausą, tačiau jis negali pasidalinti technologinės plėtros vaisiais. Sistemoje, kurioje viskas gaminama tik pelnui, kapitalizmas siekia racionalizuoti išteklius, kad užtikrintų grąžą. Kaip ir šiandien, ateities įmonės sudarys monopolijas ir ieškos rentos. Rezultatas yra prastas - kai daugeliui žmonių nepakanka maisto, sveikatos priežiūros ar energijos, nors visuomenė turi visko sočiai. Vis dėlto tam reikia naujos politikos. Tokios, kur technologiniai pokyčiai tarnauja žmonėms, o ne pelnui. Kai pirmenybė teikiama ne šiandieninėms fantazijoms pristatyti, bet kai siekiama konkrečios politikos - greito dekarbonizavimo, visiško automatizavimo ir socializuotos priežiūros. Ši politika, kuri yra utopinė horizonte ir kasdieninė pritaikyme, turi pavadinimą: „Pilnai automatizuotas prabangus komunizmas“." (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

konservatlyberastiniu KGBesnyku

konservatlyberastiniu KGBesnyku portretas
tvartely pagamintas pusfabrikatis.......

Nesamonė

Nesamonė portretas
yra sekmadieniais iki 15 valandos. Turi per patį kaitmetį lėkti. Būtų iki 21.30 val - nueini neskubėdamas vakare, kai jau kiek atlyžta kaitra, ramiai išsirenki.

Dėl gėrimo pritariu

Dėl gėrimo pritariu portretas
Prezidentei. Netikslingai yra nurodyta tik iki 20.00 val. šiokiadieniais ir SekmaŠventą dieną iki 15.00 val.. Jie neturėjo teisės nurodyti, kada gerti.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai geriau apie geresni gyvenima galvotu.O ne imti ir kaltinti kaimynus.Kur apie 30m.gyvenam laisvi.Darykit isvadas.

Cha

Cha portretas
Paksas nusigrūdo į Maskvą pas Putiną, o vėliau pas Lukašenką, kad padėtų tęsti neteisėtus psichotroninio ginko bandymus su žmonėmis Lietuvoje. Didžioji visų valdančiųjų paslaptis, globota Adamkawicziaus, Musmirės ir ect. Valdžios banditų paslapties atskleidimas sujaudino seną q...rwą. Banditė norėtų ir toliau girdyti = nuodyti ir žudyti žmones.

linkėjimai šungrybiui ir jo smirdukams

linkėjimai šungrybiui ir jo smirdukams portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

Italas

Italas portretas
G.Nausėda žiūėjo į saulę dvi valandas ir saulė užsimerkė.

Senis

Senis portretas
Jeigu laisva visuomene nusigeria reikia kažka daryti

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Oi, kaip nepatiko Prezidentės pasakytas tiesos žodis (pranešimas) mūsų degradavusioms apačioms. Visi puolė reikšti nepasitenkinimą ir koneveikti Prezidentę. Nepatiko į akis pasakyta tiesa nei sovietiniams kolonistams, nei Putino subinlaižiams, nei gandragalviams, nei visokiems kitokiems tešlagalviams.

Pensininke

Pensininke portretas
Tokiai graziai, mazai saleliai kaip Lietuva, reikia MALONAUS, SEIMA turincio prezidento, o ne nezinomos biografijos , induvidualistes ,kuri 10 metu atstovavo ir apciuopamos naudos nepadare.

Italas

Italas portretas
Gadinti padorias merginas daug įdomiau, nei taisyti ištvirkusias

Justinas

Justinas portretas
Tegu pati Grybauskaitė gydosi pas rajono ligoninės kardiologą, Tegu pabando. Pigus populizmas dalyte...

Anonimas

Anonimas portretas
O man Putinas patinka dielavas zmogus.Megsta humora o Lukosenka ir valdo sali kaip tvirtas prezidentas.O apie Nauseda galiu atsiliept is geros puses.O su rusais reikia bendraut.Nes Lietuva niekam nenaudinga.O Rusija visi mato.Ko nepadare pries tai valdzia.Gal Nauseda sutaikys.Ir buvusiems bus didele geda.Ir dar kokia.Sekmes Nausedai.

