Prezidentūra: vykdant koronaviruso pirkimus trūko viešumo ir skaidrumo

Grįžti į straipsnį

Jore

Jore portretas
Pabudo Prezidentas po gilaus miego!

Prezidentura

Prezidentura portretas
aiskiiai uzsima populizmu.Si vyriausybe labai efektingai ir organizuotai dirbo per pandemija.Neabejotina, kad sioje vyriausybeje niera vagiu ir korupcionieriu.Ir tada, kai plito epidemija, zaisti visus tuos viesuju pirkimu konkursus, kokybes tikrinimus, nebuvo kada.Jeigu butu vykdomos visos tos proceduros, kuriu reikalauja atsibude, tai pas mus butu tokia situacija kaip Italijoje ir Ispanijoje.Visas sis erzelis del to, kad kazkas apvoge valstybe, yra priesrinkiminis politinis sou.

444

444 portretas
saukstai po pietu ! VISKAS JAU ISVOGTA !!!

Anonimas

Anonimas portretas
juk tas kapstymasis po pavasarinius pirkimus grynai uzsakytas koncervu,anie isislapste po bunkerius tyliai tupejo o rinkimams artejant uzsiunde tarnybas ant valstieciu,stai kokie jie negeri,nebalsuokit uz juos,o ka tie koncervai gero nuveike per pavasari

G

G portretas
Gudrios mūsų tarnybos. Kai visko trūko, tai tik nurodymus leido kad pirkit viską. Dabar tiria pirkimus. Ir tiems tyrimams irgi bus išleista reikšminga suma. Vienas 2008 krizę tyrė, dabar kiti skuba koroną tirti. Pasmerkta valstybė, kai visi pajėgumai tik istorijų tyrimui. O ištiks kitokia krizė ir vėl trepsės kaip čia greičiau nupirkti visko.

valstiecius atgal baudziavon

valstiecius atgal baudziavon portretas
O ko dar tiketis is situ kaimieciu partijos?

Siužetas

Siužetas portretas
Buvo ekstremali situacija, globali tarpkontinentinė pandemija dėl užkrato iškepus keleta šikšnosparnių, trūko reagentų, testų, apsaugos priemonių, medicininės aparatūros. Iš vienos pusės galima buvo žaisti ilgai ir nuobodžiai su viešaisiais pirkimais, iš kitos pusės jau tada buvo kalbama, kad, pasibaigus, karantinui bus fiksuojami finansiniai pažeidimai dėl viešųjų pirkimų ritualų pažeidimų skubos tvarka vykdant pirkimus. Turi būti numatyta pirkimų tvarka esant ekstremaliai situacijai, kada žaisti ilgai grojančius žaidimus, šiuo atveju dėl užkrato grėsmės, nėra laiko. Žinoma, piktnaudžiavimas susiklosčiusioje situacijoje yra amoralus.

tomas

tomas portretas
O tai kur įžvalgioji Širinskienė? Ar ji tik opoziciją seka?

Anonimas

Anonimas portretas
Štai ir prabudo przentura kada šaukštai po pietų jau viskas suvokta ot proto bokštai

Augis

Augis portretas
Dabar gerai, minėjai pas gydytoją laikų, tave pasitinka, apžiūri ir laisvas. A nkšciau, nujeini o ten atrodo visas miesto bobules susirinkę reikia nereikia nuo ryto iki vakaro sėdėdavo, kaip klube,

Nuomonė.Veryga ir jo komanda neša atsakomybę.

Nuomonė.Veryga  ir jo komanda neša atsakomybę. portretas
Taip Veryga atsako ir turi atsakyti už milijonų taškymą.Bet rašiau anksčiau,kad bus valdininkų pinigų plovimas.O kodėl Prezidentūra išsyk nekalbėjo apie viešumą ir skaidrumą.Visada viskas po laiko.Nuimti nuo pareigų itr patraukti atsakomybėn,o ne reitigai geriausi.

klausimėlis

klausimėlis portretas
Ar ministeris čia nė prie ko? Negi jis neturi atsakyti ne vien už viešuosius pirkimus, bet ir už sužlugdytą sveikatos sistemą?

Galerijos

Daugiau straipsnių