Prezidentūra atmeta kritiką dėl Šeimų maršo: prezidentas nebijo kalbėtis su žmonėmis

Grįžti į straipsnį

Tam diskutuoti

Tam diskutuoti portretas
Koks išminčius, kai Seimas bukagalviškai palaiko Stambulo konvenciją, pirmiausiai planuoja subendrinti vyrų ir moterų tualetus bei skiria didžiausi dėmesį iškrypėliams, tai viskas gerai??? Tarsi nėra valstybei svarbesnių klausimų. Susirūpino net Baltarusijos valstybės pavadinimu, tarsi jie patys nesugeba nustatyti savo valstybės vardo. Ae Lietuvoje nėra aktualių ir spręstinų klausimų? Pvz. Referendumai, mokyklų naikinimai, miškų naikinimai ir t.t. O Šeimų maršo dalyvius vadinti aferistais ar šunauja gali tik sutrikusios mąstysenos žmonės, kurie nesugeba suvokti kas aktualu daugumai, one kokiai tai grupelei.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Vyriausiasis patarėjas aferistas? Kaip ten afera su mokslo sala? Alio afrristr iš kur gausi papildomus 220ooo klientų, jei muesto visus muziejus aplanko tik 80ooo klientų? Va tokie afetistai iš krysos mero šaikos dirba prezidentūroje.

diskutuoti

diskutuoti portretas
ir nebijoti bendrauti nėra tas pats, kaip skatinti sąmoningai riaušes ir neramumus šalyje, ką atvirai skatino prezidento žmogus, ponas Mačiulis. Einama pigaus populizmo keliu, pataikaujant agresyviai nusiteikusiai miniai, kad galėtų prezidentas žaisti galios žaidimus. O tai jau pavojinga Lietuvai situacija ir ją skatina prezidentūra. Tai prezidentūra turėtų prisiimti politinę atsakomybę už tautos supriešinimą ir riaušių skatinimą.

Profesorius

Profesorius portretas
Su zmonemis reikia kalbetis,bet tik ne su shunauja!

Vivat, sveiko proto Prezidentui!

Vivat, sveiko proto Prezidentui!  portretas
likusiuju nuomones tegul lieka tik nuomones

rinkeja

rinkeja portretas
labai gerai kad isejo pakalbeti su padoriais zmonemis o ne ligoniais padugnem

Jo

Jo portretas
Prezidentas surado savo rinkėją-patvorinių partiją

Anonimas

Anonimas portretas
Kalbetis jau neuzteks. PRIVALO kviesti zmones i VISUOTINI pasipriesinimo streika. PRIVALO PALEISTI ZIURKIU - TEVYNES isdaviku seima. Kitaip niekas Lietuvoje nepasikeis. Tauta ir toliau minkys liberast-pi.d.e.r.a.s.i.n.i suda.

:)

:) portretas
O kas yra "homo fobas"? Naujas keiksmažodis?

Homofobus uz grotu

Homofobus uz grotu portretas
Prezidentas ne nebijo, o yra homofobas. Visas ir stebuklas.

PATRIOTAS

PATRIOTAS portretas
KOKS JISAI PREZIDENTAS JAI NUO JŪSŲ PINIGUS ATIMS -2,5 PROCENTU BVP NEBEREIKALINGIEMS GINKLAMS PIRKTI-PAMIRŠOTE KAS MŪSŲ TIKRA ŠALIES PREZIDENTA NUVERTE IR KOKIU KELIU KITI PREZIDENTAI VEDA LIETUVA Į BEDUGNE -AŠ JIEMS NEKADOS TO NE ATLEISIU -KOVOSIU UŽ ROLANDA PAKSA-MŪSŲ TIKRA PREZIDENTA- O ŠIE ...............................................

Teisingai, taip ir turi būti.

Teisingai, taip ir turi būti. portretas
Puiku, kad išėjo pasikalbėti.

pats

pats portretas
laikas pamirsti nostalgine arogancija prezidento kedei o virsti zmogumi turincio ka zkokia juridyne galia padet zmonem nes tai ir pareiga o kas dabar darosi ibergauju sarsalyne kur tie pridurkai jau kons titucija is knyginu isema o mus u vyrvadas a psimeta nema tas ka s vyksta jo pa soneje kad ir povilionio ? girtoji buklei isklojes karcia tiesa apie saikas kurioms matosi ir pats priklauso su /patrijarhu/ ?....geda ir pats laikas apsivalyti ir jei to nebus tai mes neturim vado o kazkokia meme kartojancia iskiepyta visoms /valdzioms/ ta pacia naikinimo programa ir cia be pasaulinio marso neapsieiisim o pradzia bus jav kur floridoje Trumpo deka vyksta valymai nuo A lygio nusikalteliu kol bus viskas isvalyta ir grandinines reakcijos budu pasklis visur;;;;;;;

Teisingai

Teisingai portretas
Teisingai padarė, kad išėjo pasikalbėti. Prezidentas ne psicjiatras, kad spręstų, normalūs tie žmonės, ar kokie nors ligoniai. Jei ateitų LGBT ir prezidentas išeitų, tai jau būtų vau ,kaip gerai. O dabar jau blogai? O Visos čmilytės ir armonaitės yra bailės. Jos drąsios tik savo šutvės apsupty.

Galerijos

Daugiau straipsnių