Pagarba prezidentwi

Pagarba prezidentwi portretas
Kaimiečius komunistėlius valdžioje reikia kiek papurtyti, kad kiek prabustų, nes valdo mulkiai šalį ir jos rinkėjus mužikus kaip savo kolūkį.

jurijui

jurijui portretas
o kas tave pasamdė konservai? ir pamokino ką turi parašyti apie naują prezidentą? matomai neturi ne tik kad smegenu, bet ir supratimo apie žmogiškumą ir atjautą ...neprisišauk savo aplinkoj tokiu atsitikimu, dėl kuriu Nausėda važiavo mergaitės lankyt..

kaunietis

kaunietis portretas
kaip buvo vienašališka , ta ir pabrėžė savo pranešime..pakritikavo , o kas gerai kur?manau kad neteisingas formulavimas- mokinti kaip gerti , valgyti- jai matomai dzin, kad liaudis laka nuo pauglio iki sukrešusio senolio, kaip vaikai maitinasi,-jei ne visose šeimose yra diegiamas sveikesnis gyvenimo būdas, tai nors valdžia parodo pavyzdį, tegul nors mokyklose ir darželiuose normaliau pasimaitina vaikai..žiauru, kiek matosi nutukusiu vaiku, o kad alkoholio vartojimas sumažėjo ar tai blogai? gal jai svarbu tik save prieš užsienį parodyti- manau naujas prezidentas bus labiau galvojantis apie savo tautos gerovę..

Kęstas

Kęstas portretas
Laisvė? Laukiame karavanų ir gaujų Lietuvoje... Tie karavanai Centrinės Amerikos gyventojų, atakuojantys JAV? Prezidentas D. Trumpas susitarė su Meksika, kad jie bus stabdomi Meksikoje. Dabar jie pasuks į Europą, tame tarpe Lietuvą. Kodėl? Geriau ir pigiau. "Svarbu yra suvokimas, kad valdžios institucijos Europoje yra tolerantiškesnės, ypač įvertinus pavojų ir išlaidas, kurios gali būti įtrauktos į kelionę į Jungtines Valstijas. Tiems, kurie keliauja be migrantų karavanų, ši kelionė gali kainuoti net 10 000 JAV dolerių.Pabėgelio Hernándezo iš Centrinės Amerikos kelionė į Europą jam kainavo 2 000 dolerių: lėktuvo bilieto į Ispaniją kainą ir viešbučio rezervaciją, parodanti valdžios institucijoms, kad jis yra turistas.Skirtingai nuo Ispanijos, Belgija pripažįsta gaujos smurtą kaip priežastį suteikti prieglobstį. Per pirmąjį šių metų ketvirtį ji patvirtino 80 prieglobsčio prašytojų atvejų." Tie žmonės bus paskirstyti tame tarpe Lietuvoje. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Anonimas

Anonimas portretas
nera apie ka net diskutuoti tusti tauskalai. Viena persona pasnekejo visiem savaitei plepalu "oi ka pasake, ka norejo pasakyti"Nera Lietuvoj svarbiu problemu?

Anonimas

Anonimas portretas
Alko gamintojams liudesys, buteliai dulka lentynose. Jei žmogus nori gerti, tegu geria, nors trumpam apsvaigęs pasijaus laisvas. O išsiblaivęs pamatys kad nei modernumo nei europietiškų algų nėra.

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Taigi ji broli turi kuriam nedave esti ir net isprezidenturos isspyre

Gaila

Gaila portretas
Gaila,kad Prezidentei neteko gyventi šalia geriančio.Būtų gyvenus,tai taip nesmerktų alkoholio draudimų.Tie ,kas geria,tai aišku jau ir gers,bet auga jaunoji karta,reikia bent dėl jos stengtis.

kapsas

kapsas portretas
Prezidentė pučia seno komunisto TSRS VSK stukačiaus dūdelę, matomai obuolys nuo obels toli nenurieda

Modis

Modis portretas
Ką ir pasakyti?...Tos įspūdis, kad magnolijai tekstą parašė dėdulė.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Prezidentė,kaip ir prieš 2,5 metų; "išsirinkot ne tuos".Kaip ji gali pulti dėl Astravo elektrinės,juk jinai pradėta statyti ne prieš porą metų,o tai kodėl leido ją pradėti statyti? Dėl įvestų sankcijų Rusijai sumažėjo tada atlyginimas,o dabar ir pensija.Aišku jai tai nei motais tie eiliniai piliečiai,tik labai jau gražiai kalba.Ir dar įdomu iš kur atsirado ta arogancija ir nesusišnekėjimas.Lai negalvoja ,kad žmones nieko nemato ir negirdi.Eilinį kartą įgėlimas

Kauniete

Kauniete portretas
Jurijui.Nausėda yra klupčiukas jam apie toki lygi nesapnuot ,jam prie Šimonytės neprilygt,tai ka kalbėt apie Gribauskaite.

Kauniete

Kauniete portretas
Patiko Valinsko žodžiai vadovavo moteris 10metų kuri buvo su kiaušiniais o dabar išsirinko vyra be kiaušų,nors karta Valinckas nenusišnekėjo.Sėkmės tikrai prezidentei.

Una

Una portretas
Klausiausi pranešimą .Pasirodo viskas per 10 metų buvo aukštumoje,išskyrus valstiečių valdymo 2,5metus,nes jie iš Lrt žurnalistų atima žodžio laisvę,ardo skydininko valstybės pinigų tratintojų lizdą,kovoja prieš vaistų mafiją,KT nelaiko šventa karve,persekioja įstatymų pardavėjus,nesiekia uždaryti Astravo,o kalbasi su baltarusiais.Pranešime neužsiminta apie tulpių paštą,nepasitikėjimą kyšininkais teisėjais,bylų nešimą į prezidentūrą.Pasigedau savikritikos.Savo apranga ,kapojančiu tonu,akių vartymu ir žvilgsniu ji man priminė kažkokios tai valstybės lyderį

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Aha!!!! As visada sakiau , kad ji atstovaja dektindariu pramone

Jonis

Jonis portretas
Kaip visada. Gražiai kalba, bet darbai rodo kitką.

NU

NU portretas
o kėgėbistė ką gero sukūrė?

GERIAU GYVENTI

GERIAU GYVENTI portretas
Gaila, kad Grybauskaitė nepaaiškino tautai ar per jos vadymo dešimtmetį ŽMONĖMS LIETUVOJE TAPO GERIAU GYVENTI? Taip ir liksime nesužinoję kokių hėrybių ji mums prikūrė.

to Jurijus

to Jurijus portretas
Jurijau, nebūk pranašu...pranašai klysta.

taip

taip portretas
Nenurodinėti įmanoma tik protingiems, mąstantiems, dėja yra tokių, kurie turi būti ribojami, kontroliuojami... nes tiesiog patologiškai kenkia aplinkiniams....

Kęstas

Kęstas portretas
Vatnikai nepatenkinti.Ar vatnikai patenkinti kad kitas prezidentas bus nuolankus jų rėmėjas??Vatnikams viskas blogai kas bebūtų kaip bebūtų

Jurijus

Jurijus portretas
Pagarba Prezidentei-rimta drąsi kalba mąstantiems.Sunku įsivaizduoti kada gerbiamas G,Nausėda pasieks tokį lygį-linkiu jam to.Dabar gi toks vaizdas, kad Nausėda piarrščiko P.Mačiulio vadovaujamas bus bestuburis,neturintis savo nuomonės ir bijantis imtis atsakomybės ir drebantis dėl reitingų-šuniukų ,kačiukų vaikučių lankytojas ir taip keliantis sau reitingus.

kritikos

kritikos portretas
Nemazai dabartiniams,bet kur ji tuo metu buvo,tik stebetoja,pva del astravo,juk ne sianakt pastate,del teisetvarkos,ar buvo kas nors nubaustas ar tik pagrumota,del svietimo irgi ne sendien jovalas prasidejo,ministrus ji tvirtina visus alei vieno,man tai toks vaizdas kas sedi stiklinej pili ir konspektuoja kas blogai,10 metu nera menkas laiko tarpas,geri visus tuos metus tik konservatoriai

chi - juokas

chi - juokas portretas
Atrodo ,kad jau baigiasi "visi kalti - rusai puola" epocha - gal bus Lietuvoje kurį laiką ir atokvėpis

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
draugas pranai jus raudonas

Rūta

Rūta portretas
Dėl švietimo sistemos Prezidentė 100%teisi!Švietimo sistemoje-bardakas!!!

Pranas

Pranas portretas
Būtinai išklausysiu, gal tai bus paskutinis pozityvus pranešimas. Padėkokime JE Prezidentei už protingą Lietuvos Laivo laviravimą sudėtingoje geopolitinėje situacijoje net dežimtį metų. Palinkėkime Jai stiprios sveikatos, sėkmės toleniame gyvenime. O gal ir - iki susitikimo?

ši konservatorių ĮKAITĖ,

ši konservatorių ĮKAITĖ, portretas
lai atsiskaito konservatorių GAUJOJE, o ne seime,

gyventoja

gyventoja portretas
bet po penkių metų gali ir vėl sugrįžti ar taip neatsitiks juk tautiečiai turi trumpą atmintą jau pamatėme per rinkimus su Šimonyte

lygis

lygis portretas
tik nuopelnai nuopelnai ir nuopelnai vienai gelelei kaip visada

o kam jei skaityt ta,,,,pranesima,,,

o kam jei  skaityt  ta,,,,pranesima,,, portretas
jei viska surrase savo betselery ulbinaite.....

NA NA

NA  NA portretas
grybauskaitė dirbo landsbergio gaujai tegu jai ir atsiskaito ,-----------Lietuva patyrė dar vieną ekonominį ir politinį šoką jos valdymo metu ,tokio neatsakingo už nieką prezidenta dar Lietuva neturėjo ,,,,sėkmės ,gal Putinas ją susigrąžins į buvusį leningradą ,štampuoti komunistus ,ir dėdulę kartu su anūku ,,,,

...

... portretas
mes stateme stateme pagaliau pastateme .seks pasakas eilini karta net geda isvertaskure

Italas taisyta

Italas taisyta portretas
"kepu kiaušinienę iš bet kokių produktų (namų šeimininkė)".

Italas

Italas portretas
"Kepu kiaušinienę iš kokių produktų (namų šeimininkė)".

Galerijos

Daugiau straipsnių